Zeer klant gericht met een perfecte service

Mijn ervaring is alleen maar vol lof.De keuze van onze prachtige keuken is met heel veel geduld en vakkennis begeleid door Ed.De service is uitmuntend goed ik kan niet anders zeggen .Dit is mijn 2 de keuken van Belmar en mocht er ooit nog een derde komen dan is er voor ons geen andere keuze dan Belmar. Bedankt voor alles Angelique Sint Nicolaas

Blij met onze keuken!

Belmar heeft ons goed geholpen met het uitkiezen van de keuken. Wij hebben zelf het voorwerk gedaan en het was heel prettig dat de monteur 2 keer langs kwam om te controleren of wij het leidingwerk en de wandcontactdozen wel goed hadden gemonteerd. Tijdens de montage van de keuken werd er keurig gewerkt en is alles na afloop opgeruimd. Alles werd gecommuniceerd. Bedankt monteur Leo en verkoper Lars voor jullie mooie werk.

• Garantie / nazorg

Van idee, ontwerp tot uitvoering in een hand en perfect uitgevoerd!

Toen we een afspraak maakten met Marco van der Put hadden we al meteen door dat we aan het goede adres waren! We hadden al behoorlijk wat voorwerk verricht bij andere keukenbedrijven, goed naar reviews en ervaringen van andere klanten gekeken. Marco luistert goed, geeft opties en adviezen, visualiseert alles. Zonder te pushen laat hij je rustig nadenken. Daarna bestaat ook de mogelijkheid om te bellen, te mailen of nog even terug te komen in de showroom. Je merkt echt dat hij jaren lang ervaring heeft. Heel fijn is het ook dat je een aannemer krijgt toegewezen of mag uitkiezen, die al het werk coördineert en uitvoert. Bij ons was dit Leo de Jager. Een echte vakman. Onze oude keuken werd er fantastisch en zonder schade eruit gehaald, de stukadoor deed daarna het werk om de wanden strak te maken. Alles werd heel erg rustig, weloverwogen en goed uitgevoerd. Er werd echt de tijd genomen. Vaak hoor of lees je dat grote concurrenten een keuken er in een dag in knallen. Dat was bij ons niet het geval, het voordeel hiervan was dat er heel zorgvuldig en netjes werd gewerkt. Samen met Leo werd er met ons gekeken, hoe we bepaalde dingen wilden hebben. Hierdoor werd het echt een perfect op maat advies. Oplevering en gebruiksadviezen werden ook netjes uitgevoerd. Alles werd keurig opgeruimd. Het hele proces werd zeer zorgvuldig uitgevoerd. Alles ging in een keer goed en ook de nazorg was top. Dit alles voor een goede, eerlijke en marktconforme prijs voor een Duitse kwaliteitskeuken. Er is werkelijk niets mis gegaan, en niets op aan te merken. In 1 woord: perfect.

• Garantie / nazorg

Door een goede samenwerking een prachtig resultaat gehaald!

Een geweldig team van ontwerpers/ verkopers en keukenmonteurs. Zonder druk/ pushen op je gemak een keuken uitzoeken en laten ontwerpen. Er wordt naar de klant geluisterd en meegedacht zowel bij het ontwerpen als bij de montage. Iedereen is bereidt om je vragen te beantwoorden en staat voor je klaar. Wij zijn super blij met het resultaat en genieten met volle teugen van onze nieuwe keuken

• Garantie / nazorg

Uitstekende service van begin tot einde

Wij zijn super tevreden met Belmar, zij hebben ons uitstekende service geleverd van oriëntatie tot oplevering van de keuken. Bij het uitzoeken van de keuken zijn we uitgebreid en kundig geholpen. En vervolgens is de keuken zelf zeer vakkundig geplaatst. Het grote voordeel van Belmar vinden wij de betrokkenheid tijdens het gehele proces. Zij doen alles zelf, waardoor er korte lijntjes zijn en de kwaliteit wordt gewaarborgd. Kortom, wij zijn vol lof en zouden Belmar aan iedereen aanbevelen.

Fantastische service en eindresultaat

We kwamen blanco binnen bij Belmar. Edwin en Lars hebben ons enorm geholpen in keuze en goed geïnformeerd over alle mogelijkheden in onze nieuwe keuken. De installatie door Leo was vakkundig en precies. Het eindresultaat is geweldig!

Top bedrijf

20 jaar geleden bij Belmar onze vorige keuken gekocht. Deze was aan vervanging toe. We zijn toen naar diverse keuken zaken gegaan om ons te oriënteren. Uiteindelijk zijn we toch weer bij Belmar terecht gekomen.

