Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig.
Na opnieuw een levering van keramieken tafel kunnen wij opmerken dat deze bezorging door de twee "oude bekenden" andermaal als perfect kan worden gekwalificeerd. Ook de oriënterende bezoeken in de showroom en de bestelling naderhand gingen gepaard met adviezen van ter zake zeer deskundige en invoelende medewerkers/verkopers. Chapeau en gaarne aan te bevelen! Fijne Feestdagen en goede Jaarwisseling.
Buitengewoon deskundig, meedenkend en professioneel. Met als gevolg een prachtige inrichting.
We worden persoonlijk, vriendelijk, professioneel en vakkundig geholpen. De aflevering wordt goed ingepland en afgehandeld door professionele en vriendelijke medewerkers.
Goed advies - volgens afspraak
We zijn goed geadviseerd, er werd tijd voor ons genomen. Kwalitatief mooie meubels. Meubels kwamen eerder dan verwacht en werden met aandacht/ voorzichtig afgeleverd en in elkaar gezet.
Je werd bijzonder goed geholpen. Men nam de tijd en er werd met je meegedacht. Prima ge-adviseerd, waarvoor dank.
Goed en duidelijk geholpen. En ook goede levering. Zal het zeker aanbevelen.
Wij zijn goed geholpen, vooral de mat zo naar eigen wens uit kunnen zoeken is heel fijn. We zijn met de hele afwikkeling echt tevreden. We hebben al reklame voor jullie gemaakt
Het cijfer zeer goed, is kan niet beter en terecht.
Goed geholpen bij het uitkiezen van een nieuwe matras. Deskundige verkoper, mooie producten tegen een prima prijs.
Ik ben zeer tevreden met de inrichting , maar ook zeer tevreden over de mannen die de meubels brachten en in elkaar gezet hebben.
Uitstekend, professioneel en creatief meedenken.
Het is wel moeilijk om telefonisch de juiste persoon aan de lijn te krijgen. Als je 's morgens belt, word je op het einde van de dag teruggebeld, doordat het heel druk is. Deze ervaring hebben we 2 keer gehad. Maar je wordt wel teruggebeld.
Nvt
Prettige en duidelijke rondleiding met ruime informatie. Enig minpuntje: afspraken met betrekking tot levering verliepen stroef. Afspraak was: levering 6 á 7 weken; werden er zonder berichtgeving 13-14 weken. Jammer.
Wij zijn zeer tevreden over de deskundigheid, advies en tijd die besteed werd bij het vinden van zowel bank, fauteuils en eetkamer lamp. Ruime keuze in topmerken. Ook de bezorging van de meubels en montage van de lamp, werd vakkundig en correct uitgevoerd.
Je wordt vriendelijk en gastvrij verwelkomd en bieden hulp aan als je dit wenst. Dus ook zeer prettig om eerst zelf rond te kijken als je dit wilt. In mijn laatste geval wist ik precies wat ik wilde en hebben we met een heerlijke cappuccino de alles doorgesproken met een zeer goede uitleg en advies.
Zie boven
Hele prettige ervaring met advies. Grote deskundigheid en ervaring wat paste bij mijn behoeftes. Ook de levering van de meubels verliep prima conform afspraak en ophangen van kast heel netjes gewerkt
We zijn heel tevreden over het advies en de tijd die besteed werd bij het vinden van een geschikte bank naar onze smaak. Ook werd er een goede prijsafspraak gemaakt waardoor we na het bezoeken van diverse woonwinkels uiteindelijk blij waren bij Peters interieurs terecht te zijn gekomen. We zijn heel tevreden met onze bank die ook nog eens weken vroeger dan verwacht geleverd werd!
Goed advies gekregen zeker een aanrader ga ik graag terug. Ook monteurs weten wat ze doen ,werken netjes.
Zowel in de zaak als bij de levering Prima!
Super goede service, aardige monteurs, prachtige meubels en bos bloemen!
Uitstekend geadviseerd bij de inrichting, aankleding en kleurkeuze van onze slaapkamer. Overuigend aangegeven waarom onze bestaande slaapkamerinrichting niet volledig vernieuwd hoefde te worden maar met aanpassingen en nieuwe matrassen c.q. boxspring zou kunnen voldoen aan onze behoeften. Het resultaat is geweldig. Wij zijn bijzonder tevreden.
Vergelt 3
5991 PJ Baarlo
Welkom bij Peters Interieurs Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over materialen, kleuren, uw woonsituatie, de ruimte of het gebruik van uw interieur. Onze adviseurs geven u graag antwoord op al deze vragen, aan de hand van een advies thuis of in onze woonwinkel. Doordoor krijgt u een interieur dat past bij uw levensstijl en persoonlijkheid. Vanuit een hoge mate van deskundigheid wordt u een interieuradvies gegeven, afgestemd op uw specifieke wensen. Dit advies kan omvatten: een interieurontwerp, kleuradvies, verlichtingsplan. Graag tot ziens in Baarlo Met vriendelijke groet, Maud en Kamiel Peters