4 sterren: goede service, goed behandeld

Super fijn geholpen door de binnenhuisarchitecte Margreet. De mannen die de vloer hebben gelegd en de shutters hebben geplaatst zijn netjes, verzorgd en behulpzaam en hebben gezorgd voor een fantastisch resultaat!

• Winkeluitstraling
  • Service en garantie
  • Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren|Vloeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel prettig geholpen in een bijzonder mooie inspirerende winkel. Ook de uitvoering is super en zijn we erg blij mee.

• Winkeluitstraling
  • Service en garantie
  • Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren|Vloeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen, erg tevreden met resultaat.

• Ervaring met: Verf / Behang|Raamdecoratie / Gordijnen / Horren|Vloeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

"Slaapkamer opgeknapt, nieuwe pvc vloer, verf gekocht voor de muren, en houten jaloezieen voor de ramen, en men heeft een schuifdeurkast geplaatst. Ik had zelf geen idee hoe ik dit aan moest pakken, maar ze hebben werkelijk een fantastische combinatie geadviseerd. Alles netjes uitgelegd en alles is later netjes door hun monteur geplaatst. Echt superblij mee. Zeker een aanrader"

• Service en garantie N.v.t.
  • Ervaring met: Verf / Behang|Raamdecoratie / Gordijnen / Horren|Vloeren|Kasten op maat

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig geholpen door meedenkende mensen en mooie inspirerende winkel.

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren

Havenstraat 136

7005 AG Doetinchem

Over Thuisin

Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.