Duur en exclusief, maar dan heb je ook wat!
Zeer onprofessionele omgang met klanten.
Goede service en stipte levering. Attente verkoopster.
Wij hebben bewust voor Mondileder gekozen vanwege het advies en de service, wetend dat prijzen via internet lager liggen. En we hebben er voor een aanzienlijk bedrag aan meibels gekocht. Het kwam als een onaangename douche, dat Mondileder een kortingsactie van Leolux niet doorgeeft aan haar klanten, maar de korting naar ik aanneem in eigen zak heeft gestoken. Ondanks de uitsekende advisering en prettige uitlevering, koop ik hier niet meer.
Prettige verkoper die meedenkt
Mooie producten en prettige behandeling
Geachte relatie, Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. U heeft bij ons een mooie nieuwe lamp gekocht en direct meegenomen uit de winkel. Kunt u aangegeven wat er precies niet naar uw zin is gegaan zodat wij hier van kunnen leren? Met vriendelijke groet, Team Mondileder
tot nu toegeen klachten over de kwaliteit.
Wij hebben onlangs voor de tweede keer een set gekocht bij Mondileder, we vinden het een prachtige winkel met een schitterende collectie, ik kreeg ook een geweldige tas van hetzelfde leer als ons bankstel, maar wanneer ik een set koop van bijna 10.000 euro vind ik het ongelofelijk raar dat ik voor een onderhoudssetje moet betalen.
Zeer prettig en adequaat geholpen , geadviseerd door Gerard Rense. Deze verkoopadviseur denkt actief mee en visualiseert hetgeen wij samen hebben bedacht.
kleine beschadiging in leer van bank is netjes hersteld.
Goede sercie
Nogal prijzig maar daar tegenover staat goede kwaliteit
De kleine beschadiging bij levering werd vlekkeloos weggewerkt.
Alrijd prima geholpen en goede ervaring met het bedrijf , vriendelijk personeel en top merken !
na jaren weer eens teruggeweest en blij verrast met het aanbod en de persoonlijke service
Heel fijn geholpen met een inruil van een bank. Nu met meer woonplezier.