Goede en vriendelijke service
Ik ben heel blij met de verduisterende rolgordijnen. Goede info gekregen bij het uitzoeken. Goed mee geholpen en nagedacht met me. Jammer dat de mail met prjisopgave niet goed was verzonden en ik hem dus niet had ontvangen, 4 weken eerder. Maar alles is toch nog vlot verlopen gelukkig. Heel hartelijk bedankt, ook voor het verhangen van de rails vitrage! Ik ben er heel blij mee. Een goede aankoop en goed geholpen door jullie. Hartelijke groeten van Erica Rijnberg
Aardig personeel strakke planning doen wat ze beloven! Leveren top vakwerk echt een aanrader
Raad iedereen aan om daar naar toe te gaan
Prettig geholpen in de winkel in Veenendaal. Goed advies gekregen en ruime keuze. Alles conform afspraak tijdig geleverd. Absoluut aan te bevelen, goede prijs kwaliteit verhouding
Goede service, met mooie kwaliteit en afwerking door de monteur!
Altijd blijven met de goede service
Vakmensen die communicatief erg slecht zijn zegt al genoeg. Vloer is uiteindelijk naar tevredenheid gelegd, maar daar ging heel wat aan voor af.
Voor aankoop van een vloer, maar ook voor gordijnen, hoef je niet verder te zoeken. Bij Thuisin Van Dijk moet je zijn. Daar vind je een breed aanbod van mooie produkten voor een goede prijs. Bovendien wordt je er prima geholpen door deskundig en aardig personeel. Wat wil je nog meer? Niets toch? Gewoon even naar Veenendaal rijden en je gaat het zelf ondervinden!
We hebben de traplaten bekleden. Prima service en keurig gelegd!
Goed geholpen in de winkel, uitstekende vakmensen die komen inmeten en hangen, de gordijnen hangen perfect, dank jullie wel.
Inmiddels meerdere "producten" van Thuisin afgenomen, over de periode van een aantal jaren (o.a. overgordijnen, vloerbedekking, slaapkamerkasten). Goede keuze, er wordt met je meegedacht en niks opgedrongen, altijd wordt gekeken naar mogelijkheden, niet naar onmogelijkheden, er wordt de tijd voor je genomen, er is kennis van zaken. Kortom: aan te bevelen!
Mooie gordijnen ben er blij mee
Onze eerste ervaring in de showroom/winkel was al verrassend positief. Na geven van de order kwam het inmeten en weer viel de vriendelijkheid en deskundigheid op. Levering kwam ook op tijd en afspraak voor plaatsing was verrassend snel en ook dit werd vriendelijk en kundig uitgevoerd. Wij komen hier zeker terug.
Alles wordt vakkundig geregeld
Ben goed geholpen met het uitzoeken van behang en verf, en niet te vergeten mijn vouwgordijnen , maar die jongeman weet niet hoe heet , heeft me zo fijn geholpen dat alles perfect past bij mijn nieuwe keuken, hartelijk dank! Coby van Beek
Goed advies, zeer vriendelijk personeel! Kortom.. dik tevreden!
Meer verwacht van de service. Speciaal voor advies naar deze winkel geweest niet goed uitgepakt. Veel administratief gerommel vanaf begin. Enkele voorbeelden.. Ineens zonder overleg een meetmoment ingepland, stonden ineens op stoep terwijl ik had aangegeven eerst even te willen nadenken Bij bevestigen afgesproken na bepaalde tijd stond toch voor die tijd op stoep, kleur niet goed, na al aangegeven hebben niet tevreden te zijn nog een voicemail over of ik tevreden ben. Jammer, ik had persoonlijk meer van deze winkel verwacht..
Het advies in de winkel, het opmeten en het plaatsen van de gordijnen is geweldig verlopen. De gordijnen zijn echt van topkwaliteit.
Gordijnen gekocht en laten ophangen. Erg tevreden. Na een aantal weken een belletje gehad of alles naar wens was/is en of er nog vragen zijn. Kijk dat is pas service, daar houden wij van
Zeer prettig, goed advies. Niet opdringerig. Inmeten en levering fijn gegaan.
Mooie gordijnen, netjes opgehangen en een goed overleg en advies
Mooi product gekocht en afspraken worden nagekomen. Bij onduidelijkheden zijn jullie goed te bereiken en wordt de telefoon snel opgrnomen.
Ik ben zo blij met de raamhorren! Prachtige kwaliteit, en zo netjes gemaakt in wat ik nodig heb. Dus schuifdeuren van links naar rechts i.p.v. beneden naar boven. Dit i.v.m. zenuwpijn schouder heel belangrijk! Super bedankt voor Het netjes op maat maken en netjes ophangen! Groetjes E.Rijnberg
We zijn erg tevreden met de horren. De service die door de monteur is verleend maakt dat we extra tevreden zijn.
Groeneveldselaan 43
3903AX Veenendaal
Thuisin van Dijk is dé woninginrichtingsspecialist voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan vloeren, raamdecoratie, gordijnen, verf, behang en kasten op maat. Bij Thuisin van Dijk staat persoonlijk advies centraal. Wij geloven namelijk dat een interieur pas écht persoonlijk wordt als het aansluit bij de identiteit van de klant. Onze deskundige adviseurs nemen dan ook graag de tijd om samen met de klant te kijken naar de mogelijkheden en wensen. Bij ons staat klanttevredenheid voorop en daarom bieden wij ook vrijblijvend advies op maat. Of het nu gaat om het inrichten van een woonkamer, slaapkamer, kantoor of werkruimte, bij Thuisin van Dijk ben je aan het juiste adres voor een unieke en persoonlijke interieurbeleving. Kom langs in onze winkel en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en persoonlijke service.
Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.