Keuken-Line bedankt!
Ervaring: Let op bij inmeten van keuken. Dit is bij ons verkeerd gegaan. Luifel te lang, plaat achter kookplaat te kort, hoekstuk niet 90 graden, onderkant kastje(maar dat hoor je van iedereen). Let ook op binnenwerk van de kast (corpus) kan in wit of houtkleur. Op offerte staat dat niet even duidelijk en wij hebben dit niet opgemerkt dat hele corpus in houtkleur was. Veel zelf doen. Gat door pui, afvoeren van de koelkast en verpakkingsmateriaal, verleggen cv-leiding. Montage verliep slecht. Het is belangrijk de juiste monteur te krijgen. Onze monteur moet nog veel handigheidjes onder de knie krijgen (luifel), was ook slordig, kitwerk slordig aangebracht dus problemen met verven later, etc. Sommige onderdelen installeren zou ook beter met twee monteurs kunnen gebeuren , zoals luifel. Later kwam er een monteur(Leo) bij die heel goed wist hoe juist gemonteerd moest worden. Dit was een topper en zou ik zeer zeker aanbevelen(reden waarom beoordeling nog enigszins hoog is voor montage). Heeft veel hersteld wat eerste monteur verkeerd had gedaan. Ook perfecte oplossing voor de luifel bedacht. Is echte professional en neemt je constant mee tijdens monteren. Nazorg of alleen even vragen of alles nog werkt is er niet bij. Hoekstuk wat scheef zat, is inmiddels wel vervangen. Kortom: gemengd gevoel. We zijn nu best tevreden over eindresultaat, maar het was verre van vlekkeloos en heeft veel energie en frustratie gekost. Kwaliteit van keuken zelf lijkt wel goed te zijn
Wij wilden een nieuwe, degelijke keuken uitzoeken en wisten al snel dat Keukenline aan onze wensen kon voldoen. Het ontwerp werd gemaakt waar wij bij zaten, Gijs nam echt de tijd voor ons (wij hebben volgens mij 4 uur samen gezeten). Het vervolgtraject tot aan de levering is ook prima gegaan, alles was compleet en de keuken ziet er precies zo uit, zoals wij dit ons hadden voorgesteld!
Wij hadden al een idee in ons hoofd betreft onze nieuwe keuken in ons nieuwbouwhuis. Keuken-Line heeft dit idee gestroomlijnd en bijgeschaafd. Keuken-Line luistert naar je en komt ook met nieuwe inzichten. Ook het probleem van de loszittende kraan is m.b.v. de importeur goed opgelost. Wij zullen Keuken-Line aanbevelen aan vrienden en familie.
We hebben het gevoel gekregen een keuken te hebben gekocht die aan al onze wensen voldoet. De kwaliteit van het materiaal is zeer goed en de plaatsing was bijzonder professioneel. We hebben kunnen zien dat de kwaliteit is terug te vinden in b.v. de dikte van de achterwanden. Daar waar het normaal board is van een paar mm is er hier een wanddikte van zeker 5 mm gebruikt.
zeer goed
Fijn bedrijf wat meedenkt over de mogelijkheden, oplossingsgericht en goed de wensen van de klant daarin meeneemt. Ook tijdens de plaatsing goed meegedacht. Plaatsing was volgens planning en keurig verzorgd. Samen tot mooi resultaat gekomen.
Meerdere keukens laten plaatsen in 2 bedrijfspanden met volle tevredenheid. Prima afwerking en samenwerking Aanrader
Onze ervaring bij Keuken-line is goed. Wij zijn uitstekend geholpen om tot een goede keuze te komen en een fantastische keuken geplaatst te hebben! Wij bevelen Keuken-line ten zeerste aan!
Er waren wat problemen tijdens de installatie maar deze zijn uiteindelijk naar volle tevredenheid opgelost.
Heel fijn dat een kennis ons doorverwees naar Keuken-LIne.
Beste Anna, bedankt voor de positieve beoordeling en veel plezier met de nieuwe keuken.
Zeer prettig geholpen door dhr. Schot. Hij heeft kennis van zaken en geeft duidelijk advies.
