Nog nooit zo'n heerlijk bed gehad! Het bed was niet goedkoop, maar de service is dan ook geweldig. De stofzuigrobot had iets meer hoogte nodig, om onder het bed zijn werk te kunnen doen. En ook dat behoorde kennelijk tot de service, want onmiddellijk werden er hogere poten onder het bed gezet! Hulde!
Overwegend een zeer goede ervaring met Morpheus. Vooral hun service is van hoog niveau. Van het advies tot en met de aflevering. Mijn nieuwe ledikant en matras liggen heerlijk. Ik slaap absoluut beter nu dan op mijn oude bed. Enige smetje op de ervaring: de plastic pootjes in het midden van het ledikant gingen direct stuk in de eerste week. Die zijn niet in staat zijwaartse krachten op te vangen. Een ontwerpfout in mijn optiek. Maar Morpheus heeft ook dit fantastisch en snel opgelost door ze te vervangen met veel steviger pootjes.
Dank u wel voor uw review! Wat jammer dat de midden poot het snel begaf maar wat fijn dat wij het zo snel hebben kunnen oplossen.
Mooie showroom met genoeg keuze. Door David zeer goed geholpen. Zijn met 3 bedden en heel veel beddengoed en accessoires die deur uitgelopen. Dag zegt genoeg, hahaha
Wat leuk om te lezen dat u zo goed geslaagd bent bij ons! Dank u wel voor uw mooie review!
kwaliteit is top, natuurlijk ook de prijs .
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
Relaxed verkoopgesprek. Het draaien en keren van de (zware) matras valt toch wel tegen. Het ratelend geluid van de remwieltjes bij verschuiven van bed is irritant. Verder een heerlijk bed
Goedemorgen, Dank voor uw mooie review maar wat jammer dat het keren van de matras u tegenvalt. Dat u zich irriteert aan geluid van de remwieltjes is al helemaal niet de bedoeling. Beide problemen gaan wij voor u oplossen en hiervoor nemen wij per omgaande contact met u op. Met vriendelijke groet, Morpheus Directie Inmiddels hebben wij contact gehad en fijn dat we het voor u kunnen oplossen.
Zeer vriendelijk en goed heholpen
Dank u wel voor uw mooie review en cijfer!
Lekker zacht, goede aanvulling op het geweldige matras dat we daarvoor bij jullie kochten. Wel een beetje duur allemaal… maar ja.
Dank u wel voor uw mooie review en wat fijn dat u zo geniet van uw comfortabele bed. We hebben uiteraard in alle prijsklassen de meest comfortabele bedden en u hebt dan ook voor heel veel comfort gekozen! Het is u van harte gegund!
Wij hadden een afspraak gemaakt en werden heel vriendelijk en kundig geholpen. Geen haast, maar relaxt en plezierig.
Dank u wel voor uw mooie review en cijfer!
In de winkel in Utrecht zeer goed geholpen met de koop van een bed. Zeer goed advies gehad. Snel antwoord op mijn vragen via de mail. Bed is bezorgd op de afgesproken datum, en door 2 mannen keurig geplaatst. Ben er heel blij mee zeker een aanrader
Dank u wel voor uw fijne review! Fijn dat u zo tevreden bent met ons!
Helemaal tevreden met mijn aankoop! Van de aankoop tot het afleveren was alles naar tevredenheid. Daarbij slaapt de matras ook super.
Wat fijn om te lezen dat uw matras zo lekker slaapt! Dank u wel voor uw mooie review en cijfer!
Bed besteld, tijdens wachttijd leenbed gekregen, gebracht en gehaald door Morpheus
Dank u wel voor uw mooie cijfer en review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.
De matras is prima.
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
Dag Morpheus ,Walter en Charlotte , Wij zijn zeer tevreden met onze luxe droom slaapkamer en genieten van onze nacht rust . Hartelijk dank nog voor alle goede zorg. Vriendelijke groeten , Ton en Hanneke
Wat fijn dat u zo geniet van uw nieuwe slaapkamer! Dank u wel voor uw mooie review!
