Levering heeft nog niet plaatsgevonden - daarom enige vragen met Nvt ingevuld.
Leuke winkel en ruime keuze
Week 5: Bank uitgezocht in de showroom die op voorraad was. Er werd ons verteld dat de bank binnen 2 tot 3 weken geleverd zou worden. We zouden gebeld worden. Week 7: 2 weken later zelf maar gaan bellen. Na meerdere malen bellen, bleek de bank niet op voorraad. Bank zou waarschijnlijk pas over 2 weken (week 9) bij de leverancier zijn en dan zou de bank nog bezorgd moeten worden. Annuleren van de bank schijnt lastig te zijn, ondanks de voorwaarden.
hebben besteld gaan nu wachten tot medio mei en dan genieten
Mooie winkel, zeer overzichtelijk. Super bekwame verkoper. Geen opdringerigheid maar staat dicht bij de kopers op een zeer professionele wijze.
Vriendelijk ontvangen en in alle rust mogen kijken. Deskundig antwoord op onze vragen
Zeer vriendelijk personeel en goede uitleg, ook met het zoeken naar allerlei mogelijkheden.super.
We hebben een mooie bank gekocht. Natuurlijk niet de bank waar we eigenlijk voor gingen. Desalniettemin zijn we buitengewoon vriendelijk en deskundig geholpen.
Klantvriendelijk , goede uitleg over het product en prijstechnisch goede afspraken kunnen maken.
Hoe kan ik de winkel bereiken waar ik onlangs een Hoekbank Mexico heb gekocht? Ik heb een eenvoudige vraag .
De eerste keer werd ik door een chagrijnig persoon geholpen, die mij doorverwees naar IKEA of Leen Bakker toen ik vroeg of de ronde eettafel er was die kleiner was dan 130 cm. Een dag later toch terug gegaan en die verkoper was top.
service goed
In de winkel is het prima geregeld. Alleen de levering is mijn inzicht te lang. En ook het afrekenen kan beter door op tijd overleg met de koper.
Heb altijd zeer goede ervaringen met Poppuliers, thans woonsquare ok nu weer bij de raparatie van mijn eetkamer stoelen en aankoop andere stoelen.
Bij binnenkomst in de vestiging kwam Linda (?) ons al tegemoet lopen. Supervriendelijke dame, kwam gelijk met de koffie aan. Ze heeft ons uiteindelijk ook geholpen met de bestelling. Ze is een visiteplaatje voor jullie bedrijf!!
Wij zijn in Bergen op Zoom geweest. Wat een prettige ervaring. Alle tijd om te kijken, te meten en te kiezen. Er wordt met je mee gedacht. Er is een goede prijs-kwaliteit.
Het was gezellig goede service en ze doen ook mee denken was een goede verkoper
Veel keus Erg vriendelijk geholpen
Goede babbel maar wel weten waar over je het hebt tot nu toe tevreden . Maar moet nog afwachten met leveren en plaatsen .
We waren al langer op zoek naar een bank. Bij woonsquare werden we goed geadviseerd. Na een denkpauze zijn we ‘s middags teruggegaan om te bestellen. Het kortingproces is wat onduidelijk, maar de korting was goed.
Verkoper heeft ons super geholpen en was eerlijk mbt keuzes etc
Ruime keuze en goed advies
ik kom hier terug.
Ahmed, heeft erg zijn best voor mij gedaan. Ik stel het zeer op prijs. Hartelijk bedankt profijt. Vriendelijke groet, Brian Bulwant
Europalaan 24
5121DJ Rijen