één klein communicatiefoutje gehad met het weggaan van Kelly, maar daarentegen goed opgekapt. Fijne maar vooral gemakkelijke en snelle boekhoudprogramma's. Verder kan ik altijd met iedere vraag binnen no-time terecht. Kortom ik ben zeer tevreden ;)
De eerste versie van de inkomstenbelasting vond ik erg lastig om te lezen, veel verwijzingen naar elders. Na de uitleg ging het beter. Niet vergeten dat wij maar een leek zijn op het gebied vd centen, wij moeten nog erg veel leren. Zouden graag meer handvaten willen hebben zodat wij niet te veel en vaak voor vervelende verrassingen komen te staan.
Zeer klantgericht en actief!
Prettige partij om mee samen te werken
Top bedrijf met dito mensen! Zelden zó lekker gegeten (geintje). Oprecht blij met jullie, zeker na het wegvallen van moeders.
Mijn ervaringen van de laatste 2 jaar zijn bijzonder positief, met name als het gaat om de mens achter het bedrijf. Binnen ZA-accountants is sprake van een grote mate van deskundigheid.
Direct en persoonlijke contact. Digitalisering is uitstekend doorgevoerd. Gedreven medewerkers met een non nonsens mentaliteit.
In het algemeen uitermate tevreden. Soms wat misverstanden mbt terugkoppeling. Soms wat terughoudend bij het geven van te verwachten adviezen.
Prettig, ook doordat ik Michel al vele jaren ken. We weten wat me aan elkaar hebben.
Het meest geholpen door Petra Kouwenberg, welke de complimenten verdiend voor zeer prettige, persoonlijke begeleiding.
Netjes,correct en behulpzaam
Wij zijn door Michel goed geadviseerd en vinden hem zeer betrokken bij ons bedrijf.
Bij verwerken jaarrapporten en IB-aangiftes regelmatig slordigheden c.q. zaken vergeten. Lijkt op haastwerk. Betrokkenheid verder erg goed. Herinneren van klant aan tijdig indienen van stukken voor IB en BTW is erg fijn!
Kelly van Zoutewelle accountants is voor het opmaken van de jaarrekening hier op kantoor geweest. Erg prettig samengewerkt. Wij zijn met het bedrijf net overgestapt naar Zoutewelle accountants. Wat een wereld van verschil ten opzichte van de "boekhouder" waar we eerst bij zaten. Betrokkenheid, snelheid van reageren e.d. zijn een verademing
Eerlijke en meedenkende mensen! Vooral het online boekhouden is ideaal!
Zoutewelle is voor mij de perfecte partner op financieel gebied. Michel voelt goed aan wat je wel en niet nodig hebt. Daarbij is zijn organisatie in staat om zich aan te passen aan de behoefte van mij als klant.
Heel prettig en toegankelijk. Ik voel mij zeer op mijn gemak en gehoord tijdens de besprekingen.
Hoofdstraat 107
5171DK Kaatsheuvel
Wij willen dat ondernemers groeien en financieel gezond zijn. Dat is ons onze missie! Als ondernemer wil je succesvol zijn, slagen in jouw missie. Dat kun je alleen maar doen door steeds de juiste keuzes te maken op basis van actuele, altijd beschikbare informatie. Z! Accountants zorgt voor deze informatie, de cijfers dus. Maar we doen meer! We zorgen ervoor dat we jouw bedrijf (leren) kennen. We denken mee, adviseren graag en houden zeker weten de spiegel voor. Verwacht van ons een kritische instelling. Positief als het kan, maar we zijn ook niet bang om tegengas te geven.