• Garantie / nazorg

Professioneel en klantvriendelijk, ook als het even tegenzit wordt alles netjes opgelost!

Vanwege lekkage in onze badkamer wilde we snel een nieuwe maar wel mooie badkamer. We hadden goede berichten gehoord over Belmar dus op naar de showroom. We werden vriendelijk ontvangen met heerlijke hapjes van een kok die gezellig stond te kokkerellen. We hadden zelf al een aardig idee wat we wilden en met wat creatieve input van Edwin stond er na ons eerste bezoek al een mooi concept. Dit werd door Edwin tot in de puntjes uitgewerkt in een 3D tekenprogramma met offerte, zodat we bij ons tweede bezoek al snel konden schakelen. En toen kwam het moeilijkste gedeelte, wie gaat wanneer de badkamer bij ons plaatsen. We hadden immers haast met de lekkage en de aannemers waren allemaal druk. Ook hier was Belmar een goede partner en de montage kon snel en professioneel worden gerealiseerd. En toen het met de montage even niet meezat, werd dit snel opgepakt en vakkundig opgelost. En nu lekker genieten van onze nieuwe badkamer, Edwin en team bedankt!

• Garantie / nazorg

Top service met oog voor de klant!

Bij de gedachte dat ik een nieuwe badkamer en keuken moest gaan kopen, kreeg ik al stress. Waar moet je aan denken, waar moet je op letten, wat moet ik allemaal hebben. Vanaf de eerste keer dat ik bij Belmar binnenliep had ik het gevoel in een "warm bad" te komen. Een vriendelijke begroeting en oprechte interesse (en de heerlijke soep en hapjes, hulde aan de kok!) zorgden ervoor dat mijn shop stress verdween. Na een ochtendje brainstormen stonden de ruwe lijnen uit. Eerst maar even laten bezinken thuis. Na een paar weken bij nog wat andere zaken rondkijken en mijn gedachten vorm geven was er geen twijfel mogelijk. Belmar ging de klus voor mij klaren. Op afspraak de definitieve keuze gemaakt en op papier gezet. Alles werd voor me geregeld van A tot Z. Hulp bij het uitzoeken, het uitbreken van de oude badkamer en keuken en de volledige opbouw. Het uitvoerende bedrijf van de klus zijn de mannen Hoefnagel van RPR Totaalbouw. Wat een kanjers zijn dat! Bikkelen 4 weken lang. Ook al zit je 4 weken in een mega grote verbouwing, door hun inzet en ook gezelligheid voelde het als een appeltje eitje en neem ik mijn petje af voor de mannen. Niets dan lof voor Belmar, met name Edwin voor zijn tijd, gezelligheid en super service en de mannen Hoefnagel. Nogmaals dank mannen!

• Garantie / nazorg

Super service en professioneel personeel

Bij Belmar keukens hebben wij keuken, sanitair en tegels aangeschaft. Prima materialen, voldoende keus in de showroom inclusief lekker hapjes op zaterdag. Men neem voldoende tijd om alles door te nemen en meerdere keren terugkomen om zaken te bespreken is geen probleem.

• Garantie / nazorg

Goed advies en mooie uitvoering

Hele traject van uitzoeken tot uitvoering van keuken, toilet en badkamer is naar volle tevredenheid verlopen.

• Garantie / nazorg

Oplevering van keuken zoals beloofd.

Tijdens het aankoop proces zeer goed begeleid door Marco van der Put. De werkzaamheden op locatie zijn uitgevoerd door Jeffrey. Oude keuken keurig verwijderd en afgevoerd. Nieuwe keuken geplaatst en keurig afgewerkt. Is ook kritisch naar zichzelf, alsof de keuken voor hem zelf is. Denkt mee, denkt enkel in oplossingen. Niets is hem teveel. bij verrassingen overlegt hij en bied oplossingen aan. kortom: zeer tevreden.

• Garantie / nazorg

Keuken kopen doe je in fases waarin je bij Belmar door Marco van der Put stap voor stap begeleid wordt. Marco denkt met je mee en geeft ideeën en adviseert de klant. Leo de Jager heeft de keuken ingemeten en geplaatst. Tijdens het inmeten geeft hij tips en adviezen. De keuken wordt in alle rust geplaatst, niks is teveel gevraagd aan Leo. Resultaat, een zeer nette keuken die precies bij ons past.

• Garantie / nazorg

Goede badkamer materialen tegen een nette prijs

Wij zijn door Marco goed geholpen. Er wordt ruim de tijd voor je uitgetrokken zodat je tot het gewenste resultaat komt. De monteurs zijn echte vakmensen. De badkamer is naar volle tevredenheid gemonteerd.

