Wij waren op zoek naar een leverancier die naast keukens ook direct badkamers levert en plaatst. Een familiebedrijf waar (nog) een goede service en een gedegen advies wordt geboden. Dat hebben we bij Belmar gelukkig kunnen vinden en wij zijn uiterst tevreden met het eindresultaat.
Vakkundig advies, er werd goed meegedacht over mogelijkheden en oplossingen, installatie/plaatsing/afwerking gebeurde zeer netjes, professioneel en in goed overleg. Zeer tevreden en blij met nieuwe badkamer.
Prima geadviseerd door Marco. Neemt de tijd en laat in alle eerlijkheid zien wat er mogelijk is. Legt zaken uit die niet duidelijk zijn zodat je met een goed gevoel een beslissing kan nemen. Gewoon een prettig bedrijf. En de plaatsing is perfect verlopen. Zeer tevreden over het resultaat!!
prima advies en een goede service
Belmar is top. Van het eerste tot het laatste moment. Aandacht, meedenken, adviserend. Ook de montageploeg, RPR bouw uit Rotterdam, kan niet beter. Kwaliteit voor alles! We hebben eerst enkele jaren terug door Belmar/RPR onze badkamer laten vernieuwen. Pracht resultaat. Vorig jaar onze toiletten en dit jaar onze keuken.
Eindelijk een bedrijf waar ze je niet gelijk bestormen als je binnen loopt. De verkoop van de keuken ging heel relaxed. De voorlichting is heel goed. Bij ons is de oude keuken er door de monteur uitgehaald en nog dezelfde dag meegenomen. Dit alles gebeurde rustig en netjes. De monteur (Leo) deed alles op zijn gemak en met een grote nauwkeurigheid. Hij was ook voor de hele week ingepland en kon zo alles netjes afwerken. Al het afval werd dezelfde dag weer meegenomen. De keuken is keurig afgeleverd en wij zijn er heel trots op. Belmar is een aanrader
Persoonlijke aandacht en deskundig advies tijdens koopproces en denken in oplossingen en niet in problemen. Plaatsen van de keuken is door een vakman gedaan met oog voor detail; heeft duidelijk plezier in en passie voor zijn vak. En ook hier wordt weer meegedacht in oplossingen.
zeer tevreden super geholpen
Lekker meedenken, binnen anderhalve uur badkamer uitgezocht! En wat zijn we er blij mee!
Perfecte bediening en afspraken. Uitvoering door monteur was super en bijzonder ter zake kundig. Wij zijn een erg tevreden klant en genieten iedere dag van onze mooie nieuwe keuken.
Onze ervaring is heel goed. Zie onze waardering. De monteur Leo de Jager is naar onze mening een echte vakman en bovendien een heel plezierige man. Hij heeft mooi werk afgeleverd.
Fijne Winkel met profecioneel personeel. Plaatsen van de keuken is heel netjes gedaan. Wij vinden deze Winkel een echte aanrader.
Zeer tevreden over de levering kwaliteit en behandeling van de door belmar geleverde en gemonteerde materialen en vakmanschap.
Op de eerste afspraak en de daar op volgende vriendelijk ontvangen met koffie of thee , door Marco die met veel kennis van zaken ons adviseerde en meedacht om onze keukenruimte zo economisch mogelijk in te delen , hij stuurde ons naar verschillende leveranciers van keukenapparaten om daar ter plekke advies over te krijgen, om zo tot een goed resultaat te komen, bij de indeling, tot aan dé oplevering erg betrokken Perry heeft de keuken gezet , een echte vakman , lette op kleine details en heeft onze boiler van de heetwaterkraan op sublieme wijze weggewerkt Jeffrey kwam voor de badkamer , ook hij was een aangename gast, die vakkundig het toilet spiegelkast en douchedeur geplaatst heeft , We zijn zeer tevreden
Uitstekend advies voor ons nieuwbouw appartement en perfecte montage door Perry. Echt een aanrader
Ook na ca. 4 jaar nog steeds een TOP-Service! Eén kunststof onderdeel van de carrousel functioneerde niet meer 100% , onder service vervangen!
Goed advies. Veel tijd voor keuze maken. Perfect geholpen.
