Interieur Paauwe staat voor hoogstaande kwaliteit en een enorm veelzijdig aanbod. Hun gastvrijheid, deskundige voorlichting, begeleiding en niet te vergeten hun uitstekende service is uitzonderlijk.
Vanaf het allereerste begin heeft Lisa geweldig meegedacht en goede adviezen gegeven. Er wordt met vertrouwen gewerkt. Nooit een aanbetaling hoeven doen terwijl het totale traject toch bijna anderhalf jaar heeft geduurd.
We zijn erg blij met onze vakkundig gelegde visgraat pvc vloer. Helaas kon het niet binnen de afgesproken 5 dagen gelegd worden. Dat gaf ons wat organisatorische onrust dat voorkomen had kunnen worden als het toptijd was aangegeven. Verder vinden we Paauwe een mooi bedrijf met betrouwbare werknemers.
perfecte service, zeer vriendelijk behulpzaam personeel. We zullen er graag weer kopen!
Behulpzaam goed mee denken en met leuke creatieve ideeën komen. Kortom zeer tevreden
Wij zijn heel blij dat wij voor Interieur Paauwe gekozen hebben, wij zijn hier voortreffelijk geholpen!
Prima vakkundig geholpen in de winkel. Verder is de aflevering ook netjes verzorgd door prima vakmensen. Dus gewoon ouderwets goede service en zeker aan te bevelen.
Wij zijn zeer goed geadviseerd door Timon die ons begreep en met ons meedacht. Een heel mooi ontwerp gemaakt. Bij inmeten en bij levering werd er goed meegedacht en ging alles in overleg. Een prima ervaring. We komen zeker terug.
De klantbediening bij Paauwe is uitstekend. Uitgebreide voorlichting van de diverse mogelijkheden voor (her)inrichting. De verwerking en uitvoering van de order gebeurt zeer vakkundig en op de afgesproken tijd.
Al jaren zijn wij tot volle tevredenheid klant bij Paauwe. Ook deze keer weer keurig geregeld. Bovendien staan de stoelen mooi en zitten ze prima.
Heb diverse Leolux producten in huis en ondanks dat het al wat oudere producten zijn, is daar niks van te merken. Ik zocht nog extra hoofdsteun voor mijn Antonia bank. Steven heeft dit perfect geregeld!
Vriendelijkheid voorop. Alle tijd werd besteed aan uitleg e.d. van alle knoppen en handelingen van de stoel. Gaf gevoel van deskundigheid en vakmanschap.
Ik vind het fijne zaak, waar we altijd goed en netjes geholpenen en service er na is ook fantastisch
Via een website met showroommodellen, kwam ik terecht bij Interieur Paauwe. Het contact verliep vlot, vriendelijk en duidelijk. Eem afspraak was snel gemaakt en ook tijdens de afspraak werd ik zeer vriendelijk en zelf met luxe koffie ontvangen. Het meubelstuk, waarvoor ik kwam kijken, heb ik ook daadwerkelijk gekocht en de levering was nog eerder, dan ik had durven hopen. Ook dan weer.. klantvriendelijk en met zorg thuis afgeleverd.
Ontzettend goed geholpen met uitzoeken van bank en stoelen
Het inrichten van je interieur moet een leuke bezigheid zijn. Paauwe in Zonnemaire zorgt dat het dat ook is. In het hele traject van receptie tot levering ervaar je de vriendelijkheid en kennis. Natuurlijk is het niet het goedkoopste segment, maar het verschil in kwaliteit en uitstraling is voor iedereen zichtbaar. Prachtige showroom, prachtige producten. Dank voor de geweldige service.
De trackverlichting Sqube met spots is de oplossing voor de loggia en de hal. Ik ben er erg blij mee. Ze geven heel mooi licht en schijnen schilderijen etc. mooi aan. Het advies van de adviseur Silvana Fokker was heel goed. Het installeren gebeurde ook heel vakkundig en snel en alle karton en plastic werd ook opgeruimd: daar was ik ook heel tevreden over!
Gewapend met staaltjes behang en monsters van de vloer gingen we naar Paauwe. Een zeer vriendelijke medewerkster nam deze van ons aan en gaf ons advies vrijblijvend door de showroom te lopen. Na afloop had ze verschillende kleuren bij elkaar gezocht die helemaal naar onze zin waren. Het karpet is gisteren geleverd. Ook kochten we een mooi schilderij wat helemaal bij onze inrichting past. Top!
Sehr gute Beratung und beste Qualität bei der Montage
Tijdens onze vakanties in Zeeland bezoeken wij Paauwe regelmatig. Som om even te kijken en soms om iets aan te schaffen. De ontvangst en service ervaren wij steeds als zeer prettig. Ook al wonen bepaald niet in de omgeving toch is het geen probleem om de gekochte spullen bij ons thuis te krijgen. De chauffeurs zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom een mooie zaak met kundige, vriendelijke en service gerichte medewerkers.
Fijn personeel, goed advies, mooie producten, goede kwaliteit en vakkundige plaatsers.
Fijne mensen die verstand van zaken hebben en eerlijk advies.
Fijne begeleiding bij onze aankoop Goed functionerende softe ware pakketten met mooie animaties Bezorging en plaatsing van onze meubelen uitgevoerd door zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Betreft de leveringen werden we regelmatig op de hoogte gehouden, wat door ons zeer op prijs is gesteld
Nemen alle tijd voor je. Klant is daar koning. Zeer kundige begeleiding in een ongedwongen sfeer. Bedrijf dat ook maatschappelijk betrokken is op allerlei vlakken. Wij hebben er ons zeer welkom gevoeld.
Zuidweg 20 -A
4316 LB Zonnemaire