Vriendelijk en alles volgens afspraak geregeld

Zie hier boven

Goed meegedacht!

De styliste luisterde goed naar onze wensen en dacht op een heel prettige manier mee. De monteur kwam aan huis om de situatie op te nemen en te adviseren welk gordijn het beste bij onze constructie paste. Tussendoor konden we nog een keer de uitgekozen staal stof meenemen om naast andere materialen te kunnen houden. Ook toen werd er leuk meegedacht en geadviseerd, terwijl het niet eens om een Decoretteproduct ging. Onze complimenten!

Personeel is erg vriendelijk

Met name TJITSKE is een verkoopster die keihard haar best doet om de klant ter wille te staan.Mijn ervaring is dat er ONDERBEZETTING is waardoor de werkdruk hoog komt te liggen.Helaas heb ik twee maal LANG op mijn bestellingen moeten wachten van behang en gordijnen. Als tegemoetkoming ontving ik een ATTENTIE, wat ik zeer op prijs stel. KORT SAMENGEVAT: TJITSKE 5 *****,- -min punten onderbezetting en lange aflevertijd en tot slot ook een goede actie van de gift.

Super klant vriendelijk

Zeer klantvriendelijke medewerkers met goede adviezen. Denken mee en halen alles uit de kast om tot een mooi eind resultaat te komen.

Van de vriendelijke behulpzame en ervaren verkoopster tot het thuis opmeten en ophangen ging allemaal perfect

Prima uitgevoerd project!

Zeer goede voorlichting bij het bepalen van de keuze van de vitrage en zeer goede deskundige plaatsing. Zeer tevreden.

Vriendelijke service en advies goed.

Vriendelijke service en advies goed.

Geweldig goed geholpen met prima advies.

Dankzij de goede adviezen van Jitske hebben wij nu een prachtige pvc vloer en fraaie rolgordijnen in ons nieuwe appartement. Erik Zijp uit Akersloot had via Decorette de opdracht gekregen om de vloer te leggen en de rolgordijnen te monteren. Erik is een echte vakman die gaat voor het beste resultaat en dat kun je zien aan de mooie afwerking. Niets dan lof voor hem, fijn dat er nog zulke vakmensen bestaan. Heel erg bedankt allemaal. Jannie en Maarten Koel

Prima geholpen

Klantvriendelijk ondanks deze periode

Alles van opmeten tot ophangen is verlopen zoals afgesproken. Het ziet er prima uit we zijn dik tevreden.

Geweldig geholpen

Veel begrip bij de problemen die wij met het behang hadden, alle medewerking om tot een goede en snelle oplossing te komen. Wij waren zeer tevreden.

prima!!

Goed, deskundig, aardig personeel. Mooi winkel. Fijn geholpen.

Uitstekende service

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik ben goed geholpen met het uitzoeken van behang voor de woonkamer en keuken.

Enthousiast en gericht geholpen met inachtneming van de Corona maatregelen!

Een afspraak was gemakkelijk gemaakt! Bij het aangeven van onze behang-wensen werden we snel en gericht geholpen en een mooie selectie gemaakt! De keuze was snel gemaakt! Alles met inachtneming van de afstand en geldende maatregelen! De levering was heel snel! Complimenten!

Snelle en goede service

We zijn goed geadviseerd over wat nodig was bij het behang. Heel fijn!

Uitstekende service

Wij hebben de trap laten bekleden. Alleen blekk onze bestelde vloerbedekking niet leverbaar. Daar zijn we keurig meteen over gebeld en mochten een andere uit zoeken. Deze was wel iets duurder maar kregen we voor de afgesproken prijs. De bedekker heeft keurig werk geleverd. Heel netjes. De trap is echt prachtig geworden.

Wij hebben een huis gekocht in Heerhugowaard. 14 december de sleutel en toen gingen de winkels dicht. Gelukkig konden we een afspraak maken met Jitske om bij ons thuis behang uit te zoeken voor onze slaap en woonkamer. Super goed geholpen en geadviseerd.

Goed netjes en snel

Aardig personeel en snelle levering

Zeer goed geholpen

Vriendelijk personeel in de winkel, denkt ook met je mee. Nadat wij de beslissing hadden genomen welke rolgordijnen het moesten worden was de afspraak voor het inmeten snel gemaakt. Gordijnen werden 4 weken eerder geleverd dan verwacht en zijn keurig gemonteerd. Wij zijn er erg blij mee

Device is perfect de afhandeling nog beter kon met al míjn vragen terug en werd vriendelijk beantwoord.. Geen verbeteringen nodig ga op deze voet door het is gied zo.

Netjes geholpen.

2 dezelfde rollen behang besteld die niet in het boek stonden. Er waren door de leverancier 2 verschillende geleverd. Dit was niet gezien door de winkel. Opnieuw besteld en keurig thuis bezorgd vanwege de lockdown.

Klantvriendelijk en deskundig.

In een oerwoud van keuzes werden wij zeer vriendelijk en deskundig geholpen bij het zoeken naar onze raambekleding cq gordijnen. Het meten en later leveren en aanbrengen werd keurig geregeld. We zijn dus zeer tevreden.

Was wat gedoe voordat ze kwamen. Maar verder keurig afgewerkt

Ruime keuze en vakkundige begeleiding

Zie titel

Over Decorette

Creëer jouw eigen thuis! ‘Een mooie vloer, warm kleed en geweldige gordijnen; daar word je toch blij van? Creëer je eigen thuis met een actueel behang en een prachtige krijtverf op de muur. Met kussens in alle denkbare kleuren en patronen haal je ieder seizoen of trend in huis. Op jouw manier, in je eigen stijl. In je eigen tempo. Advies aan huis We helpen je heel graag bij het maken van een plan voor dit interieur waar je je goed voelt. Het leuke werk doen we samen; wat past er bij jouw woonwensen en stijl? Wat inspireert je? Het minder leuke werk doen we heel graag voor je. Thuis opmeten, monteren, confectioneren, ophangen, leggen. We doen dat met heel veel plezier en precisie, want het