Goede service en uitstekende bedden
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
Na 12 jaar weer terug gegaan voor een nieuwe matras. Aan de hand van de oude aankoopbon onze gewenste matras gevonden op het internet. Telefonisch overleg vanuit onze woonplaats in Belgie met daaraan gekoppeld een uitstekend advies voor de juiste hardheid van de matras leidde tot onze bestelling. Deze werd volgens afspraak thuis geleverd en geïnstalleerd. De levering en vervanging van de oude matras verliep niet alleen vlot, maar de heren waren zeer bekwaam en vriendelijk. Goede uitleg over het gebruik in de eerste 4 weken en financiële afronding van de aankoop tot over 12 jaar.
Wat een mooie review van een zeer tevreden vaste klant! Dank u wel en tot over 12 jaar.
Duidelijke uitleg over het gebruik van de matrassen. En tijdens het bezoek aan de winkel fijn geholpen. En alle afspraken over de levering nagekomen.
Dank u wel voor uw mooie cijfer en review! Fijn dat u zo tevreden bent.
Goede kwaliteit en service
Dank u wel voor uw mooie cijfer en review!
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
Wij hebben een nieuw bed gekocht en tot onze grote verbazing is mijn man 2x door het bed gezakt . Vlgs mij ontbreekt er een middel stang ter ondersteuning.
Beste mevrouw Brederode, Het spijt ons te horen dat de bodem twee keer uit uw ledikant is gezakt. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij voor onze klanten voor ogen hebben. We begrijpen dat dit zeer vervelend is en hadden dit graag onmiddellijk geweten zodat wij dit direct konden oplossen. Op 12 september hebben wij contact met u opgenomen en wij zullen ons uiterste best doen om dit netjes in orde te maken. Met vriendelijke groet, Directie Morpheus Slaapvoorlichters
zeer tevreden met aankoop
Dank u wel voor uw prachtige cijfer!
Ons bed werd uiterst zorgvuldig en netjes bij ons afgeleverd en geïnstalleerd. Ook het oude bed en matras werden door Morpheus meegenomen en afgevoerd.
Dank u wel voor uw mooie cijfer en review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met ons.
We werden heel prettig geholpen in de showroom in Hilversum en we kregen prima advies. Ivm operatie kon onze levering voor die tijd gedaan worden, prima service. Lattenbodem en nieuwe matras liggen heerlijk.
Wat fijn dat u zo tevreden bent over ons. Dank u wel voor uw mooie review!
Ik heb goede ervaringen als het aankomt op mijn aankopen bij Morpheus. Ik houd van Nederlands product en goede service. Wat ik bijzonder waardeer is ook de manier waarop de bedden of matrassen afgeleverd worden (en de oude meegenomen en afgevoerd). Ik gun een lokale ondernemer klandizie. Heb daarom alle bedden, matrassen en ook beddengoed bij jullie aangeschaft. Het enige wat ik niet goed begrijp is waarom trouwe klanten niet (h)erkend worden of iets extra krijgen. Jullie hebben daar een verhaal bij, maar toch is het niet bevredigend.
Geachte Mevrouw Dingen, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw trouwe klandizie. Wij waarderen uw steun aan lokale ondernemers en het vertrouwen dat u in Morpheus stelt. Ik begrijp uw opmerking over het herkennen en belonen van trouwe klanten. Uw loyaliteit betekent veel voor ons en wij waarderen uw suggestie om hier meer aandacht aan te besteden. Hoewel wij momenteel geen specifiek beloningsprogramma hebben, nemen wij uw feedback mee in onze overwegingen voor toekomstige initiatieven. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Sander Minco Algemeen directeur
Uitgebreid advies, ruime keuze kwaliteitsproducten en correcte levering
Dank u wel voor uw mooie review en cijfer!
Van winkel tot bezorging is Morpheus service-gericht naar de klant (naar ons). Je krijgt ook echt een ‘eerlijk’ advies n.a.v. je eigen input als klant. Het team is direct en ook zeer bekwaam op dit gebied. We komen altijd weer terug naar Morpheus, niet alleen omdat het op loopafstand ligt in Bilthoven. Men doet wat men beloofd
Wat een mooie review heeft u geschreven! Dank u wel!