We zijn erg blij met onze nieuwe meubels, na een goed advies keurig geleverd!
Het was de eerste winkel waar we hingen kijken en na 10 andere winkels toch weer terug naar het begin. De moderne en het kwalitatieve goede aanbod aan meubels heeft ons doen terug komen. De service die we daarna kregen hebben we nergens anders ervaren, we konden zelfs thuis meubels testen hoe ze in onze eigen woonkamer uitzagen. Er wordt de tijd genomen dat je echt klant voelt die met goed advies de juiste keuze kan maken.
Wij zijn vriendelijk en niet opdringerig behandeld en goed geslaagd. Levering was volgens afspraak. Al met al zeer tevreden over peters interieurs.
We zijn heel erg tevreden over Peters Interieurs. We konden bij ons bezoek rustig rondkijken en uitproberen, maar werden ook heel fijn geholpen toen we daar aan toe waren. Er werd goed meegedacht en er was persoonlijke aandacht voor onze wensen. De levering was ook erg netjes en zorgvuldig, en we zijn heel blij met het resultaat
Nemen echt de tijd voor een goed advies. Zeer klantvriendelijk.
Top!
Aan te bevelen.
Deskundigheid en goede service.
Goed advies vooraf, stipte kevering en goed gemutst personeel bij de aflevering
Onze ervaring is zeer goed. Goed advies en aflevering van eethoek zoals besteld.
Vanaf onze 1e stap over de drempel van de showroom, advies aan huis plus tussentijdse contacten tot aan de plaatsing thuis...is alles perfect verzorgd door Peters Interieurs.
Prachtige showroom met persoonlijke ontvangst. Zeer welkom in een mooie setting, goed advies en na de aankoop een nette aflevering op locatie. In één woord TOP
Goede voorlichting en meedenkend met de klant.
Peters heeft ons steeds zeer klantvriendelijk te woord gestaan. Niks was te veel, altijd behulpzaam. Levering en plaatsing van de nieuwe bank ging uitstekend met dank aan behulpzame mensen.
Alles is prima verlopen volgens afspraak Goed advies opgevolgd door levering en oplevering conform afspraak Zeer kundig en professioneel. Uitermate prettig
Fijne service en goede prijs dus helemaal prima. Een aanrader om zeker mee te nemen in je overwegingen.
Bij de aankoop uitstekend geadviseerd en begeleid door Kamiel. Ook de aflevering is perfect en keurig netjes verlopen. Zeer vriendelijke en uitermate deskundige medewerkers. In een woord: top!!!
Er werd ruim de tijd genomen om me te helpen bij het uitzoeken van de juiste meubels en de juiste leersoorten en -kleuren, zelfs aan huis. Er werd ook een stuk sneller geleverd dat verwacht. Inmiddels staat e.e.a. er al meerdere maanden, en ik ben nog iedere dag blij met het comfort, de kwaliteit en de kleuren van mijn meubels. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
...
Geweldig goed geholpen, met zeer deskundig advies, ze denken van het begin tot het eind met je mee, om de perfecte keuze te maken. Een zeer fijn en warm bedrijf. Zijn geweldig blij met ons interieur advies, en plaatje klopt helemaal. Onze dank hiervoor, en ook aan de bezorgers, die keurig netjes alles op de plaats gezet hebben. Een dikke 10 voor dit bedrijf.
2e ervaring met Peters Interieurs, wederom positief. Vriendelijke en professionele medewerkers. Levertijd volgens afspraak en prima communicatie. Veel tijd voor de klant, wel een afspraak gemaakt. Ook de levering van het bed werd prima verzorgd en ook zij namen ruim de tijd om alles goed te installeren en ruimden alles op. Wij komen zeker terug! Aanrader: fantastisch beddengoed van super kwaliteit.
Zaak waar men ervaring , kennis en geduld heeft en waar men alles uit de kast trekt om je zo goed mogelijk te helpen !
Uitermate goed geholpen met deskundig advies. Alles wordt geregeld om het beste interieuradvies te kunnen geven. Zeer klantgericht!
Heel goed en gezellig geholpen. Denken mee met de klant, en alles klopt. We zijn erg tevreden.
Wij werden prima geholpen door Ankie. Goede advisering wat betreft kleur, model, etc. Zij had alle tijd voor ons. De aflevering en opbouw was eveneens helemaal naar wens.
Originele beoordeling
Wij werken prima geholpen door Ankie. Goede advisering wat betreft kleur, model, etc. De aflevring en opbouw was eveneens helemaal naar wens.
Vergelt 3
5991 PJ Baarlo
Welkom bij Peters Interieurs Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over materialen, kleuren, uw woonsituatie, de ruimte of het gebruik van uw interieur. Onze adviseurs geven u graag antwoord op al deze vragen, aan de hand van een advies thuis of in onze woonwinkel. Doordoor krijgt u een interieur dat past bij uw levensstijl en persoonlijkheid. Vanuit een hoge mate van deskundigheid wordt u een interieuradvies gegeven, afgestemd op uw specifieke wensen. Dit advies kan omvatten: een interieurontwerp, kleuradvies, verlichtingsplan. Graag tot ziens in Baarlo Met vriendelijke groet, Maud en Kamiel Peters