Weer een bed van Morpheus! Het derde weer supermooie exemplaar inmiddels. Morpheus blijft voor ons écht de slaapvoorlichter. Persoonlijke aandacht bij het uitzoeken, supervriendelijke medewerkers die de levering van het bed deden. Uit ervaring bij een eerder aangeschaft bed weet ik ook dat mocht er iets zijn er altijd sprake is van top service om e.e.a. op te lossen. Dikke 10!
Super om te lezen dat u elke keer weer terug komt bij Morpheus en nog steeds zo tevreden bent. Dank u wel voor een hele mooie review en cijfer!
Na enige tijd terug een Stoel en Bank Chicago met de nodige accessoires te hebben aangeschaft raakten we "verslaafd" aan de kwaliteit, comfort van Morpheus producten. Toen alsnog een Brut bed met nacht tafeltjes en verlichting bijgekocht, geheel in dezelfde sfeer als de eerder gekochte huiskamer artikelen. Hadden we veel eerder moeten doen! Het bed is werkelijk fantastisch en er is werkelijk niets te wensen over. Beste aanschaf ooit!
Dit is een review waar wij heel trots op zijn!! Wat fijn dat u zo tevreden bent!
Mijn ervaring was zeer positief. Daan was behulpzaam, accuraat en dacht mee. levertijden waren zeer lang, maar dat wist ik van te voren. Nu erg blij met mijn mooie tafel!
Dank u wel voor uw mooie cijfer en review!
Persoonlijk en professioneel
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
Zeer tevreden over het geleverde Materazzi bed. De service aan huis was perfect!
Wat heerlijk om te lezen dat u zo tevreden bent over Morpheus. Dank u wel voor uw mooie review en prachtige cijfer!
Word goed op de hoogte gehouden van leertijden en bezorging is meer dan uitstekend
Dank u wel voor uw fijne review en super cijfer! Dank u wel!
Een kussen uitkiezen kun je niet gehaast doen, heb ik gemerkt. Gelukkig hoefde dat ook niet. Niet alleen werden alle opties goed aan me uitgelegd, ik kon ze ook allemaal uitgebreid proberen tot ik zeker wist dat ik de juiste keuze had gemaakt. De service rondom bestellen en leveren was ook heel erg goed. En ik slaap als een roos tegenwoordig!
Wat fijn dat u zo heerlijk slaapt! Dank u wel voor uw mooie review en prachtige cijfer!
De persoon die mij in de winkel heeft geholpen heeft veel kennis en een goed inzicht van slaapcomfort. Hij heeft mijn wensen omgezet naar een fijn bed. Daarbij aan mij uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en waarom iets wel of niet kan. De mensen die het bed hebben gebracht hebben hem vlot en netjes in elkaar gezet en mij uitleg gegeven over o.a. de bediening.
Wat fijn dat mijn collega u zo goed heeft mogen adviseren en alles naar tevredenheid is verlopen. Dank u wel voor uw mooie review en prachtige cijfer!
Mooie zaak.
Dank u wel voor uw review en mooie cijfer!
vlot en goed zaken gedaan. We slapen heerlijk
Wat fijn dat u zo heerlijk slaapt! Dank u wel voor uw review en mooie cijfer!
In een woord: weldadig…. Het bed/matras/kussens liggen en slapen heerlijk!! Voorlichting, hulp bij uitzoeken en maken van keuzes, de hele afhandeling : perfect!! Houden zo Morpheus! (Helaas betekent dat wel dat ik komende jaren geen nieuw bed of matras zal kopen…. Dit ligt zo geweldig lekker….!!)
Wat een heerlijke review! In een woord...dankuwel!
Volgens mij is het nieuwe matras iets minder hard. En iets minder hoog. Mijn andere matras is hoger
Wat vervelend om te lezen dat de matrassen verschillen. Mijn collega zal contact met u opnemen om dit op te lossen. Met vriendelijke groet, Morpheus
Zie boven.
Dank u wel voor uw mooie review en prachtige cijfer!
Ik heb een nieuw bed gekocht. Ik ben niet tevreden. Het peperdure dekbed voldoet niet aan mijn verwachtingen. Ook de matras schuift van de box-spring af. Al met al een miskoop.
