Prettig winkelen in de winkel in Bergen op Zoom. We werden goed geïnformeerd; en daardoor ook de gewenste bank gekocht.
We hebben vitrinekast + tv meubel + boekenkast en showmodel salontafel gekocht. Nadat we deal hadden en aanbetaling (1/3 van de aankoopprijs) hebben gedaan kregen we te horen dat de verlichting van de vitrinekast niet in de prijs inbegrepen was. De verkoper telt schaamteloos € 135 erbij en na onze reactie dat hij dat eerder moest vertellen (voor dat we deal hadden) , telt hij € 50 ipv € 135 erbij. Dus wat wij gezien hebben, hebben wij niet gekocht. Kosteloos annuleren was geen optie, de aanbetaling zijn wij dan kwijt. Lekker zeg! Dag later stuurt hij een mail met het verzoek of wij akkoord gaan met 6 maanden garantie voor de salontafel, want die was een showmodel. Overige elementen hebben gebruikelijke 2 jaar garantie. Tijdens de aankoop was geen sprake van over 6 maanden garantie, wel over 2 jaar garantie. Mail een en weer en we krijgt ook op de salontafel 2 jaar garantie. De levertijd ligt tussen 8-12 weken. De showmodel salontafel kunnen we ophalen alleen maar als we de openstaande bedrag voor alle 4 elementen betalen. (volledige aankoopbedrag) WAT EEN BEDRIJF! Ja we hebben erg spijt van onze aankoop, WEES VOORZICHTIG! Ps; Dames van de klantenservice zijn erg vriendelijk en aardig.
Wij zijn in de prachtige nieuwe winkel in Capelle a/d IJssel geweest. We zijn goed geholpen door vriendelijk personeel. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Er werd goed naar onze wensen geluisterd dus zeer positief ervaren
Goed geholpen en netjes goed mee denken
Fraaie bank die heerlijk zit en prachtige woonaccessoires. Specifieke wens voorgelegd, advies gekregen. Verder ook rondgelopen, waarbij we heel af en toe niet-opdringerig wat contact hadden. Toen we hadden gevonden wat we zochten goed geadviseerd over de stofkeuzes. Heel tevreden en met een mooie prijs weer naar huis... in afwachting. De productie vergt nu eenmaal tijd.
De verkoper nam de tijd voor ons met goede adviezen
Netjes geholpen maar achteraf helaas geen aanbod volgens actie inruil oude bankstel gehad. Verkoper vond ons oude bankstel te nieuw (anderhalf jaar) voor een bod Moet er nu zelf mee leuren Toch wel een minpuntje.
bij de verkoop prima. levering slecht (verkeerde kleur) gekocht licht bruin geleverd donker. foto wijst uit licht bruin. de showroom inrichter (die zeer geirriteerd was) bonkte met een stoel naar de plaats waar de zithoek had gestaan. foto gemaakt (donker bruin) lag aan mijn telefoon moest de blits uitzetten. hoe!! een meubelmaker langs geweest zegt geleverd wat op de bon staat foto laten zien gaat er niet op in. hoe star kan je zijn diversen telefoontjes gepleegd komt niets uit ten einde raad rijdende rechter ingeschakeld. moet ik 450 euro betalen voor behandeling. krijg je terug als je wint. ik ga op mijn 89 ste jaar dit niet meer op mijn hals halen. gezien de starre houding van woonsquare.
Prima geholpen. De verkoper had oor voor de wensen van de klant. Het advies was steekhoudend. Alle voors en tegens werden benoemd, zodat een keuze goed kon worden gemaakt. Absoluut een aanrader.
Was bijzonder vriendelijk en behulpzaam deskundig en we hadden een goed gevoel hierbij
Vriendelijk en behulpzaam personeel, tevens ook goed in de voorlichting voor de aankoop. Sfeer in de winkel is ook heel ontspannen rustig, alles is overzichtelijk opgesteld waardoor je makkelijk kunt vinden wat je zoekt.
Laten je als eerste alleen rond kijken
De verkoper neemt de tijd en geeft goed advies
Mooie overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel.
Wij hebben een hoekbank besteld bij Woonsquare Capelle ad IJssel, hoe het verder gaat verlopen weten we nog niet aangezien er een levertijd op zit, maar wat zijn wij superleuk geholpen door Linda. Goed en duidelijk advies en een flinke dosis humor, ik hou ervan. Op onze toekomstige bank en heerlijk bakkie cappuccino gedronken.
Heb tijd genoeg gehad, en wij zijn goed geholpen met kiezen, kleur en formaat.
Goede en snelle service.
Wij werden erg hartelijk en goed geholpen.
Zie hier boven
Wij hebben een bankstel besteld die nog geleverd moet worden. Wij werden uitstekend geïnformeerd over de keuze van de stoffen en mogelijkheden. Omdat wij niet elk soort bankstel binnen kunnen krijgen heeft men meegedacht over de mogelijkheden. Uiteindelijk een fijn bankstel gekocht. Geen opdringerige verkopers maar uiterst vriendelijk en behulpzaam. Fijne sfeer ook in de zaak die erg netjes was. Met een map vol informatie verlieten wij voldaan de zaak.
Mevrouw was vriendelijk en niet opdringerig. Mevrouw had kennis van zaken
Goed geholpen .
Europalaan 24