Ik ben zeer tevreden over het gesprek in de showroom, het bepalen van de uiteindelijke kleur en het gieten van de vloer. Tijdens het gieten was een probleem ontstaan (door de leverancier veroorzaakt. Dit is diret aan mij gecommuniceerd. Het noodplan lag al klaar en toch heeft DRT ervoor gezorgd dat het beter en sneller is opgelost. Het resultaat is prachtig en op tijd! Ik ben dan ook een zeer tevreden klant en mocht ik ooit verhuizen dan komt er absoluut weer een gietvloer van DRT! Ik kan de gietvloer iedereen aanbevelen het is een heerlijke vloer die zeer goed en snel schoon te maken is en heel prettig aanvoelt! De inrichting showroom nvt heeft alles te maken met verhuizing naar nieuwe pand. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen!
Top service en echt vakmanschap. Ook zeer goede kwaliteit vloeren. We hebben inmiddels een jaar ervaring met onze gietvloer en het ziet er nog als nieuw uit! Een echte aanrader.
Voorheen slechte ervaring gehad met een ander bedrijf ivm gietvloer. Toen overgestapt naar DRT. Wat een goede keus was dat! Erg blij dat we daarvoor zijn gegaan. Erg professioneel en top kwaliteit! Zeker een aanrader!
Super tevreden met de vloer. Op voorhand lastige keuze, maar zeer vakkundig geholpen. Na oplevering had timmerbedrijf kleine schade aan de vloer toegebracht maar deze is erg netjes bijgewerkt door afdeling schades.
Zeer deskundig en betrokken. Goed advies, uitstekende service. Heel netjes gewerkt in ons huis. Erg blij met onze mooie vloer.
prettige klantervaring, alles in een keer goed gegaan, geen omkijken meer naar lijkt me. Goed personeel in uitvoering. Gewenste uitstraling van de vloer. onderhoudsvriendelijke vloer. Goed gedaan!
Na 10 jaar zeer intensief gebruik van de vloer is deze nog steeds prachtig. De vloer voelt heel warm (waar ik zelf in het begin huiverig) voor was en heel eenvoudig schoon te houden en te maken. En drt staat voor mij voor echte ambacht. Kort om; een aanrader
Een hele mooie moderne vloer die prachtig past bij de inrichting en luxe uitstraalt. Ik zou hem zeker weer kiezen! Daarnaast is hij heel makkelijk in onderhoud en schoon te houden.
Goede service, kennis van zaken en zeer hoge kwaliteit vloer(stone Island). Zelfs met zeer intensief gebruik (kinderen en hond) blijft de vloer mooi.
Wij zijn erg tevreden over hoe we geholpen zijn door DRT. In onze zoektocht naar een vloer hebben wij op een professionele, vriendelijke en eerlijke manier advies gekregen. DRT heeft daarbij goed geluisterd naar onze wensen en een advies op maat gegeven. Naast veel keuze in vloeren heeft DRT ook inzicht in hoe een vloer op de juiste wijze in een interieur in te passen. Voor een volgende vloer komen we zeker terug!
Super blij en tevreden met onze vloer maar zeker ook over het hele proces van advies tot plaatsing. Was ook mooi om ze bezig te zien, echt een stukje vakmanschap.
De begeleiding in de showroom maar ook tijdens oplevering was top. Duidelijke communicatie en verwachtingen. Onze gietvloer is super mooi en we zijn er heel blij mee. We krijgen veel complimenten van vrienden en buren over onze urban velvet gietvloer. Conclusie: top bedrijf en gietvloeren!
In de showroom goed geholpen. 2 of 3 platen mogen lenen om thuis de kleur te kiezen. Alles vrij snel gegaan. Order, afspraak, gieten. Aardige vaklui.
Prima geholpen in de showroom, prachtige ruimte! Veel aanbod in vloeren, eerlijk advies en een ‘no nonsens’ mentaliteit. DRT staat voor de kwaliteit, beoordeelt de situatie vooraf in het werk om tot het beste eindresultaat te komen. We hebben de vloer, Urban Velvet+, nu ruim een jaar liggen en zijn nog steeds zeer tevreden. Wij kunnen DRT iedereen aanbevelen!
Top service en fijne samenwerking. Denken mee en leveren kwaliteit! Persoonlijk en maatwerk!
Super ervaring gehad met drt. Mooi eindresultaat maar ook een plezierige traject van begin tot eind.
Wij hebben DRT vloeren als een hele professionele en flexibele meedenkende organisatie leren kennen. Daarnaast is het gieten van de vloer heel voorspoedig verlopen waarbij met name het netjes werken en aandacht voor klant centraal stond. Het eindresultaat is dan ook boven onze verwachting. Wij zijn enorme happy met deze grote investering.