Zeer goed advies!

Lizzy heeft ons zeer goed geadviseerd. Het eind resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen!

• Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Advies

We zijn zeer tevreden over het advies dat wij van Lizzy hebben gekregen

We zijn voor de tweede keer naar jullie gekomen. We hadden net een nieuwe keuken gekocht en hadden hulp nodig bij het kiezen van de vloer en de kleur van de muren. We zijn heel tevreden over het eindresultaat!

• Ervaring met: Verf/Behang, Vloeren

Geweldig goed advies!

Een mooi kleurenadvies gekregen en ook de uitvoering is helemaal TOP!

• Vakmanschap*
  • Service en garantie* N.v.t.
  • Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Advies

Supergoede en fijne service.

Goeie service, adequaat en behulpzaam! Blij met onze nieuwe gordijnen!

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren

Heel blij met advies op maat!

Voor onze nieuwbouwwoning zijn we twee keer langs geweest bij de Kleurenkamer voor een advies op maat. Tijdens deze twee sessies heeft Lizzy ons in alle rust in de sfeervolle omgeving van de Kleurenkamer geholpen met het samenstellen van de juiste verfkleuren, het behang en de raambekleding voor onze woning. We zijn enorm blij met het kleurrijke resultaat! Ook wanneer iets even niet liep volgens plan (bijv. een drukfout in het behang) zijn we goed geholpen door de Kleurenkamer!

• Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren

Perfect geholpen met onze keuzes

Er zijn altijd een paar leermomenten. Bel de klant op als er iets mis is gegaan maar ook als dit probleem is verholpen.

• Service en garantie*
  • Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Vloeren, Advies

Prima service en vriendelijk personeel

Ik heb een heel mooi kleur en materiaal advies gekregen en ondanks een foutje mijnerzijds is alles prima en optijd opgelost. Prima verlopen en heel mooi geworden.

• Ervaring met: Vloeren, Advies

Mooie spullen uitzoeken in een gezellige sfeer!

Het is elke keer een feest om de collectie te bekijken, ik kom er heel graag ook vanwege de gezellige sfeer die de stylistes weten te creëren.

• Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Advies

Mooie, kwalitatief zeer goede spullen, die netjes zijn opgehangen.

Je weet waarvoor je betaalt. Je wordt niet teleurgesteld.

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Advies

Ontzorging

Heel fijn dat er snel geschakeld wordt. Bij het meten vindt er een goede afstemming plaats over wat het beste past. Inmiddels zijn de lamellen geplaatst en is het plaatje af.

Super mooi

Het behang, de gordijnen, kleur vd wand en deuren. Samen uitgezocht met styliste Yvonne, Zo mooi! Al vele complimenten gehad. Nogmaals dank.

• Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Deuren, Advies

We zijn zeer tevreden met de service en het eindresultaat

Prima ervaring

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren

Mooie spullen, fijne service!

Erg tevreden en daarnaast krijgen wij enorm veel complimenten voor onze prachtige raamdecoratie.

• Ervaring met: Raamdecoratie / Gordijnen / Horren

Super goed en fijn geholpen

• Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren

Daar hebben ze echt kijk op kleuren combinaties

Niet goedkoop maar wel kwaliteit. Het was voor ons niet de 1e keer dat we bij de kleurenkamer in Best uitkwamen voor behang en kleuradvies. Bij het eerst adviesgesprek (op afspraak) nemen ze exclusief voor jou anderhalf uur de tijd. Alles uitgezocht behang, verf en gordijnen en omdat we niets bij ons hadden zoals stalen van de pvc vloer en keuken frontjes konden we nog een keer terugkomen om de definitieve keuze te maken. Een exclusief voor jou adviesgesprek kost € 150,00. die krijg je terug als je ook werkelijk bij de kleurenkamer besteld. Let wel op je kunt wat je eventueel over hebt niet terug brengen.

• Ervaring met: Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Advies

Heel professioneel,het uitzoeken,de info,het plaatsen.

Zeer positief

De medewerkers van de de Kleurenkamer verlenen een goede service. Dit komt tot uiting in een passend en vakkundig advies, deskundige montage en een zeer goede en vriendelijke communicatie.

Zeer goede service

Heel vriendelijk en perfect werk geleverd

Goed advies , echter 1 missertje

We hebben samen Lizzy en ik , een mooie kleur voor op de muren uitgezocht . En ook raam bekleding . Alles is zeer naar wens ; echter 1 kleur inbetween is heel anders uitgevallen qua kleur dan gedacht . Dit is echter heel jammer . Ook omdat het kostbaar is . Maar het heeft ook met het glas te maken zijn we inmiddels achter gekomen . Als je dubbel of trippel glas hebt ogen de gordijnen buiten heel anders van kleur . We zijn er uit gekomen met elkaar , ik heb besloten om voor luxaflex te gaan . En daarin zijn ze bij de kleurenkamer ons wel in tegemoet gekomen door een korting te geven ! Dus misschien wel een tip om mee te geven : om zowel binnen als buiten te kijken hoe de kleur van je inbetween uitvalt ..

Prachtige collectie

Leuke ideeën en heel servicegericht bedrijf. Problemen worden goed opgelost.

Uitstekende service!

Zeer vakkundige en nette service. Netjes gemonteerd en zuiver achtergelaten.

Alle afspraken zijn nagekomen

Zie boven

Redelijk tevreden

Kwaliteit product perfect maar service kan beter.Twee weken na aanbetaling word de order pas geplaatst hoezo.

• Vakmanschap*
  • Service en garantie* N.v.t.
  • Ervaring met: N.v.t.

Heel fijn geholpen, super tevreden met het resultaat

Super tevreden!

• Service en garantie*

Werd er zeer goed geholpen

Nadat ik had gezegd wat ik wilde voor een kast en de kleur had gekozen hebben ze een tekening gemaakt en daar waren we heel te vreden over.

• Ervaring met: Kasten op maat

Oranjestraat 9 a

5682CA Best

Over Thuisin De KleurenKamer

De KleurenKamer brengt je huis tot leven! Een winkel vol inspiratie waarin je heerlijk zelf kunt grasduinen door onze met zorg geselecteerde collecties maar ook een winkel waarin je de hulp van een van onze ervaren stylistes kunt inroepen die samen met jou je woonwensen tot een persoonlijk en stijlvol interieurplan samenbrengt. Onze expertise is het combineren van verschillende smaken, kleuren en materialen op het gebied van verf, behang, vloeren, raambekleding en kasten op maat. Heb je een mooie keuze gemaakt dan kunnen wij dit voor je uitvoeren, met een team van vakmensen ontzorgen we je geheel. Wil je liever zelf aan de slag dan helpen we je uiteraard graag op weg. Tot ziens in onze winkel in Best.

Over Thuisin

Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.