Luisteren goed naar de wens van de klant en geven de juiste aandacht. Informeren de klant over noviteiten zonder opdringerig te zijn. Telefonisch contact van backup team ook accuraat.
Duidelijk en niet opdringerig.
Gegeven onze vraag zoekt men samen mee naar onze wensen en de daarbij mogelijke concepten. Dat heeft een verrassend resultaat opgeleverd. De cultuur van van Waay is goed samengevat in de eerder genoemde vier items. Wij komen graag terug.
Vriendelijk personeel, ook over e-mail.
prachtige gordijnen, van offerte tot opmeten tot ophangen, super blij!
Vertrouwd adres
Prima, alleen de bezorgservice planning was zodanig dat ik mijn werkafspraken moest verzetten of nog bijna drie weken moest wachten. Dat ben ik niet gewend bij Van Waay. Kan dat niet anders?
Collecties zijn van hoge kwaliteit! Goede en zorgvuldige adviezen om tot goede keuzes te komen!
Was zeer fijn om deskundig geholpen te worden
Goede adviezen zonder te opdringerig te zijn
Deskundig geholpen.
Al 50 jaar klant van Van Waay, Zoetermeer en Benthuizen. Dat blijf je alleen als je heel erg tevreden bent.
Goede service, klantvriendelijk, het voelt als de 'plaatselijke' winkel, vertrouwd.
Betrouwbaar, handeld zeer goed naar de klant. Top
Het uitgangspunt is niet om snel iets te verkopen, maar wel dat het honderd procent naar je zin is. Geeft een prima gevoel.
Elk contact is aangenaam, vriendelijk en servicegericht. Er wordt goed meegedacht.
gewoon goed
Pieter Maliepaard heeft mij geweldig geadviseerd bij de aankoop van nieuwe fauteuils! Er wordt echt tijd genomen om te komen tot het juiste model, kleur en uitvoering. Van Waay heeft een prachtige collectie designmerken in een mooie showroom. De aflevering verliep keurig. Weliswaar in twee delen omdat men een fauteuil was vergeten. Een beetje slordig maar uiteindelijk dezelfde middag nog gebracht. Kortom; een prima bedrijf met een goede service.
uitstekend geholpen bij het maken van een keuze. goede productinformatie. alle afspraken werden nagekomen.
Bijzonder professioneel bedrijf met een mooie overzichtelijke showroom en zeer kundig personeel.
mooie stoel maar zoveel elementen om uit te kiezen dus welke kleur, stof of leer, alles was mogelijk, maar nu een mooie bureaustoel.
Toch een minpuntje. Bij de bezorging van het karpet wilde een van de medewerkers onaangekondigd een kostbare luidspreker oppakken en verplaatsen. Dat was beslist niet de bedoeling en gaf mij veel stress.
Zeer klantvriendelijk, geduldig, goede service
Wat een plezier was het om te winkelen bij Van Waaij. Allereerst een zithoek gekocht, een week later gevolgd door een tv-meubel en weer een week later door een eethoek. Elk bezoek aan de showroom is een klein feestje. Wat een prachtige producten en wat een vriendelijke ontvangst. En als je een keer hebt besloten tot aanschaf dan nemen de medewerkers van Van Waaij alle tijd voor je. Samengevat, een geweldige ervaring die ik iedereen kan aanbevelen.
De verkoper nam alle tijd en gaf alle deskundige informatie, dacht goed mee. We mochten stalen en een stoel mee naar huis nemen. Ook de aflevering van de stoelen was correct en zorgvuldig.
Verbreepark 27
2731BR Benthuizen
Wandel door ruim 100 bijzondere interieurs, waarbij elke van de 6.000 vierkante meters in onze showroom design ademt. Met zorg gekozen uit de nieuwste designmeubelen en woonaccessoires van 50+ internationale topmerken en Dutch design brands zoals Leolux, Rolf Benz, Montis, Bert Plantagie en Design on Stock.