Verkoopster voelde goed aan wat wij zochten en kwam met zeer goede adviezen. Zijn daarom ook zeer tevreden met onze aankopen.
Gewone normale ervaring. Geen overdreven gedoe.
Goed geholpen in de winkel, goed afgehandeld, nette bezorging, goed materiaal, klasse!
Beve meubel is een degelijke winkel met goede kwaliteit. Je wordt er in alle rust geholpen en krijg goed advies
Vriendelijk Personeel en perfect afgeleverd.
Prima behandeling, goede nazorg
`Mijn eerste ervaring met BEVE en naar volle tevredenheid. Blijf mij absoluut als klant melden. Binnenkort kom ik om een leren fauteuil te bestellen. Ga zo door en ik wens jullie veel succes met de zaak.
In de winkel vriendelijk ontvangen en er werd alle tijd voor ons genomen. We kregen deskundig advies, voor ons was het een plezierige ervaring.
ontvangst in showroom was goed , jammer van 2 treden voor lift , een hindernis voor rollator mooie collectie , goed advies , goed geslaagd duidelijke afspraken , leuk presentje nette bezorgen , goed op tijd , van te voren gebeld oude meubels netjes meegenomen nieuwe netjes geplaatst en in elkaar gezet , helemaal top
Qua klassieke meubelen een uitgebreide keuze met goed en niet opdringerig advies. Maatwerk vaak mogelijk. De ietwat oubollig aandoende showroom is redelijk groot, hetgeen de diversiteit van het aanbod wel ten goede komt. Uiterst tevreden en bij een volgende aankoop zal BEVE zeker worden bezocht.
Onze wensen werden meteen begrepen. We werden deskundig begeleid en we konden zonder druk een keuze maken uit een uitstekende collectie meubelen.
We zijn fijn geholpen en hebben nu prachtige meubels staan van mooie kwaliteit. Het belletje de volgende dag of alles naar wens was, vonden we heel attent.
Deskundig en goed advies met onze zoektocht naar een nieuw dressoir en eettafel.
Alles keurig afgehandeld,wij komen dan ook graag terug bij jullie. Alleen een min puntje, de chocolaadjes waren over tijd.
We werden uitstekend geholpen en goed geadviseerd over de verschillende mogelijkheden.
Deskundige hulp bij het uitzoeken van een bankstel. Er werd ruimschoots tijd voor ons genomen. Waarderen wij zeer.
Uitstekende service en supersnelle levering!
Alles netjes afgerond
Ik weet niet waar het aan lag, maar 5 maanden op stoelen wachten, vind ik lang. Sorry !
Goede service en klantvriendelijk.
Ouderwets goede service, advies en klantvriendelijkheid! Tegenwoordig zeldzaam dus absoluut een aanrader voor een nieuwe aankoop voor uw interieur.
Snel en goed advies over de vloerbedekking.
mooie zaak prima assortiment precies wat we zochten goed geholpen door Ria prima advies gehad heel flexcibel met levertijd we weten dat er een prijskaartje aan hangt maar we kopen niet voor een paar jaar onze oude meubels waren 28 jaar oud we hopen dat de nieuwe net zo lang mee gaan dan is de prijs niet zo belangrijk bedankt voor de prettige samenwerking kom gerust een keer op de koffie als je in de buurt bent groeten Jan en Menzina van Dam Opheusden
We zijn blij met onze aankopen van meubels in Engelse stijl. De keuzes in stoffen en materialen is groot. Er werd, in verband met rugklachten, heel veel aandacht gegeven aan het zitcomfort van de losse leren fauteuil. Er werd tijdig, maar ook op een heel fijne en zorgvuldige wijze door Kattenberg geleverd en geplaatst, Onze eerste ervaringen met de verleende service zijn goed.De eventuele nazorg moeten we nog gaan ervaren.
Vierlinghstraat 15
4251 LC Werkendam
Lodewijck Interieurs is al ruim 40 jaar specialist in klassieke stijlvolle interieurs. Onze interieuradviseurs staan u graag bij om uw woonwensen te realiseren. Van harte welkom in onze showroom!