Super goede service, aardige monteurs, prachtige meubels en bos bloemen!
Uitstekend geadviseerd bij de inrichting, aankleding en kleurkeuze van onze slaapkamer. Overuigend aangegeven waarom onze bestaande slaapkamerinrichting niet volledig vernieuwd hoefde te worden maar met aanpassingen en nieuwe matrassen c.q. boxspring zou kunnen voldoen aan onze behoeften. Het resultaat is geweldig. Wij zijn bijzonder tevreden.
René en Tom bedankt jullie waren super!!
Deskundig, efficiënt.
Peters Interieurs is een woonwinkel waar je je thuis voelt, Medewerkers zijn erg vriendelijk, hebben kennis van materialen. denken mee en geven goede adviezen. Indien gewenst komen ze de thuissituatie bekijken om nog een beter beeld te krijgen. Prachtige en kwalitatief hoogstaande collectie: meubels, gordijnen, vloeren, slapen, accessoires.
Na zeer vakkundig geadviseerd te zijn besloten tot aankoop van onze nieuwe meubels aanbetaling bleek niet nodig te zijn, levering volgens afspraak . Montage door zeer vakkundige monteurs .dit alles te samen een uitstekend bedrijf voor een eerstvolgende aankoop .
Heel goed advies en prettige omgang waarbij de tijd geen rol speelt.
Prima service & kwaliteit. Zeer tevreden
Professioneel, vriendelijk, deskundig advies, met een luisterend oor naar de klant
Wij zijn hartstikke tevreden met onze nieuwe inrichting; meubels en raambekleding. Mede door het uitstekende advies/ontwerp op maat (super bedankt Nicole!! ) en de vakkundige montage zijn we iedere dag weer blij met de keuzes die we gemaakt hebben.
Prachtige zaak en deskundig en vriendelijke bediening.
Prettig advies, overleg en uitstekende uitvoering van werkzaamheden.
Vriendelijke en deskundige medewerkers. Mooie meubelen en zeer goede service.
We zijn een paar keer gaan kijken voordat we eindelijk de knoop hebben doorgehakt. Iedere keer heel fijn geholpen.
Levering is vriendelijk en netjes geschied.
Prettig contact, juiste informatie en probleemoplossend !
We zijn prima geholpen. Kundige Personen.
Klantvriendelijke en goede service, evenals een ruime keuze uit diverse topmerken, om zodoende een keuze te kunnen maken die bij onze persoonlijke smaak past.
Ik had een afspraak gemaakt om rustig de tijd te krijgen bij het uitzoeken van een nieuw bed. Meneer Peters was de slaapkamerexpert en ik kreeg dan ook een goede uitleg van de mogelijkheden. Ook kon ik de verschillende matrassen uitproberen en kreeg daarover advies. Kortom: een tevreden gevoel!
Fijne hartelijke ontvangst in showroom. Goed advies. Ook de chauffeurs/ monteurs erg vriendelijk, behulpzaam en deskundig
Erg vriendelijk, ook een service gericht bezorgteam, kortom top!
Bij het kopen van een eethoek zijn wij uitstekend geadviseerd door kennis en vakmanschap van de medewerkster, is er geleverd conform de afspraken en zijn wij wederom zeer tevreden over Peters Interieurs!
Prima service! Deskundig. Persoonlijke aandacht!
Vergelt 3
5991 PJ Baarlo
Welkom bij Peters Interieurs Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over materialen, kleuren, uw woonsituatie, de ruimte of het gebruik van uw interieur. Onze adviseurs geven u graag antwoord op al deze vragen, aan de hand van een advies thuis of in onze woonwinkel. Doordoor krijgt u een interieur dat past bij uw levensstijl en persoonlijkheid. Vanuit een hoge mate van deskundigheid wordt u een interieuradvies gegeven, afgestemd op uw specifieke wensen. Dit advies kan omvatten: een interieurontwerp, kleuradvies, verlichtingsplan. Graag tot ziens in Baarlo Met vriendelijke groet, Maud en Kamiel Peters