Gedegen, eerlijk advies. Niets was teveel. Een bezoek thuis was geen probleem. DE aflevering was zoals je zegt; klantvriendelijk, behulpzaam en zeer attent. Kortom ; een dikke aanrader.
soepele contacten van koop tot en met aflevering
Zeer goed advies en hele fijne service al heel wat jaartjes!
Mooie collectie, perfect advies, goede ontvangst en begeleiding bij aankoop, reguliere levertijd, levering door professionals op afgesproken tijdstip. Alles zoals het hoort, en last-bus-not-least: gewoon aardige mensen!
Altijd een prettige ervaring door vakmanschap en aandacht. Mooie collectie.
Wij zeer goed en kundig geadviseerd door Nicole. Eerst een kijkje in de showroom genomen daarna nog een advies aan huis. Wij zijn erg blij met de keuze van de bank. De kleur en de stof matchen perfet in onze woonkamer. De mannen van de plaatsing hebben dit zeer vakundig en netjes gedaan.
Wij hebben recent een bank en vloerkleed bij Peters Interieurs gekocht. We zijn heel erg goed geholpen. Ze staan voor kwaliteit en service.
Vriendelijk contact, tijdsbesteding in kiezen producten was groot. Alles prima, we zijn uiterst tevreden.
Top!
top!
Vriendelijk behulpzaam goed advies….hier heb je wat aan…top
Ankie maakte alle tijd voor mij en dacht mee, zodat we stapje voor stapje tot een mooi resultaat kwamen. Alle meubels met zorg uitgepakt en op de goede plaats geïnstalleerd. Ben superblij met mijn mooie nieuwe kamer.
Sehr gute Aufklärung und Abstimmung mit Herrn Kamiel Peters. Die Ausstellung vor Ort ist imposant groß und für jeden Geschmack etwas dabei. Wir sind aus dem Ruhrgebiet "rübergefahren" und alles hat problemlos geklappt. Herr Peters spricht gut deutsch und ist sehr höflich im Kundengespräch. Also auch aus Deutschland kommend bitte keine Hemmungen haben dort zu bestellen oder Kontakt mit ihm persönlich aufzunehmen. ! Das Aufbauteam war sehr vorsichtig und versiert. Mit Laserunterstützung die Möbel justiert und aufgebaut - alles sehr professionell! Wenn wir noch mal schöne Möbel brauchen sollten, werden wir wieder Herrn K. Peters und sein Team besuchen - vielen Dank für alles!
Wij zijn rondom tevreden. Goed geadviseerd en punctueel geleverd.
Wij hebben diverse meubels gekocht. Er werd alle tijd genomen om tot een gewogen keuze te komen, waarbij we altijd het gevoel hadden op de eerste plaats te staan. Die ervaring hadden vanaf het eerste kontakt tot en met de levering van de meubels. Top.
Fijne mensen, veel geduld, niks is teveel. Uitstekende service, kortom prima!
Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen.
Alles keurig afgeleverd. Vriendelijk personeel. Vakkundig gemonteerd.
Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid. Er wordt meegedacht en hebben alle tijd. Fijn dat ze ook ter plekke komen kijken, mee uitmeten, advies geven en stalen bij zich hebben.
Binnen één week van een idee naar een compleet en geweldig projectvoorstel. In één woord : FANTASTISCH
Geholpen door Kirsten, een ter zake deskundige aardige dame. Mijn snel gemaakte keuze werd door Kirsten beantwoord door een uur later bij mij thuis de benodigde ruimte op te meten. Binnen enkele uren was de koop helemaal naar mijn zin gesloten. Inmiddels zijn mijn gekochte spullen afgeleverd en ben ik in mijn nopjes met de gemaakte keuze!
Goede zaak en alles is prima geregeld
Ons eerste bezoek aan de zaak, zijn we gaan oriënteren. Vervolgens een afspraak gemaakt met Maud Peters, om bij ons thuis te komen. Zij heeft vervolgens een plan (laten) maken van hoe de nieuwe meubels opgesteld zouden kunnen worden. Daarna weer naar de zaak geweest, waar we een keuze hebben gemaakt voor meubels en tapijt. Vervolgens is Maud nog weer eens bij ons thuis gekomen, met de stalen van de materialen om te kijken of het bij de rest van het interieur past. Vervolgens alles besteld. We hoefden geen aanbetaling te doen. Gratis verzekering en onder tapijt, super klantvriendelijk. Na een paar weken kregen we bericht in welke week de meubels verwacht werden en ook dat klopte helemaal volgens planning. Ook de bezorgers/monteurs van de meubels zijn super meedenkend en aardig. Hoe willen jullie het tapijt liggen, zullen we de bank zus of zo zetten etc. Zeer tevreden. Helaas functioneert een van de relaxfauteuils niet naar behoren. Dezelfde monteurs zijn weer terug geweest. Nog weer besproken met de fabrikant. Uiteindelijk hebben ze de stoel op gehaald. We hebben er vertrouwen in dat het goed opgelost gaat worden. Zeker gezien de ervaringen met het hele team tot nu toe.
Zie boven
Erg prettige hulp van Maud bij het uitzoeken van onze nieuwe zithoek. Meedenkend, eerlijk! Fijne adviezen net als 13 jaar geleden! Heel tevreden!
Vergelt 3
5991 PJ Baarlo
Welkom bij Peters Interieurs Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over materialen, kleuren, uw woonsituatie, de ruimte of het gebruik van uw interieur. Onze adviseurs geven u graag antwoord op al deze vragen, aan de hand van een advies thuis of in onze woonwinkel. Doordoor krijgt u een interieur dat past bij uw levensstijl en persoonlijkheid. Vanuit een hoge mate van deskundigheid wordt u een interieuradvies gegeven, afgestemd op uw specifieke wensen. Dit advies kan omvatten: een interieurontwerp, kleuradvies, verlichtingsplan. Graag tot ziens in Baarlo Met vriendelijke groet, Maud en Kamiel Peters