Omdat we een verhuizing overwogen zijn ze Keuken-line binnen gestapt, om eens te kijken wat de opties waren. Gijs heeft ons uitgebreid en vakkundig geadviseerd en binnen een paar dagen (met telefonisch overleg tussendoor) was de tekening van onze keuken helemaal af. Ook mooi in 3D zodat we een goed beeld hadden van het eindresultaat. In de loop van de tijd zijn nog de gewenste wijzigingen aangebracht en uiteindelijk is de keuken keurig op tijd en helemaal naar wens geplaatst. Het is echt héél mooi geworden, we genieten er elke dag van én hij is heel fijn in het gebruik. Dankjulliewel!
Wij werden supervriendelijk te woord gestaan en goed geholpen om onze ideale keuken te ontwerpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Daar werd echt de tijd voor genomen. Je kunt zien dat er kwaliteit is afgeleverd en geïnstalleerd.
fijne medewerkers goede klantvriendelijkheid en goede service
Vriendelijk dank voor de positieve aanbeveling! Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken toegewenst. Het Keuken-Line team
Wij zijn heel erg blij met onze super mooie grote keuken. Gijs heeft ons heel goed geholpen, hij nam ruim de tijd en dacht goed mee met ons. Hierbij nogmaals mijn dank ervoor. Plaatsing van de keuken is ook met zorg en liefde geplaatst. Lang verhaal kort te maken, alles klopt aan keuken-line ! Met als eindresultaat hebben wij een super mooie grote keuken 👍
Beste Okan, wat fijn om te lezen! Heel veel plezier met de keuken! Het Keuken-line team.
nette werkwijzen , besteed overal aandacht aan . zeer tevreden .
Bedankt voor deze positieve melding Adrie. Het Keuken-Line team
De keuken verkopen ging prima, maar na de handtekening was bij mijn verkoper de service minimaal. Nu nog, ik heb een heel klein probleempje met mijn koelkast, ze beloven het op te lossen, maar er komt niemand. Verkeerde kraan ingetekend, te dicht op de muur, hij wilde in eerste instantie mij geen andere kraan geven. Na bellen en niet accepteren heb ik deze wel gekregen, maar moest wel op mijn strepen staan. Wel aanbevelen, maar niet bij deze verkoper.
Bij Keukenline is er direct veel persoonlijke aandacht en werd er goed meegedacht over de beste oplossingen binnen mijn keuken, mijn wensen en budget daarin meegenomen. Dat mistte ik bij andere keukenzaken waar ik eerder langs ben geweest. Ook aan al mijn specifieke wensen kon worden voldaan. Na het bestellen van de keuken werd ik goed op de hoogte gehouden door Gijs over de voortgang van mijn bestelling en kon ik zelfs nog een wijziging door laten voeren. Ook het installeren ging probleemloos en er kon goed worden geanticipeerd op twee kleine zaken die net iets anders liepen dan gepland, waardoor mijn keuken helemaal naar wens kon worden geïnstalleerd.
Tijdens de aanschaf van onze keuken zijn we goed geinformeerd , er is tijd genomen voor ons. En meegedacht hoe we in een beperkte ruimte een volledige keuken konden geven.
op zich ok. maar qua plaatsen had ik iets meer nauwkeurigheid verwacht.
Wij zij heel erg blij met onze nieuwe keuken alles is naar ons zin!
Na onze wensen kenbaar gemaakt te hebben is er een prachtige betaalbare keuken uitgekomen. Hulde aan Gijs. Daarna de plaatsing door Remco paste in het mooie totaalplaatje. Beiden met kennis van zaken
Er werd alle tijd uitgetrokken voor de informatie die wij vroegen
Gijs heeft ons geholpen om van onze nieuwe keuken een echte droomkeuken te maken. Wij gaven een eerste idee van wat we mooi zouden vinden en hij werkte dit uit tot een prachtig ontwerp. We hoefden maar weinig te zeggen en hij wist precies wat wij mooi zouden vinden. Het monteren is super gegaan. Alles was compleet, alleen 1 greeplijst iets te kort geleverd. Deze is direct nabesteld en zsm vervangen, heel fijn. Ook is er door een ‘foutje’ van ons een flinke schade geweest aan het blad. Dit blad is toch geplaatst, zodat wij onze keuken wel konden gebruiken. Er is met spoed een nieuw blad besteld en de monteur heeft deze weer netjes voor ons vervangen. Kortom, hele goede service en een prachtig eindresultaat. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en de kwaliteit is top! Bedankt Gijs en de rest van het team!
Hoveniersplein 2
3331GJ Zwijndrecht