In januari hebben wij een prachtige bank gekocht in Almere. In juni, juli en augustus heb ik gebeld,en werd er iedere x gezegd dat er binnen een week gebeld zou worden voor een levering.en iedere x hoorde ik vervolgens niets.. Tot mijn blijdschap kreeg ik ineens een afspraak mail voor levering! En vervolgens 2mails erachteraan dat ik nog een bedrag open had staan?? Nou dat schoot mij ontzettend in het verkeerde keelgat! Wij zijn naar de vestiging Almere gereden,en de dame die ik sprak vond het nodig om ons een halve behandeling ter bescherming van de bank tegen vuil aan te bieden.ik heb hiervoor bedankt, want wij hebben bij aanschaf hier niet voor gekozen met een reden. Ik vond dit écht een afhandeling van niets.zo ga je niet met mensen om die gewoon willen weten wat er fout ging. Het is geen halfje bruin wat we kopen,we hebben het over een bank!
Van koop tot levering helemaal top.
Mijn bank is netjes bezorgd
Fijn
Ik kreeg de chauffeur en zijn kompaan aan de deur. Gelieve te betalen voor levering. Toen de spullen werden uitgepakt, bleken bijna alle delen beschadigd. Mij werd gevraagd de afleverbon te ondertekenen, zonder notities van beschadigingen. Dat was naar zeggen door baas niet gewenst, maar hiermee ging ik niet akkoord, dus heb zelf een notitie gemaakt. Wel werden direct foto’s van een aantal beschadigingen naar de serviceafdeling gestuurd, per mail. Verder was er ook een deel niet zoals bij verkoop besproken en een discussiepunt omdat dit niet expliciet op de bon vermeld stond. Bij verkoop werd geen tekening of schets gemaakt. Ook vind ik persoonlijk de kwaliteit van de stoffering waardeloos, categorie 7……
wij zijn goed geho;pen
Die wat de zetel hebben gebracht waren heel vriendelijk Ze hebben alles gedaan om de zetel binnen te zetten want mijn deuren waren te smal Maar met moeite hebben ze die uiteindelijk binnen gezet
ervaren verkoopster en goede uitleg.
Elke dag een mailtje sturen voor het invullen van de beoordeling is niet nodig!!! Zeker niet als de klant zijn spullen nog niet heeft en dan vragen over kwaliteit en nazorg….. Winkel Oss goed.
bij het kopen vriendelijk geholpen alleen niet alles eerlijk verteld en laten zien. afhandeling zeer slecht en onbeschoft geholpen. Chauffeur die onze spullen kwamen brengen waren zeer aardig en behulpzaam. nu wachten wij al vanaf april op 6 eettafel stoelen.
kom afspraak na
Van begin tot het einde alles netjes geregeld goede service .
Vriendelijk ontvangen en alle tijd gekregen rond te kijken! Beslissing genomen en correct afgehandeld in de showroom. Telefoontje of aflevering die en die datum schikt? Verder jammer genoeg geen mailtje ter bevestiging! S'ochtends keurig door chauffeur gebeld omtrent he tijdstip! Hetgeen ook klopte! Blijf het "vreemd" te vinden eerst te moeten betalen voordat er wordt uitgeladen, dus geen controle mogelijk op juiste levering en/of beschadigingen!!!!! Overigens hier geen problemen!
Tot nu toe een goed bedrijf
Vlotte bezorging en netjes afgeleverd
We hebben onze bank in april besteld. De levering werd door de verkoper op week 35 gezet. Volgens jullie richtlijnen zou dat met de praktijk overeenkomen. Doch wij hebben rond week 35 niets vernomen dus heb ik zelf telefonisch contact opgenomen. Dan blijkt dat de service tekortschieten. Eerst krijg je horen dat de bank al binnen is maar dat er geen leveringsperiode is gemaakt. Op mijn vraag werd geantwoord over twee weken. Na enig aandringen kon het in week 36. Het afleveren ging goed en snel. Dus mijn advies is communiceer met je klanten.
Alleen vind ik het jammer dat ik mijn oude bank niet in kon wisselen zie nu om Facebook in ruil actie heb hem vrijdag gehad
Met Pinksteren een mooie bank en bed besteld, de verkoop was zeer plezierig en professioneel. Nu 1 week geleden is alles bezorgd. Na 2 stukken begang vd muur kwijt te zijn geraakt en het bed niet goed gemonteerd te hebben ontvangen heb ik gebeld met de klanten service. Die was niet servicegericht, de dame die ik spraak erna was wel ergs vriendelijk en behulpzaam. Na een 2 de bezoek van nu wel vriendelijke monteurs/chauffeurs zijn we tevreden over de producten.
Showmodel gekocht, leuk onderhandeld op tijd en keurig bezorgd
Hoekbank bevalt prima. Zijn er erg blij mee. Bezorging ging erg knullig. Bezorgers wilde persé door een te kleine deur-doorgang. Pas na diverse pogingen gingen ze via de achterdeur, welke duidelijk breder was. Tja, meten is weten zeggen wij altijd
g oede survice
Kom er altijd
Zeer vriendelijk personeel die op professionele wijze de meubels naar binnen brachten en daar waar nodig in elkaar zetten.
Europalaan 24
5121DJ Rijen