Echt goed
Ik heb goed advies gekregen. Ze namen hiervoor alle tijd. Het werd op tijd afgeleverd en gemonteerd en het oude namen ze mee terug. Kortom, goede service!
In de winkel goed geadviseerd, matrassen gekozen, levertijd ongeveer 4 a 5 weken. na 4 weken gebeld nog 2 weken wachten, na die 2 weken weer gebeld, weer 2 weken wachten. Leenmatrassen gehaald na 2 weken eindelijk binnen. Een week later geleverd.
Kledingkast na deskundig advies gekocht. Werd enkele weken later vakkundig geplaatst. Kortom zeer tevreden met onze aankoop.
De aankoop was nogal chaotisch want de dame die ons hielp wist niet zoveel en moest alles gaan vragen. De mensen , die de bedden afleverde , gaven verder ook geen uitleg . Uiteindelijk heb ik zelf maar gebeld om het een en ander te vragen.
De verkoop verloopt altijd soepel, maar het leveren is soms een probleem. De vorige keer matras en kussen bestel. Verkeerde kussen geleverd, dus dan maar een proef exemplaar. Matras was na 1/2 jaar zacht met bulten. Dat is wel netjes opgelost. Bij onze nieuwe matras was afspraak dat oude mee zou worden genomen. Bij levering thuis was dit een probleem want stond niet op de bon. Mijn man komt zijn leven lang al bij Ockhuizen waar de service altijd goed was.. tot de laatste paar jaar. Is echt jammer..
Wij wonen in Gorinchem maar gaan speciaal naar leerdam voor de goede service
goed wel lange levertijd
Echter het bed veert nogal wat wij niet gewend zijn Als ik me omdraai wordt mijn vrouw wakker en omgekeerd Het hoofdkussen is goed , maar het slapen viel niet mee Het matras voelt voor mij wat hard aan, Mijn vrouw heeft wel aardig geslapen En ik hoop dat het verbeterd, maar ik heb maar anderhalf uur geslapen Ik ging om tien uur naar bed en sliep om half drie nog niet Last van mijn heupen , ik ben blijven draaien van de ene naar de andere zijde Ik hoop echt dat dit goed gaat komen , anders ben ik wel enigszins teleurgesteld
Deskundig personeel met veel ervaring
Prettige persoonlijk advies zonder opdringerig te zijn. Inlevend en correct
Ik ben vriendelijk, eerlijk, en oprecht geholpen. Afspraken werden nagekomen. Ik kreeg de info die nodig was voor de aankoop. Dank jullie wel.
Na een door ons gemaakte meet fout , werden matrassen opnieuw besteld en geleverd. Levering is op tijd! Je wordt erg goed geadviseerd. Hulpvaardig, vrolijk en vriendelijk. Kortom top service! En …. Wat een mooie collectie!
Fijne zaak, vriendelijke mensen, goede kwaliteit en groot assortiment.
De eerste verkoopster had niet veel ervaring bij de verkoop van een bed. Gelukkig werd ik later geholpen door iemand die veel ervaring en kennis had. Best bijzonder dat ik zag dat het eerste bed niet geschikt was voor mij terwijl de eerste verkoopster dit in twijfel bracht. De planning van het transport laat weinig professionaliteit zien. En inzicht en kennis hoeveel tijd iets kost. De planning blijkt later toch weer anders te zijn (na 2x bellen zelfs). Hier is voor de klant geen rekening mee te houden. Dat jullie iets niet goed in de vingers hebben is jullie probleem en daar hoeft een klant geen last van te hebben. Dus ik hoop dat jullie hier iets mee gaan doen, want dit komt erg raar over.
Prima op tijd gebracht en de topper uitgepakt en de oude meegenomen.
Alles was goed gekomen, niks was beschadigd. Monteur was heel nauwkeurig en heeft alles netjes in elkaar gezet. Bed kwaliteit is voor mij perfect. Ik slaap nu heel lekker.
Goed geholpen. Erg blij met aanschaf bed.
Levering duurde best lang maar was te wijten aan coronamaatregelen volgens okhuizen het instaleren van het bed was vakwerk mensen hebben ervaring vervolgens waren elektromotoren niet goed (vel te luidruchtig) moeten vervangen worden hier is nu het wachten op daarom nog geen echte beoordeling
In de showroom nam de vriendelijke medewerkster ruimschoots de tijd om ons te helpen en adviseren. De medewerkers die de spullen kwamen leveren en monteren waren ook erg vriendelijk en hebben de spullen naar wens neergezet. We zijn erg blij met onze nieuwe boxspring en slapen als roosjes. Ook de kasten zijn degelijk en bevallen erg goed.
Ze nemen de tijd voor je, goed advies en heel blij met ons nieuw bed en matras!
Deze mensen weten waar ze over hebben Echt top
Jullie verdienen een 10 met een griffel op alle fronten. Ons bed slaapt heerlijk en onze slaapkamer is fantastisch. Lief winkelpersoneel en super personeel om het te plaatsen. Dankjewel.
Goede ervaring opgedaan.
Zowel de aankoop als aflevering en montage aan huis was perfect.