Na de positieve ervaring met de badkamer, die ook bij Belmar vandaan kwam, ook de keuken hier besteld. Wederom wist verkoopadviseur Robert uitstekend onze ideeën te vertalen in een helder plan en dit (3d) inzichtelijk te maken in het ontwerpprogramma. Ook belangrijk - Qua prijs de wetenschap een eerlijke prijs te hebben betaald. Het is uiteraard prima mogelijk om goedkoper een keuken te krijgen. Voor ons is de zekerheid dat het qua kwaliteit en service goed zit echter ook wat waard. Dit bleek o.a. toen omdat 2 kleine onderdelen niet exact conform plan geleverd werden vanaf de fabriek en een glasplaatje beschadigd binnenkwam. Dit kan nu eenmaal gebeuren. Voordat ik überhaupt wist dat er iets niet klopte, waren de vervangende onderdelen al besteld en later ook keurig geplaatst. Ook richting producent van de apparatuur heeft Belmar gezorgd dat de promotie-actie keurig werd nageleverd toen hier problemen in leken te ontstaan. Bij veel partijen is het toch vaak "het gaat goed tot het fout gaat", echter ervaring bij Belmar is gelukkig dat juist ook als er iets niet goed gaat, dat wij hier als klant uiteindelijk niets van merkten. Het geheel is bij plaatsing overigens ook zéér nauwkeurig afgewerkt. Oftewel van A tot Z geen zorgen gehad en een prachtige keuken (en badkamer) als resultaat.
ik ben heel tevreden met de levering van de keuken. zie verder de beoordeling monteurs werkten netjes en beperkte zo veel als mogelijk de overlast. na de werkdag werd alles zo netjes mogelijk achtergelayen. een punt van kritiek;een lade onder de kookplaat sluit niet vodoende
In 1 woord; top!
We hebben de keuken in het najaar besteld bij Belmar, de verkoper Marco heeft echt alle tijd genomen om ons te helpen bij onze keuzes. Onze keuken is in december geplaatst, helaas was onze vaatwasser niet op tijd leverbaar. We kregen van Belmar een andere vaatwasser welke we tijdelijk mochten gebruiken tot die van ons geleverd werd. Wat waren wij daar blij mee tijdens de feestdagen. De keuken is geplaatst door Leo, wat een vakman!
Problemen met deuren gehad van de vriezer en afspraak was een beetje onduidelijk tussen ons en de monteur. Gelijk gratis en snel opgelost met levering van nieuwe deuren
Van begin tot einde hebben wij uitmuntend vakmanschap gezien. Er werden in ieder stadium oplossingen gevonden voor een uitdagende situatie, namelijk onze specifieke wensen m.b.t. een passende keuken in ons historisch pand. Er werd in de advisering al volop meegedacht, op een heel eerlijke manier (zonder iets op te dringen, puur vanuit ons perspectief). De montage was vervolgens van zeer hoog niveau. Ook hier werd ter plekke ingesprongen op bijzonderheden. Hier werd alle tijd voor uitgetrokken, met een tot in de details prachtig gemonteerde keuken als resultaat. Wij zijn ontzettend tevreden en bevelen Belmar aan!
Dubbel gevoel bij Belmar. De winkel is kwalitatief goed. Het vervolg plaatsing en nazorg is slordig en duurt te lang. Hierdoor ontstaan irritaties tussen klant en uitvoerder. Deskundigheid m.b.t. oplossen jankende thermostaatkranen bleek niet aanwezig. Wel bij Grohe.
Top bedrijf met kennis van zaken! Bij Belmar nemen ze de tijd voor je en geven ze je een goed en eerlijk advies. Na een rondleiding in hun prachtige showroom waar de nieuwste producten staan opgesteld heeft Arja de Groot voor ons een eerste opzet gemaakt. Op ons tweede bezoek kregen we een 3D tekening gepresenteerd waarin aan alles gedacht was. Meedenken met de klant en kennis van zaken, voor ons was de keuze dan ook snel gemaakt. Een paar maanden later is onze keuken vakkundig en met uiterste zorg geplaatst door monteur Leo, boven verwachting heeft hij alles tot in de laatste puntjes op locatie afgerond met goede service en nazorg. We kunnen met een gerust hart over Belmar zeggen: Top Bedrijf! Nogmaals dank voor alles en niet te vergeten jullie kok die ons op zaterdag voorzien heeft van heerlijke gerechten. Jesse en Marielle