We zijn erg fijn geholpen door Annemiek bij het maken van de keuzes. Ook de plaatsing en montage is erg plezierig verlopen. Wij zijn tevreden!

Super service!

Alles klopt: uitstekende advisering bij de aankoop, vakkundig inmeten en perfecte aflevering en montage. En bovenal een heel fijn klantcontact!

• Plaatsing / montage / levering

In één woord geweldig! Vanaf het eerste bezoek in de winkel tot en met de levering van de meubels.

Wij werden heel hartelijk ontvangen met koffie en vlaai tijdens ons eerste bezoek. Prachtige meubels, keuze genoeg. Wij hebben, super geadviseerd door Ankie een hele goede keuze gemaakt. Ook de levering van de meubels is vlekkeloos verlopen. Netjes gewerkt en ook wederom goed geadviseerd! Bedankt!

• Plaatsing / montage / levering

Vertrouwd adres voor morderne inrichting!

Kan Peters interieurs alleen maar positief beoordelen. Ik kom er al jaren, voor mezelf, maar jongstleden ook voor mijn ouders. Ben meegegaan om mijn ouders vertrouwd te maken met de "familie" Peters. Samen met hun hebben we een moderne inrichting uitgezocht. Vorige week bijna alles geleverd en gemonteerd. Televisie kastje moet nog geleverd worden, iets langere levertijd dan de rest. Maar dat komt beslist goed. Nu alles ingericht is, zie je dat alles bij elkaar past, tot in het kleinste details. Mam (Pap is inmiddels overleden) is gelukkig met de nieuwe, moderne inrichting. Uit ervaring kan ik je vertellen dat de after-service net zo goed is als de rest. Kamiel, Maud en personeel van de "familie" Peters, ga zo door! Bedankt! Gr Ron

Geweldig!

Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces van aankoop tot levering. Speciaal een dank aan Annemiek die ons zo goed geholpen heeft met het uitzoeken van alle meubels, het staat erg mooi bij elkaar! Ook de mannen van de montage waren zeer vriendelijk en hebben de meubels zeer zorgvuldig behandeld. Kortom, wij zijn erg tevreden!

• Plaatsing / montage / levering

Prima ervaring, goed geholpen en snelle reacties bij vragen.

Mooi veelzijdig aanbod. Goed geluisterd naar de wensen.

prima service

• Plaatsing / montage / levering

Hartelijk en kwaliteitsvol en hip!

We hebben een nieuw interieur en zijn er blij mee! Het advies dat we kregen van Ankie bij het uitzoeken welke bank en meubels goed bij ons huis en voorkeuren zouden passen was een leuk proces en maakte echt een verschil. Natuurlijk helpt het ruime assortiment waaruit gekozen kan worden maar de persoonlijke touch en de aandacht voor wat voor ons belangrijk is was duidelijk aanwezig in de verschillende afspraken die we hadden, zelfs een bezoek bij ons thuis. Ook over de afstemmingen qua levering, installatie en na-service zijn we erg tevreden. Als je op zoek bent naar een knappe interieurinrichting en goede begeleiding, dan ben je bij Peters Interieur aan het goede adres!

Uitstekend advies & service

Zelfs vanuit de randstad is een bezoekje aan Peters Interieurs zeer de moeite waard. Er is heel veel te zien in de winkel en het deskundige personeel nam veel tijd (uren!) om ons over alle mogelijke lampen te informeren. Naderhand hebben we nog meerder e-mails uitgewisseld en uiteindelijk een prachtige lamp besteld (Quasar Cosmos). De lamp werd in Den Haag door wederom zeer vriendelijk en vakkundig eigen personeel geïnstalleerd. Kortom: een uitstekende begeleiding en service. Jammer alleen dat de winkel zo ver weg is!

• Plaatsing / montage / levering

Vakkundig en zeer vriendelijk advies

Wij zijn super geholpen door Kirsten. Er is veel tijd gestoken in het uitzoeken van meubels die een mooi harmonieus geheel vormen. Het eindresultaat mag er zijn. Hartelijk dank voor je deskundig advies Kirsten.

• Plaatsing / montage / levering

Zowel gesprekken vooraf als afwerking prima geregeld.

