Geweldige hulp, flexible en vriendelijk.
Tot op heden zeer tevreden!
Snelle service, prima geholpen! Bedankt!
Moet zeker blijven
vlot van begrip en meedenkend heel prettig
Had op korte termijn stickers nodig en Multic optreden Alkmaar heeft mij hier voortreffelijk in voorzien. Top!
Goed en snelle levering, mooie resultaten en vriendelijk personeel
Top service!!!!
Ik ben hier terecht gekomen voor een kunst project waar ik hulp voor nodig had. Ik had niet een betere bedrijf kunnen treffeen, waar alles in in werking gezet werd om de maximaal potentieel uit mijn ideën te halen, zodoende met fantastische resultaten. Enorm vriendelijk en meedenkende! Rolf, mijn dank is groot.
Uitstekende deskundigheid,gecombineerd met enorme sociaal gevoel voor een geweldige resultaat. Hij had het dubbele mogen vragen.uiterst tevreden. TOP!
Op zaterdag gesloten en (veel te dure) prijzen ex btw gecommuniceerd..
Goedemiddag heer van Exter, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas snap ik deze beoordeling niet helemaal. We hebben u van te voren netjes een offerte gestuurd waarin de excl. BTW en het totaal incl. BTW staat. De totaal prijs is inclusief de opmaak van de banner. (Controle aangeleverd bestand en het plaatsen ervan. Tevens het aangeven de locatie van de ringen) Wij hebben de banner zo snel mogelijk geproduceerd dus begrijp ik niet dat u de snelheid zo slecht beoordeeld. Ik kan er helaas niets aan doen dat u een aantal weken weg bent. Dat wij zaterdag dicht zijn is u door mij zelf gemeld. U vind dat u niet snel genoeg geholpen werd, terwijl ook andere klanten graag de volle aandacht willen. Het was zeer onbeleefd om ongevraagd de productie ruimte in te lopen en uw spullen te willen pakken. Met vriendelijke groet, Rolf Crandel
Altijd top geweest en nu ook weer. Door het meedenken klopte het advies wat van tevoren was gegeven niet meer, maar het resultaat is weer super! En daar gaat het tenslotte om.
Fijne samenwerking !
Koelmalaan 350 Unit B.01
1812 PS Alkmaar
Multicopy The Communication Company bedenkt slimme communicatieoplossingen, ontwerpt opvallende communicatiemiddelen, personaliseert uw communicatie zoals direct mailings en informatieve manuals, heeft een grote collectie promotionele artikelen en is sterk in sign. Van posters tot banners en van gevelreclame tot autobelettering. We gaan altijd net die ene stap verder om voor u de beste totaaloplossingen te realiseren. Communicatie waarmee u uw doel bereikt. Snel, opvallend en resultaatgericht.