door een lekkage was een gedeelte van onze parketvloer bedorven. van de Biggelaar heeft het deskundig gerepareerd. Er is niks meer van te zien. Onze vloer is als nieuw. Ook nog een onderhoudsset erbij gekregen. Prima service en vakmanschap.
Het is netjes gelegd en goed af gewerkt Ben blij met mijn nieuwe vloer. Groeten A van Venrooij
Gewoon alles zoals het hoort keurig.
We hebben het resultaat alleen nog maar op fotoΒ΄s gezien. Dit zag er goed uit
Klantvriendelijke benadering en professioneel vakwerk. Wij zijn zeer tevreden met onze vloer.
Prima geadviseerd door Theo v.d. Biggelaar en vervolgens uitstekend vakwerk geleverd door Mari v.d. Ven. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Biggelaar Parket en bevelen deze zaak dan ook bij elke passende gelegenheid aan. Met vriendelijke groet, H. Apeldoorn
Zeer net en een correct bedrijf waar men de aandacht krijgt die men nodig heeft . ππ»ππ»ππ»ππ»ππ»ππ»ππ»
Na 14 jaar op een vloer van Van den Biggelaar te hebben gewoond, waar we heel erg tevreden over waren, zijn we verhuisd naar een nieuwe woning. Hier is opnieuw een prima vloer in gekomen die aan de verwachtingen voldoet. Leggen is vakkundig gebeurd, we hebben veel uitleg gehad en er is netjes gewerkt.
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe vloer ! Veel keus , goed advies en echte vakmensen die de vloer gelegd hebben . Die met je meedenken en zeer bekwaam zijn !!
Vakkundig geholpen. Vriendelijk personeel. Keurige herinnering van afspraak en helemaal volgens plan afgehandeld. Prachtige vloeren!
Biggelaar Parket heeft bij ons enige herstelwerkzaamheden verricht. Medewerkers waren zeer voorkomend, netjes en accuraat. Afspraken werden snel en accuraat gemaakt. Goed bedrijf!
alles volgens afspraak geregeld. voor het leggen zekerheid gemeten dat de vloer droog was. vriendelijk en deskundige leggers . alle rommel opgeruimd en meegenomen.
Tevreden
Wij zijn over het geheel zeer tevreden. Over de Garantie en nazorg kan ik nu natuurlijk nog niks zeggen, maar ik ga ervan uit dat die ook prima zal zijn.
Topbedrijf dat weet waar het over spreekt en levert wat het belooft.
Alles OK. Enkele zeer kleine dingen waar we nog contact over hebben. Algemeen: Prima
Op zich goed werk geleverd. Maar werd een beetje moe van het kommentaar over wat er allemaal mis was met onze vloer. Veel spijkertjes, hol geschuurd, te veel weggeschuurd bij laatste schuurbeurt, muren krom etc. dat hoef ik allemaal niet te horen.
Levering en plaatsing van de nieuwe vloerbedekking (parket) was het gevolg van waterschade. v.d. Biggelaar werd door mijn verzekeringsmaatschappij aangewezen om de schade te herstellen en heeft voortreffelijk werk afgeleverd.
Reparatie door een ongelukje van een eerder gelegde vloer. Toen was alles prima in orde en ook de reparatie is deskundig uitgevoerd, door een zeer sympatieke medewerker. Alle afspraken nagekomen en onze vloer ziet er weer prachtig uit. Een top bedrijf dat ik zeker zal aanbevelen in voorkomende gevallen
Rembrandtlaan 1
5462 CJ Veghel