1 tip: geef richting klant duidelijk aan wanneer (datum en tijdstip) wanneer iets wordt gedaan. Nu hebben wij als klant een paar moeten bellen wanneer iets zou gebeuren.

• Plaatsing / montage / levering

Goede service en vriendelijk personeel. De geleverde spullen werden netjes op de plaats gezet.

Helemaal super

Wij zijn heel tevreden met de aankoop en zijn heel goed geadviseerd

• Plaatsing / montage / levering

Men nam de tijd en er was ruimte voor uitleg en vragen.

Behulpzaam, persoonlijk en er wordt echt samen bekeken wat de beste oplossing is binnen ons interieur. Eerder hadden we diezelfde ervaring met het uitzoeken van de bank en nu met de salontafels. Heel fijn!

Zeer tevreden !

Zeer tevreden. Prettig ontvangst inde showroom. Goed geholpen. Levering volgens afspraak.

Heel tevreden.

• Assortiment N.v.t.

Geweldige service en concurrerend

Prima communicatie tijdens de offertefase, het thuis opmeten en order afhandeling. Kleine tekortkomingen keurig opgelost. De aftersales is alle keren dat wij zaken met Peters Interieurs gedaan hebben is uitstekend.

• Plaatsing / montage / levering

Duurder segment, prima kwaliteit en deskundig advies.

Blij met deskundig persoonlijk kleuradvies aan huis. Nemen ruim de tijd om goed te adviseren. Onverwachts snellere levering tijdens feestdagen nog. Montage, deskundig en op prettige wijze. En meenemen oud meubilair helemaal top.

• Plaatsing / montage / levering

Ontzettend goed geholpen dmv persoonlijk advies bij de inrichting van ons nieuwe huis

Bij de inrichting van ons nieuwe huis hadden we een aantal nieuwe meubels nodig. Kirsten heeft ons daarbij zeer goed geholpen dmv een plattegrond, digitale tekening en afstemming van de kleuren en materialen.

Professioneel en klantvriendelijk

Bij Peters interieur wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd. Het advies is deskundig en naar grote tevredenheid!

• Plaatsing / montage / levering

Wij kwamen bij Peters vanwege Leolux. We vonden een hoekbank erg mooi, maar vonden hem iets te zacht. Helaas was het geen standaard optie, maar er waren wel steviger banken van hetzelfde merk. De heer Peters heeft contact gezocht met de fabrikant en geregeld dat de bank steviger xou worden. De datum van aflevering kon netjes gepland worden nadat onze verbouwing klaar was. Conclusie: een hele fijne winkel die naar uw wensen luistert.

• Plaatsing / montage / levering

uitstekende showroom, persoonlijke aandacht en service.

Wij zijn al vele jaren onder de indruk van de klantgerichtheid van Peters Interieurs. Dit is deze keer weer bevestigd. Zeer deskundig personeel met persoonlijke aandacht. Kortom uitstekende zaak.

Kwalitatief en vriendelijk

Tevreden

Top zaak

Fijne zaak, veel keuze, prima geholpen en geadviseerd door Nicole. Gewoon zeer tevreden en blij met de adviezen en keuzes die we daardoor gemaakt hebben. Advies was verrassend, maar top. Alles, wachten nog op aantal zaken, maar door Tom en Rene meubels en kast met aandacht geleverd en opgebouwd. Deze zaak is een echte aanrader

Geweldig.

Wij hebben met plezier mogen ervaren dat wij heel prettig en goed zijn behandeld en met veel professionele kennis zijn geholpen , hetgeen natuurlijk resulteerde in de aankoop van prachtige design meubeltjes. Veel dank.

Vergelt 3

5991 PJ Baarlo

Over Peters Interieurs

Welkom bij Peters Interieurs Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over materialen, kleuren, uw woonsituatie, de ruimte of het gebruik van uw interieur. Onze adviseurs geven u graag antwoord op al deze vragen, aan de hand van een advies thuis of in onze woonwinkel. Doordoor krijgt u een interieur dat past bij uw levensstijl en persoonlijkheid. Vanuit een hoge mate van deskundigheid wordt u een interieuradvies gegeven, afgestemd op uw specifieke wensen. Dit advies kan omvatten: een interieurontwerp, kleuradvies, verlichtingsplan. Graag tot ziens in Baarlo Met vriendelijke groet, Maud en Kamiel Peters