Multicopy staat voor meedenken met de klant, kwalitatief goed product. Professionele benadering en montage. Ook een dikke pluim ihkv de nazorg.
het betrof een spoedbestelling en was werkelijk de volgende dag al geleverd. En nog wel op de fiets. Top gedaan wat een service
Ze nemen echt de verantwoordelijkheid om er iets moois van te maken en te zorgen dat alles goed loopt, niet alleen om uit te voeren wat je vraagt. En heel mooi resultaat.
Staan altijd voor je klaar!
Zij hebben alle mogelijke moeite gedaan om moeilijk te printen tekeningen op aangepaste wijze binnen de termijn gereed te hebben. Complimenten.
Een prettige plek om snel en betaalbaar drukwerk te realiseren
prima service en kwalitatief top.
Zoals altijd denkt het team prima mee, zeker in deze bijzondere tijd met feestdagen waar veel afwijkingen zijn van de normale aanlevertijden.
Ondanks een misverstand met Kees van Staa in de communicatie, pakt hij het signaal goed op.
heel snel en professioneel ons uit de brand geholpen!
Heldere comminicatie Snelle levering Mooi product!
Fijn dat jullie meedenken in het ontwerp en suggesties doen. Het laten maken van het drukwerk en de verzending is mooi op tijd verlopen.
Good and quick service. They think along with you and deliver better than what you expect.
Zeer goede ervaring.
Erg goed, meedenken, goed verlopen allemaal! Bart
Zie mijn ervaringen hierboven
Ik denk dat ik weinig hoef toe te voegen.
Dit was mijn eerste contact met Kees van Staa en hij pakte de opdracht meteen enthousiast aan. Het was erg fijn dat alles zo snel geregeld kon worden en de posters de volgende dag gedrukt en wel bij ons op kantoor lagen. Er prettig contact, een goed product en snelle afhandeling. Ik kan niet anders zeggen. Bedankt!
Blij met jullie als vaste partner!
Multicopy denkt mee, geeft goed advies. Kortom, we werken al een aantal jaren samen met hen en zijn enorm tevreden.
Staan altijd voor je klaar, denken in oplossingen, leveren snel en goede kwaliteit.
Goede partner om te hebben voor snel en allerhande drukwerk
In de afgelopen periode heb ik veel contact gehad met Kees van Staa. Met zijn servicegerichtheid heeft hij mij de afgelopen periode ontzorgt en gefaciliteerd met de inrichting van het nieuwe kantoor van V&VN. Meedenken, een stapje extra plaatsen als het niet gevraagd wordt en een oplossingsgerichte houding heeft ervoor gezorgd dat mijn verwachtingen zijn overtroffen. Wat word ik blij van deze fijne samenwerking! Een sterke man op de voorgrond en een organisatie erachter die het realiseert is een gouden combinatie om mee samen te werken.
Mooie kwaliteit tegen een redelijke prijs. Snelle levering en contact met medewerkers is uitstekend.
Multicopy heeft een sterk team dat altijd voor je klaarstaat en altijd proactief met je meedenkt
Drift 5
3512 BP Utrecht
Multicopy The Communication Company bedenkt slimme communicatieoplossingen, ontwerpt opvallende communicatiemiddelen, personaliseert uw communicatie zoals direct mailings en informatieve manuals, heeft een grote collectie promotionele artikelen en is sterk in sign. Van posters tot banners en van gevelreclame tot autobelettering. We gaan altijd net die ene stap verder om voor u de beste totaaloplossingen te realiseren. Communicatie waarmee u uw doel bereikt. Snel, opvallend en resultaatgericht.