Gijs heeft ons geholpen om van onze nieuwe keuken een echte droomkeuken te maken. Wij gaven een eerste idee van wat we mooi zouden vinden en hij werkte dit uit tot een prachtig ontwerp. We hoefden maar weinig te zeggen en hij wist precies wat wij mooi zouden vinden. Het monteren is super gegaan. Alles was compleet, alleen 1 greeplijst iets te kort geleverd. Deze is direct nabesteld en zsm vervangen, heel fijn. Ook is er door een ‘foutje’ van ons een flinke schade geweest aan het blad. Dit blad is toch geplaatst, zodat wij onze keuken wel konden gebruiken. Er is met spoed een nieuw blad besteld en de monteur heeft deze weer netjes voor ons vervangen. Kortom, hele goede service en een prachtig eindresultaat. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en de kwaliteit is top! Bedankt Gijs en de rest van het team!
Erg prettige advisering door de verkoper. Dacht goed mee over de mogelijkheden en adviseerde met goede argumenten voor of tegen een bepaalde oplossing. Samen een mooie keuken kunnen ontwerpen. Vanwege de onzekere opleverdatum van onze nieuwbouwwoning bleek Keuken-line wel wat minder flexibel in de planning van de montage. Het eindresultaat is top; de keuken is zeer vakkundig gemonteerd, heel netjes gewerkt door de monteur, niets beschadigd of iets dergelijks. Een verademing om dit mee te maken, want dat is met andere werkzaamheden in de bouw wel eens anders.
De klant is koning bij keukenLine.
Als 'vaste klant' kwamen wij na 30 jaar weer bij Keuken-Line terecht voor een nieuwe keuken. We werden hartelijk ontvangen door Gijs en al snel hadden we een beeld van de mogelijkheden. De tekening met de opstelling en de mooie kleurenprintjes gaven een goed beeld waardoor de beslissing snel genomen was. Wel moesten we 4 maanden geduld hebben omdat de planning overvol zat. Op de afgesproken datum werden de onderdelen aangeleverd en in de week erna kwamen Remco, Rinus en Perry om alles op te bouwen en aan te sluiten. Deze mannen, met veel ervaring met het inbouwen van keukens, hebben een prachtig stukje werk geleverd. Er staat een prachtige keuken met mooie apparatuur en goede verlichting. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en hopen nog lang te kunnen genieten van deze keuken.
Zeer betrokken bij de klant, er wordt gedacht in oplossingen als de klant een wens aangeeft die eigenlijk niet kan, maar wel op een andere manier toegepast kan worden. Zijn betrokken bij de koper, alsof ze zelf weer een nieuwe keuken kopen.
Leuk en spontaan personeel die goed meedenken en je de nodige aandacht geven !
In de winkel prima geholpen. Bij het leveren van de spullen werden we 2x gebeld of ze toch op een andere tijd konden komen. Dat was wat minder, zeker omdat ikzelf de tweede keer net onderweg was naar iets anders en ik dus zelf niet aanwezig kon zijn toen de spullen kwamen.
zeer goed
Met plezier een keuken, volledig naar onze zin, gekocht bij jullie. Het enige minpuntje wat ik toch wel kwijt wil is dat wij bij de vaatwasser hadden willen gehoord dat de millieuvriendelijke vaatwasser minder goed droogt. Er zijn gewoon nog vaatwassers die wel goed drogen maar iets minder milieu vriendelijk zijn. Attendeer daar de klant op, die kan dan zelf kiezen, maar nooit meer zeggen, als ik dat had geweten?
Met Gijs van wely hebben jullie een eerlijke en perfecte verkoper in huis goede nazorg van gijs goede kwalitatieve verkopen jullie Keurig geplaatst in onze nieuwe woning
Vriendelijk geholpen en prachtig resultaat
Onze ervaringen met Keuken -Line zijn goed
Zeer tevreden met de ervaring van keuken-line bij het plaatsen van een nieuwe keuken in jaar 2000 en pas geleden de plaatsing van een nieuwe kookstel met oven.
We hebben een mooie op maat gemaakte keuken. Zijn er heel blij mee. werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd. Ook de vergrote en vernieuwde badkamer is helemaal top. De toiletruime is ook nieuw ingericht. heel mooi
Ik ben natuurlijk bevooroordeeld aangezien ik in het verleden bij jullie gewerkt heb..:-)
Goede en snelle levering. Vakkundig geplaatst. De nazorg is nog moeilijk te beoordelen, maar we gaan het ervaren. Nu eerst maar eens genieten van onze mooie nieuwe keuken. Iedereen erbij betrokken erg bedankt! 😉
Bij keukenline sta je als klant centraal en wordt er nog naar je geluisterd Top bedrijf super verkopers vooral peter!
Mooie zaak en hoge kwaliteit keukens. Goed en deskundig geholpen. Montage ook prima op enkele kleine puntjes na.
Maken dezelfde fouten als de grote keukenaanbieders. Gaan juist naar een kleinere winkel omdat je verwacht dat er door meer persoonlijke aandacht er minder kans is op fouten. Helaas geen verschil met de grote jongens. Dan is de vraag of je het geïnvesteerde bedrag zich terugbetaald in de kwaliteit van de keuken. Tijd zal het leren.
Zeer plezierig geholpen door Anushka. Ze werkte mee met mijn specifieke wensen en wist overal een goede oplossing voor! Ze was op geen enkele manier “een gladde verkoopster” die iets probeerde op te dringen! Ik ben heel blij met mijn keuken!!
Hoveniersplein 2
3331GJ Zwijndrecht