De PVC vloer is gelegd door de jongens van man over de vloer. De afwerking en het leggen van de PVC is in één woord geweldig. Ons advies laat Man over de vloer de vloeren leggen, vakmanschap straalt er vanaf.
Ca 3 jaar geleden relaxfauteuil gekocht, nu waren de stoelglijders (5stuks) versleten, waarschijnlijk materiaal moeheid, zelf op internet gezocht, kwam alleen bij fabriek uit ergens in Duitsland, Ben toen terug naar hiero gegaan waar ik zeer goed geholpen ben door Medewerker, deze heeft ze ergens weten te bestellen , binnen 2 weken alles opgelost en het mooie was ik hoefde er niks voor te betalen! Super !
Twee lampen gekocht, prijs doet beslist niet onder voor internetstunters en de service was geweldig. Omdat de levertijd ivm vakantie langer was dan normaal, werd het showroommodel afgepakt en meegegeven. Geweldig meegedacht met super oplossing.
Goed advies kwamen nog van te voren even meten of de eetkamertafel niet te groot was betaalbaar en goede service ! We raden Hiero aan iedereen aan , En heel blij met onze aankoop . Tot de volgende keer
meubels leveren volgens afspraak en laminaatvloer besteld . Volgens afspraak geleverd en de vloer gelegd. Super mooie ligging en prachtige afwerking. chapeau
Kan beter mensen het geld uit hun portme troggelen zonder. Naar te.denken mensen die kanker hebben zo mee om te gaan het is niet het personeel maar. Ook nog de baas sorry koop nooit bij dit bedrijfu krijgt er spijt van
Ruime keuze , goed advies , afspraak is afspraak en vervolgens de levering : Precies op tijd , alles netjes opgeruimd en meegenomen in elkaar gezet en er vervolgens ook nog eens viltjes tegen het krassen eronder gedaan. Ik had dit ,naar toch al heel wat meubels bij anderen gekocht te hebben , nog nooit meegemaakt. Voor ons nog alleen maar de HIERO !
Heel goed geadviseerd door deskundige verkoper. Prettige winkel met heel ruim assortiment en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Op 25 oktober 8 eetkamer stoelen geleverd gekregen deze waren niet oké ze wiebelen en wieltjes er onder reden niet soepel 2 weken daarna stoelen opgehaald nu 2 januari stoelen nog niet terug Het kerstdiner dus op leenstoelen moeten doen (3 verschillende modellen) Hiero zegt afhankelijk te zijn van de fabrikant die dus in Polen zit waarom Polen? Maken ze in Nederland geen stoelen? Niet tevreden dus Je koopt nieuwe stoelen ook nog niet eens de goedkoopste en krijgt straks stoelen terug die 3 maanden onderweg zijn geweest
Naast de mooie assecoires, ook super behulpzaam. We kwamen om 18:02 aan door file en de eerste medewerkers gingen naar huis. We zijn toch nog door de bedrijfsleider en collega geholpen en waren na een paar minuten geslaagd en hebben een mooi kado gekocht voor de housewarming van vanavond. Deze winkel weet wat service is! Wij komen zeker terug!
Verkeerde kleur tafel geleverd. Wordt niets mee gedaan. ZEER SLECHTE SERVICE. !! Gisteren deze miskoop naar de RD4 winkel gebracht. € 639, weggegooid. Nooit meer kopen bij de Hiero Heerlen. Wat een slechte zaak!
We hebben al zo veel meubelzaken nagelopen en komen altijd terug bij de HIERO, kwaliteit is altijd goed en de prijs lager als ergens anders.
Mooie zaak waar personeel niet opdringerig mensen op een vakkundige wijze te woord staat. Goed bezig!!! Wist niet dat ze zulke leuke betaalbare banken hadden.
Mooie artikelen voor een mooie prijs. Vriendelijke verkopers, niet opdringerig en deskundig.
De kleine accessoires en de verlichting is wat rommelig. Daar zou wat meer aandacht aan besteed mogen worden. De levering en service is top, echt aan te raden, mooie kwaliteit en duurzame producten
super tevreden over deze winkel, goede informatie en vriendelijk te woord gestaan
prettig geholpen door de verkoper en bezorging incl.montage super gedaan
Vraag kwaliteit, welke kwaliteit? Specificeren of dit producten of iets anders betreft. De ingevulde enquête betreft het gehele Hiero filiaal. Wellicht nog een blokje: Verbeter punten toevoegen.
De Hiero heeft een groot assortiment. Het personeel is zeer deskundig en geeft goede raad. De bezorging van de goederen was volgens afspraak. De levertijd was alleen iets langer dan gepland maar dit lag niet aan de Hiero maar de leverancier had langer nodig. Zeer tevreden!!!
Heel klant vriendelijk. Fijne winkel met breed assortiment. Winkel waar je nog echt geholpen word.