Het eerste en tweede bezoek was niet rxht positief. Men wist niet welke kleuren wel of niet konden voor een bepaald systeem en twijfelde daar openlijk over. Prijzen werden onduidelijk gecommuniceerd en was op meerdere manieren te intrepeteren. Advies bleek uiteindelijk ook niet juist te zijn. Ik adviseer de dames de documentatie te leren gebruiken, duidelijker en overtuigender uit te leggen. Later is dat ruimschoots goed gemaakt toen ik uitleg kreeg van de ervaren rot. Hij wist mij direct een voor ons passend alternatief aan te bieden (huismerk jaloezie). En ook m.b.t. de duettes werd alles duidelijk. Montage en inmeten uitmuntend, wel wat lang van stof met inmeten dat is het enige, dat is altijd stukken beter dan niet luisteren en dat kan je zeker niet zeggen Wij zouden anderen ook adviseren maar vd Woude te gaan. Ik had van te voren niet verwacht dat het zo lekker normaal zou zijn, dat is positief. Door de uitstraling van buitenaf had ik een niet direct verwacht dat het uiteindelijk zo'n prettige ervaring zou worden, maar dat kan ook aan mij liggen dat ik dat verkeerd inschatte. Wat ik gezien heb is klantgerichtheid.
Wij zijn bij jullie gekomen door de goeie ervaring vd buren.De beste reclame dus.( mond op mond reclame)In de winkel zijn we geweldig geholpen door Yvette.Ze geeft goede product informatie,maar ze denkt met je mee en niets is haar teveel.( ons de vgl dag terugbellen omdat ze merkte dat we niet helemaal achter onze vloerkeuze stonden) Haar inleving in de klant vind ik geweldig.Ze geeft goed kleuradvies.De mensen die bij ons de pvc vloer hebben gelegd zijn fijne vakmensen.Het wachten is nu op de gordijnen en plissé hordeuren. Ik zal jullie zeker aanbevelen!
Lang op zoek geweest naar mooi en passende raamdecoratie voor in de nieuwe keuken. Top advies en mooi product van luxaflex gekocht. Fraai rolgordijn in luxe cassette.
mooie exclusieve gordijnroedes aangekocht en ze zijn netjes gemonteerd. Decoratie artikel gekocht met zeer goed advies.
Goede service en een prettige behandeling.
Prima.
Goed geholpen met de pvc visgraat vloer.
Uitstekende service
De dienstverlening in de winkel en het verkoopproces was prima. Goed geholpen bij het kiezen van de vloer. Duidelijke offerte. Helaas was de vloer niet op voorraad waardoor we een week vertraging opliepen. Hier zijn we keurig door geïnformeerd. Het egaliseren ging op zich prima. Nette keurig heren. Vlot hun werk gedaan, maar helaas zonder bericht opeens vertrokken. Geen gedag of nog enige tekst en uitleg. Jammer. Het leggen van de vloer verliep ook prima. Alleen was de man het meeste tijd kwijt met het schuren van de vloer. Weet niet of dat hoort, maar je verwacht je niet wanneer er ge-egaliseerd is... Eindresultaat is een strakke vloer, maar nog wel wat druppels her en der. Ook hier leek de man last te hebben van haast. Al met al prima vloer en goed geholpen in de winkel, maar zeker nog ruimte voor verbetering.
Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe vloer. Prachtig! Goed advies gekregen en het is vakkundig gelegd. Echt een aanrader.
Verkoop goed geholpen. Helaas bij het zomaar knappen van een vaas terug geweest 80 euro konden ze niets betekenen pech noemen ze dat moest ik maar aan de verzekering opgeven.
We zijn tevreden over uw benadering bij onze aankoop.
Groot assortiment gordijnen en duettes. Adviseurs en monteurs die van wanten weten en bovendien erg vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Over het algemeen tevreden.
Wij zijn heel content en blij met het resultaat. Heb ik ook tegen de medewerkers die bij ons thuis zijn geweest gezegd.
Wij zijn al jaren naar tevredenheid klant. Dit keer hebben wij tapijt laten leggen op de overloop en trap. Het is prachtig geworden. Vakkundig gelegd.
De service is prima, alleen vind ik het jammer, dat ik geen duidelijke informatie kreeg over de plinten schilderen, Ze vroegen of ik ze ging schilderen, als ik het niet deed, werd alleen het siliconen randje aan de onderkant wat geliger, maar omdat de randen niet goed gekit waren, werd er snel actie ondernomen door jullie, super, maar de meneer die terug kwam, zei je moet ze wel schilderen, anders kun je de stof er niet meer afvegen, ik vind het jammer dat dit de eerste keer niet duidelijk verteld was
vakkundig en conform afspraken.
Goed geholpen in de winkel. Rienk die de gordijnen kwam ophangen heeft uitstekend werk afgeleverd.
Prettig geholpen in de winkel. Fijn om voorbeeld stoffen mee te mogen nemen naar huis en tijdelijk papieren plissé om voor de ramen te hangen. Duidelijk afspraken gemaakt die ook nagekomen worden. Bij ons thuis ook netjes gewerkt. Vakmanschap.
Fijn bedrijf,goeie service en toegewijd personeel.
Prettige ervaring, goed overleg. Vakmanschap
prettig bedrijf kortom je krijgt waar voor je geld
Havenstraat 136
7005 AG Doetinchem
Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.