Wat vervelend dat u dit zo ervaart. Dit is niet wat wij willen of gewend zijn! Alvast onze excuses! Wij nemen vandaag nog contact met u op om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen! Met vriendelijke groet, Morpheus
De matrassen waren tekort na levering. Ik heb gebeld en kreeg te horen dat het de kans moest hebben om in model te komen. Nu enkele maanden later is het matras nog steeds tekort en mijn matras is aan de ene kant hoger dan de andere kant. Kortom niet tevreden.
Dit is absoluut niet de bedoeling van een mooi matras zoals u gekozen heeft. Excuses hiervoor! Wij pakken het op en gaan het snel voor u oplossen! Met vriendelijke groet, Morpheus
In de winkel een goede voorlichting gehad, verschillen tussen matrassen zijn duidelijk benoemd en heb ik fysiek kunnen ervaren.
Dank u wel voor uw mooie review en cijfer!
Wilde precies hetzelfde bed als voor onze zoon als wij ook gekocht hadden voor onze dochter. Doordat het druk was werd ik teruggebeld. Tijdens aflevering hadden de mannen er een hard hoofd in of het door het trapgat zou passen. Gelukkig stonden zij open voor mijn ruimtelijk inzicht. Onze zoon slaapt als een roosje!
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Dank u wel voor het achterlaten van deze mooie review.
Deskundige info, geweldige service met bezorging, fijne matrassen.
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
We hebben nieuwe matrassen gekocht. En hier nog geen moment spijt van gehad. Naar bed gaan is elke dag weer een plezierige bezigheid om naar uit te kijken. Op aan raden willen we binnenkort nieuwe lattenbodems erbij. Nóg beter slapen!
Wat fijn dat u zo lekker slaapt. We zien u graag weer terug in de winkel voor nieuwe lattenbodems. Dank u wel voor uw mooie cijfer en review.
Wij slapen momenteel heerlijk in onze nieuwe bedden heerlijke matrassen. Worden heerlijk uitgerust wakker, slapen momenteel langer dan ons in oude bed. Wij zijn super blij met het goede advies van Morpheus.
Wat een prachtige review heeft u geschreven. Super om te lezen dat u zo tevreden bent met Morpheus.
Ga met plezier naar bed en sta ook vrolijk weer op. Absoluut een goede aankoop geweest.
Fijn dat u zo lekker slaapt en vrolijk op staat! Dank u wel voor uw mooie review.
Bij de aankoop was er in 2 Morpheus-winkels waar we zijn geweest een afweging tussen een zachter natuurlatex matras en een iets steviger pocketveren matras. Op sterk aanraden van de Morpheus-medewerkers hebben wij uiteindelijk ingestemd met het advies om te kiezen voor het zachtere matras. Na 3 maanden twijfel ik nog steeds of dit de juiste keuze was. Bovendien heeft het geleverde matras niet de bestelde lengte van 2.20M. Het matras is tenminste 5 cm korter. En dat is onplezierig, omdat het matras ligt naast een ander matras met wel de juiste lengte. Al met al: matig tevreden
Wij hebben inmiddels contact met u gehad. Fijn dat we het mogen oplossen voor u. Met vriendelijke groet, Morpheus
Na 20 jaren met oud bed, een heel goed advies over slaapcomfort en materialen; persoonlijke aanbevelingen en keuzes. Nu na ½ jaar iedere nacht genieten en geen rugklachten meer.
Wat fijn dat u van uw rugklachten verlost bent en zo geniet van uw nieuwe bed! Dank u wel voor uw mooie review.
Onze nieuwe boxspring na duidelijke uitleg om aan onze voorkeuren te voldoen werd het bed na de afgesproken tijd gebracht en geïnstalleerd. Het bed slaapt heerlijk en wij zijn alleen maar enthousiast over Morpheus. Best duur maar elke cent waard!
Wat super fijn dat u zo tevreden bent met uw bed. Dank u wel voor uw mooie review en cijfer!
Goed advies prettig geholpen en het bed slaapt heerlijk. Al meer dan 20 jaar zijn we een tevreden klant.
Al meer dan 20 jaar een tevreden kant, dat is echt een groot compliment! Dank u wel voor uw mooie review en cijfer!