Een hele fijne samenwerking. Duncan, Suzanne en Jeanette zijn erg fijne collega's, denken mee en zorgen altijd dat alles op tijd binnen is!
Uit eigen beweging werd meegedacht over lay-out van drukwerk. Het voorstel werd netjes gemaild. Het resultaat is een verrijking van wat wij hadden aangeleverd.
Al jaren is deze MultiCopy onze partner voor drukwerk; gewoon omdat ze veel kennis van zeken hebben, altijd voor je klaar staan en zeer creatief advies geven. De prijzen zijn redelijk en de kwaliteit is hoog. Wij raden deze firma dus zeer aan.
Prettige samenwerking en sfeer. Heel open, je loopt gemakkelijk binnen.
Prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Fijne, snelle communicatie en levering.
Erg flexibele en professionele instelling, erg prettige medewerkers en prima eindresultaten maken van MultiCopy Deventer een uitstekende partner!
Service, kwaliteit is goed te noemen. Prijsvergelijk bij grotere oplages (drukwerk) met andere soortgelijke bedrijven valt niet in het voordeel uit van MultCopy. M.a.w. 'te duur'
Top bedrijf waar het altijd zeer prettig zaken doen is.
Werk heel graag met jullie samen! Fijn contact, snel handelen en altijd eerlijk advies! Complimenten
Heel fijn om mee samen te werken. No nonsens en prima kwaliteit. Dank jullie wel ! Juliette
Solingenstraat 67
74121 ZS Deventer
Multicopy The Communication Company bedenkt slimme communicatieoplossingen, ontwerpt opvallende communicatiemiddelen, personaliseert uw communicatie zoals direct mailings en informatieve manuals, heeft een grote collectie promotionele artikelen en is sterk in sign. Van posters tot banners en van gevelreclame tot autobelettering. We gaan altijd net die ene stap verder om voor u de beste totaaloplossingen te realiseren. Communicatie waarmee u uw doel bereikt. Snel, opvallend en resultaatgericht.