Goed.
Deskundigheid heel hoog. Uitleg heel duidelijk en vol begrip, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Kort samengevat echt een Top team wat ook naast Jan werkzaam is.
Wij zijn heel goed geholpen bij het afsluiten van onze hypotheek. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd en geen vraag is te veel. Wij zijn heel tevreden met onze keuze om ons te laten adviseren bij nemassdeboer.
Prima advies, afhandeling van alles verliep heel soepel. Alle mail en telefoon is goed afgehandeld. Wij zijn erg tevreden.
Ik heb altijd al goeie ervaringen gehad bij Nemass de Boer met zowel mijn verzekeringen als hypotheek. Dit keer hebben ze zich weer overtroffen met het oversluiten van mijn hypotheek. Snelle afhandelingen en duidelijke communicatie zowel persoonlijk als digitaal. Ik kan weer jaren vooruit!
Jan tol en zijn collega's hebben os heel goed geholpen met alles Ze verdienen een 10
Cordaat en passend advies gekregen naar aanleiding van de door ons gevoerde gesprekken met Nemass De Boer
We zijn heel professioneel geholpen. De betrokkenheid, oprechte interesse en heldere uitleg gaven ons veel vertrouwen. We zijn dan ook meer dan tevreden.
Bij het binnenstappen van Nemassdeboer gelijk een warm gevoel. De receptionistes zijn zeer vriendelijk. Mijn hypotheekadviseur werd Jan Tol. Vakbekwaam, gemotiveerd en altijd stipt. Kortom, een vakman. Alles binnen een korte periode geregeld. Ik zou het bedrijf daarom ook iedereen aanraden.
Nemass deboer heeft mij na een lang traject met verkoop en lening geholpen de juiste keuze te maken mbt advies omtrent keuze hypotheekverstrekker en de juiste verzekeringen!
Na de koop van onze nieuwe woning konden wij snel terecht voor een hypotheekgesprek. In het eerste gesprek werd meteen duidelijk wat onze opties waren. Mailcontact en telefonisch contact was vervolgens goed. Het kon niet sneller!
Vriendelijk geholpen met advies ook nog geld bespaard op verzekering
Uitstekend geholpen door Jan Tol en het hypotheekteam, wel zo fijn als starter zijnde. Goede uitleg, duidelijke communicatie en geen zorgen. Dank!
Wij als starters hadden geen idee wat er allemaal komt kijken bij een huis kopen, wij zijn super fijn begeleid in dit traject!
Er wordt goed meegedacht met de klant.
Mijn hypotheek adviseur Jan Tol heb het allemaal super uitgelegd in jip en janneke taal en alles heel netjes voorgelegd. Groots respect naar nemesis de boer
Anderhalf jaar terug advies gevraagd voor een toekomstige hypotheek. Nu ik een appartement heb gekocht heb ik een hypotheek kunnen regelen. Helemaal Top.
Wij zijn echt super goed geholpen door Jan Tol! Het is een echte vakman!! Ik raad nemass de boer aan iedereen aan!!
goed geholpen
Bij het kopen van ons eerste huis zijn wij super goed geholpen door Johan Visser tijdens de bezichtiging. Het huis beviel ons heel erg en we hebben toen ook gelijk een bod gedaan dat in de loop van de week geaccepteerd werd. Daarna kwamen wij tijdens onze hypotheekgesprekken terecht bij Jan Tol. Hij heeft ons duidelijk verteld wat wij konden verwachten en hield ons van al zijn plannen en stappen op de hoogte. Hij vertelde ons ook eerlijk hoe hij erover dacht en deed zijn uiterste best om met ons mee te denken over alle kosten. Tussendoor hebben wij nog een gesprek met Anja gehad, zij vertelde ook duidelijk wat wij wel en niet nodig hadden bij ons verzekeringspakket! Wij zouden Nemass de Boer zeker aanraden en willen hun ook bedanken voor de goede hulp.
Mijn echtgenote en ik hebben vorig jaar de service gebruikt van Jan Tol voor de aankoop van ons eerste huis. We zijn bij verschillende hypotheek adviseurs langs geweest maar Jan zijn reële en nuchtere kijk op de aankoop van een huis stond ons erg aan! Hij heeft ons uitstekend begeleid en alles goed voor ons geregeld en alles heel duidelijk uitgelegd en daarbij altijd de juiste informatie verschaft om een goede keuze te kunnen maken. Ik zou in de toekomst weer van zijn diensten gebruik maken als dat nodig is.
Na een heel verkeerd begin (van mijn kant), zéér professioneel en vriendelijk geholpen door de 3 medewerkers die ik aan de telefoon heb gehad (receptie, 1e klantcontact en de juiste medewerker). Mijn bestaande pakket doorgenomen en up-to-date gemaakt en zelfs nog iets goedkoper uit nu per maand.
Het was een fijnen duidelijk gesprek. Advies was duidelijk en vooral niet dwingend. Goede adviezen Dank
De persoonlijke benadering en de tijd die voor je wordt genomen om je financiele situatie te beoordelen beschouw ik als zeer positief. Ik ben zeer tevreden over het feit dat alles is uitgezocht om de scherpste hypotheekdeal te krijgen en dat daarna alles is keurig afgehandeld met het regelen van alle zaken die moeten worden opgeleverd naar de hypotheekverstrekker en de notaris.
Fijn gesprek telefonisch en zeker ook persoonlijk. Fijn meegedacht en net even extra kijken of alles wel klopt. Goed gevoel. Je bent absoluut geen nummer. Afspraak ver in de toekomst. Fijn om nog even een reminder te krijgen. Het was gewoon goed.