5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben al meer verzekeringen via Annette Jongeleen afgesloten en onze ervaring is dat Annette heel goed luistert naar wat je wil, ze komt haar afspraken altijd na en last but not least geeft uitstekend en deskundig advies!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed geholpen en advies gegeven over de verzekeringen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben al lang (volgens mij sinds 1985) bij u verzekerd met alle auto's en monteren die ik in mijn bezit heb gehad. Wat goed is en goed bevalt verander je niet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik blijf zaken rondom verzekeringen lastig te beoordelen. In dit geval is een verzekering overgesloten en dan blijf je onzeker of het klopt dat tegen lagere premie je dezelfde dekking hebt. Zou niet zo goed weten hoe dat beter zou kunnen. Ik wil ook niet heel veel tijd er zelf instoppen, dus ook lastig om de betrokkenheid duidelijker te maken naar mij.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn fijn geholpen met het aanpassen van onze verzekeringen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ze nemen goed de tijd om te analyseren wat belangrijk kan zijn voor jou bedrijf en helpen je goed om te helpen met de afwegingen wat wel en niet te verzekeren. Daarnaast helpen ze altijd direct als je een vraag hebt of iets moet afhandelen met een verzekeraar. Ik raad VMD Koster zeker weten aan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een telefoontje de auto verzekering geregeld en even later de mail binnen ter bevestiging, netjes geregeld zo!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zowel zakelijk als privé lopen onze verzekeringen via VMD KOSTER. Alles onder één beheer. Ons contactpersoon is heel erg prettig en zeer betrokken. De lijntjes zijn kort en we krijgen snel antwoord op onze vragen. Daarnaast wordt er goed meegedacht. Ik kan het dus van harte aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alle verzekeringen in 1 pakket. Helder advies over de dekking en een lagere premie dan hiervoor.

Baronie 60 66

2404XG Alphen aan den rijn

Over VMD Koster verzekeringen

VMD Koster brengt (financiële) risico’s voor bedrijven, ondernemers en particulieren helder in beeld. Wij bieden het beste van twee werelden. U krijgt bij ons persoonlijk advies en vaste contactpersonen. En daarbij krijgt u een organisatie van 65 mensen die zich sterk maakt voor u, zodat uw risico’s goed verzekerd zijn en blijven tegen uitstekende voorwaarden.

Over Adviesscore.nl