prima geregeld, aardige mensen
Prettige en persoonlijke benadering in de juiste toonzetting.
Vriendelijke medewerkers, slechte levering van product. Doordat Zorgbalans meerdere locaties heeft binnen de gemeente Velsen werden de boekjes in de Moerberg geleverd terwijl (duidelijk) Velserduin aan gegeven was. Waardoor een dag te laat. Product zelf is prachtig!
Bij onduidelijkheid altijd overleg.
Helaas was op een van de producten het logo niet scherp en is dat mij niet van tevoren doorgegeven. Het is een kwalitatief goed logobestand waar ik vaker mee werk en hoor dan graag als dit niet scherp op het foambord komt. Ook heb ik aangegeven dat bij het foambord wat een cheque is de foto's graag aan de onderkant wilden hebben en nu was het halverwege het bord waardoor ik weinig ruimte had om het bedrag te schrijven. Ik vroeg in een eerder stadium of er een proefversie gestuurd kon worden, begrijpelijk dat dit niet fysiek mogelijk was want dan betaal je daar al voor, maar een versie via de mail was prettig geweest en heb ik vorig jaar wel gekregen. Nu ben ik niet erg tevreden met de aangeleverde producten.
Perfect in meedenken en communiceren. Top!! De overige punten een 9, ook niet mis toch?!
De bestelling duurde wat langer dan gebruikelijk begreep ik van een medeweker van het bedrijf, hierover heb ik wel netjes een bericht ontvangen. Dat maakt dat ik bij de snelheid een wat lager cijfer heb gegegeven.
Net als de vorige keer uitstekende ervaring en resultaat. Wel zou het mooi zijn geweest van te voren geïnformeerd te worden over de kosten van het meerwerk te weten.
We waren op zoek naar een bedrijf voor tekeningen af te druk t/m A0-formaat. Werkwijze is voor herhaling vatbaar. Nog 1 advies: geef op de pakbonnen de referentie van de klant aan.
Zoals uit mijn beoordeling blijkt, alle diensten zeer goed, echt top, een 9. Geen 10? Nee, ik geef nooit een 10. Dan val je in slaap, een 9 houdt je scherp......;)
Prettige communicatie. Goed dat ik nog even gebeld werd nadat ik offerte had opgevraagd. Fijn dat het in hetzelfde pand zit. Prijs vind ik wel hoog, maar gezien de tijdsdruk van het document en de snelheid van Multicopy toch hiervoor gekozen
Zeer goed meedenken en zeer behulpzaam! Super snelle levering= minder dan een dag, maar daardoor betaal je wel de hoofdprijs = € 75,- voor een A0 poster.
Fijn dat er snel geschakeld werd. Alleen erg geschrokken van de prijs. Veel duurder dan elders. Zal dan ook eenmalig zijn.
Doorlooptijd van de huidige opdracht heeft lang geduurd. Inmiddels is mij al driemaal een nieuwe opdrachtbevestiging toegestuurd. Ik vraag mij af of Agile bekend is bij Multicopy? Ik vind dat het bedrijf goed meedenkt en dat het werk netjes voor elkaar is.
Hoewel ik slechts 1 dag voor ik alles nodig had met een verzoek kwam heeft men dat opgepakt, meegedacht én uitgevoerd op dezelfde dag...en dan ook nog ervoor overgewerkt en het thuisbezorgd omdat het laat werd, chapeau!
Multicopy The Communication Company bedenkt slimme communicatieoplossingen, ontwerpt opvallende communicatiemiddelen, personaliseert uw communicatie zoals direct mailings en informatieve manuals, heeft een grote collectie promotionele artikelen en is sterk in sign. Van posters tot banners en van gevelreclame tot autobelettering. We gaan altijd net die ene stap verder om voor u de beste totaaloplossingen te realiseren. Communicatie waarmee u uw doel bereikt. Snel, opvallend en resultaatgericht.