• Plaatsing / montage / levering
  • Garantie / nazorg N.v.t.

optimaal oke!

Helemaal happy, 2 kleine opleverpuntjes die sneller opgelost zijn dan verwacht. Trouwens geweldig montage team, aardig, kundig en netjes. dank!

• Garantie / nazorg

Belmar levert deskundig en prettig advies, goede service en mooie keukens.. kortom, een aanrader

Mijn ervaring met Belmar is uiterst positief, van het eerste moment dat we de showroom binnenstapten tot en met de plaatsing en oplevering. Vooral het deskundige advies en meedenken in oplossingen zijn sterke punten en dat allemaal onder het genot van een hapje en drankje. Edwin Ameling weet er een leuke beleving van te maken! De service is van hoog niveau want ondanks het feit dat ik in Nijmegen woon en de keuken daar ingemeten en vervolgens geplaatst moest worden, is dat geen enkel problem geweest. Nu, na de keuken enkele maanden in gebruik te hebben, zijn we nog steeds blij met het ontwerp en indeling. Belmar is een aanrader.

Goeie kwaliteit en prettige service

Altijd betrouwbare kwaliteit en een fijne service. Afspraken worden altijd nagekomen en problemen worden adequaat opgelost.

Goeie kwaliteit en prettige service

Prima service, goed vakwerk

Belmar helpt door mee te denken en komt met praktische voorstellen. De uitvoering gebeurt door vakmensen. Geen haastklus, liever een dag extra dan iets overhaast afraffelen. Enig minpuntje: het kost wel een paar centen.

• Plaatsing / montage / levering
  • Garantie / nazorg N.v.t.

Belmar luistert naar de klant en levert een prachtig product

Gewapend met een globaal keukenontwerp van een interieurontwerper stapten wij dit voorjaar bij Belmar binnen. Waar een andere keukenleverancier dit ontwerp onherkenbaar wist te verbouwen, snapte Robert Boer direct het idee en wist hij dit te vertalen naar de prachtig strakke en warme keuken die nu in ons huis staat. Montage werd verzorgd door Ron@work. En wat waren we blij met Ron! Werkt super netjes, loste kleine mismatches in aansluitpunten vlekkeloos op en maakte dat wij een paar stressloze dagen hadden tijdens de installatie van de keuken. Een restpuntje moet nog opgelost worden, maar dat komt ongetwijfeld goed.

• Garantie / nazorg

Belmar neemt serieus de tijd voor de klanten

Bij binnenkomst viel de prettige ontvangst gelijk op. Er staan super mooie keuken en badkamers en het personeel weet ook elk snufje te vinden. Samen met de ervaren verkopers kom je onder het genot van een drankje en op zaterdag ook een hapje zonder moeite tot een droomkeuken of badkamer. Voor ze komen plaatsen komt Belmar ook even op locatie kijken of er nog gekke dingen zijn die de montage kunnen belemmeren. De monteur zorgt ook voor een keurige afwerking. Het resultaat is dat wij nu een prachtige keuken en badkamer hebben die met de grootste zorg is uitgedacht en geplaatst. Perfecte service. Een aanrader!

Geweldig!

Van begin tot eind, geweldig geholpen. Het meedenken de handelingssnelheid en de service zijn absoluut buitengewoon goed te noemen.

• Garantie / nazorg

Prima geholpen, alles is uitstekend tot een goed eind resultaat gekomen

Prima en deskundig geholpen door Marco van der Put. Verleden week zijn de laatste restpunten keurig opgelost. Nu hebben we de beschikking over twee super mooie badkamers waarin alles tot zijn recht komt. Kwaliteit uitstekend en een top vakmanschap van Rob Soeteman en collega's. Zeker aanbevelingswaardig. Nogmaals hartelijk dank. Mvrgr. Nico Kluwen

voortreffelijk

Er wordt tijd voor je vrijgemaakt en er wordt geen beslissing geforceerd. Perfect geplaatst door Leo . Marco heeft alles van A tot Z geregeld en toen er - buiten de schuld van Belmar - iets niet helemaal in order was netjes door Belmar opgelost

Topservice

Vanaf ons allereerste bezoek was ons gevoel goed. Meteen werd meegedacht en getekend. Veel voorbeelden zijn ter plekke aanwezig, zodat kiezen ook gemakkelijker werd. Prima prijsafspraak gemaakt en nu eigenlijk het allerbelangrijkste: de aflevering ging perfect. Dank aan Marco, Edwin en het hele team!!

Stevensweg 109

3319AJ Dordrecht