Goede voorlichting in de winkel. Netjes geplaatst. Helaas later geleverd i.v.m corona.
Nieuwe boxspring besteld, en snel geleverd, en een top service, door mijn beperking kon ik het oude bed niet afbreken en naar de stort brengen, dit heeft Okhuizen voor ons geregeld wel met een geringe bijdrage voor het afvoeren van het oude bed, maar zijn dankbaar dat ze dat wilde doen, uitleg over nieuwe boxspring prima.
Binnen de kortste gesprekken wisten we wat we wilde en kregen een goed en duidelijk advies
Prima geholpen en advies ontvangen bij de aanschaf van onze nieuwe boxspring. Keurig op afspraak bezorgt en geplaatst.
super. veel kennis/goede service en komen afspraken goed na.
Mooie kast. Goede prijs<>kwaliteit. Goede service, prettig contact
heel prettig geholpen maar het bed slaapt terleurstellend, verkeerde keuze gemaakt, stijf als een plank stap ik uit bed
Wij zijn zeer prettig, gastvrij (de koffie en koekjes smaakten prima!) en deskundig geholpen in de showroom en toen onze bed geleverd werd netjes van te voren gebeld. Het bed werd afgeleverd en keurig gemonteerd waarbij de ze corona regels netjes hanteerden. Zijn nu een aantal weken verder en slapen heerlijk op ons nieuwe bed.
Goed advies, prettig en persoonlijk contact. Er werd ook gemeld dat er een paar weken later een kortingsactie zou komen, en dat ik dan gebeld zou worden.
Bij het plaatsen werden geen handschoenen en of reinigings-gel gebruikt. Dit was ons wel gezegd maar helaas
We zijn zeer deskundig voorgelicht over alle mogelijkheden vwb de aankoop van een nieuwe matras. We hebben de verschillende matrassen in de winkel kunnen testen en zijn goed geslaagd.
Onze eerste bed bij okhuizen aangeschaft en onlangs na jaren vervangen voor een nieuw bed. Ook de kledingkasten zijn van een mooie kwaliteit. Wij bestellen nergens anders meer.
Prima service, vriendelijk.
Ik ben heel tevreden goed personeel. En vriendelijk werken netjes met opbouw Van linnenkast en bed.
We werden goed geholpen in de winkel. Medewerker dacht goed mee met onze situatie. Erg vriendelijke man
Fijne zaak met persoonlijke aandacht en alle tijd. Zeer tevreden ook over de levering en het monteren.
Goede service. Precies op tijd. Al het verpakkingsmateriaal meegenomen, top!
Goed geholpen. Prima matrassen zijn er geleverd.
Prima zaak fijn geholpen en zeer deskundige mensen.
Goed alleen jammer dat de verlichting voor onder het bed maar aan 1kant werkt . Dat ligt volgens de monteur aan de fabriek. Allebei de lampjes lichten aan 1 kant.
Wij zijn zeer tevreden met de ontvangen adviezen in de winkel, de uiteindelijke aflevering en montage van het bed en met het slapen op het bed. Heerlijk!
Goed geholpen en blij met het resultaat
Zeer lieve en kundige verkoopmedewerkers plus zeee goede service
Mega blij met ons nieuwe bed!
Vriendelijk geholpen in de winkel!!!Bezorgers vriendelijk en correct!!