Fijne en mooie winkel
Werkzaamheden uitstekend en vakkundig uitgevoerd door deskundige en plezierige medewerkers.
Ze hebben een grote sortering bij Woonmode, je wordt er vriendelijk benaderd zonder opdringerig te zijn. Correct personeel en men houdt zich aan de afspraken. De winkel ziet er fris en aangenaam uit.
Dekbed gekocht. Goed geholpen en goede service.
Prima geadviseerd bij het uitzoeken van een PVC vloer met bijpassende vloerbedekking voor de slaapkamer. Vriendelijke en gezellige stoffeerder die de vloer mooi strak gelegd heeft.
Vloerbedekking keurig gelegd, fijne en nette tapijtleggers
Ik heb bijzonder positieve ervaringen met Woonmode (Boogaard Rijswijk). Ik raad deze zaak dan ook aan iedereen aan die zijn woning wil stofferen. Zeer vriendelijk personeel in een mooie winkel met ruim assortiment. Er werden goede afspraken gemaakt. Mijn vloerbedekking werd zeer vakkundig gelegd en mijn woning ziet er qua vloerbedekking fantastisch uit.
Uitstekende adviezen en zeer klantgericht. Heb zowel de vloer, de muur als de raambekleding door Woonmode laten verzorgen. Er werd zo goed als mogelijk rekening gehouden met de planning van de oplevering van mijn nieuwbouwwoning.
Ze staan altijd voor je klaar ook heb je een kleine vraag. Fijne mensen die het beste met je voor hebben om je de mooiste woonbeleving te geven. Mooie goede produkten. Misschien niet de goedkoopste maar denk de geleverde kwaliteit dat meer dan goed maakt.
Men neemt ruimt de tijd voor het advies en het plaatsen zelf, de service achteraf en verdere contacten zijn heel prettig. Een aanrader!
Goede service.
Prima service. Kom hier al jaren en de service blijft onverminderd prima. Heb nu nieuwe vloer laten leggen. Was op 1 puntje niet tevreden met de plint- eigen schuld, had hem er niet afgehaald waardoor hij niet mooi doorliep met de nieuwe plinten. Geen enkel probleem, de leggers zijn teruggekomen en hebben kosteloos de plint gemaakt zoals ik hem graag wilde. Top bedankt.
Heel mooie winkel met groot aanbod aan vloeren en raambekleding. Persoonlijk ook erg content over manier van helpen en advies.
Erg prettig, medewerker denkt graag mee en geeft je de nodige tijd en aandacht.
zeer prettig en deskundig geholpen. Door persoonlijke omstandigheden op het laatste moment de afspraak voor het leggen van het laminaat verplaatst. Terwijl de afspraak al 3 maanden eerder was vastgelegd. Dit was geen enkel probleem. Laminaat is zeer deskundig gelegd, zijn zeer tevreden. In de geleverde gordijnen zat een kleine weeffout, ook dit werd zonder problemen direct opgelost. Wij bevelen Woonmode dan ook van harte aan; uitstekende service en deskundigheid.
Prima geholpen in de winkel, goed ingemeten gordijnen en bekwame medewerkers die meedenken.
Mooie winkel en fijn personeel. Dank jullie wel voor alles. Wij zijn zo blij met onze spullen.
Fijne winkel met goed personeel en speciaal Dennis die bij ons het laminaat heeft gelegd een vakman top
In ons huis zijn in de loop der jaren al diverse zaken door Woonmode geleverd.Altijd een prettig kontakt en alles keurig afgewerkt. Ook deze keer weer zeer tevreden !
Erg goede service, heel vriendelijk en deskundig personeel en levering wordt met zorg gedaan!
Heel blij dat ik bij Woonmode ben binnengestapt!!! Sander Groen heeft me met alles perfect geholpen; een totale persoonlijke begeleiding dat alle zorgen mij uit handen genomen zijn. Nu de vloer, wanden en raambekleding klaar zijn overtreft het ook nog mijn verwachtingen. Allemaal goede keuzes (mede dankzij Sander) en uiterst professioneel uitgevoerd. Voor mij geen ander bedrijf meer.
Deskundig advies, vakkundige meting en plaatsing
Ik kan niet anders dan tienen geven. De begeleiding en het geduld bij het uitzoeken van mijn vloerbedekking was top, geen dwang naar een bepaald artikel of prijs. Er werd goed geluisterd, naar wensen, woonomstandigheden en budget, waardoor de keuze binnen de kortste keren kon worden gemaakt. Ik had tussen bestellen en leveren nog wat aanvullingen en wensen, die prompt werden uitgevoerd. Ook het leggen was top. Keurig en strak, inventief op onverwachte, moeilijke plekjes en bovendien waren de heren niets te beroerd om nog iets extra te doen toen ik daarom vroeg. Top-bedrijf, van harte aanbevolen.
In de winkel zijn we goed geholpen en kwamen we er snel uit. Bij telefonisch contact bleek tot twee keer toe het dossier niet vindbaar en duurde het even voordat we antwoord konden krijgen op onze vragen. Toen de levering later uitviel dan verwacht kregen we een aantal tijdelijke plissé's. Hierdoor waren we tijdelijk voorzien van raambekleding in de slaapkamers en was de ergste inkijk op de BG weg. De monteur heeft zijn werk prima verricht, maar was niet heel erg representatief en klantgericht..