Snelle, adequate, heldere en vriendelijke uitleg

Goed contact. Ingegaan op de vraag verschillende scenario's voor te leggen. Snelle verslaggeving.

• Betrokkenheid

Zeer kundig en heel duidelijke uitleg

Wordt goed geholpen en via verschillende wegen wordt duidelijk verteld wat voor jou de beste opties zijn, zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen.

• Betrokkenheid

Eindelijk inzicht in onze financiële positie

De meerdere gesprekken en documentatie hebben ons enorm geholpen met het vaststellen van onze toekomstige doelen en daarbij direct inzicht gekregen in hoeverre wensen realistisch blijken te zijn. Kan dit iedereen aanbevelen die niet exact weet in hoeverre zijn huidige pensioenopbouw aansluit op toekomstige wensen.

• Betrokkenheid

DURF hielp ons op weg naar waar we naartoe willen

Gedegen en deskundig advies gekregen van Andrea en Laurens. Wij wisten waar we financieel staan en waar we naartoe willen. Maar nog niet hoe daar te komen. Nu wel. Het contact met DURF hebben wij als buitengewoon prettig en persoonlijk ervaren. Zowel inhoudelijk als voor wat betreft de communicatie. DURF nam echt de tijd om onze situatie en wensen in kaart te brengen. Dit heeft geleid tot een advies dat bij ons past en waar we ons comfortabel bij voelen.

goede uitleg was duidelijk

mijn ervaring dat alles werd behandeld en de vragen die had kon ze goed uitleggen hoe het zat.

DURF helpt keuzes maken

In een prettig, open gesprek heb ik meer inzicht gekregen in mijn persoonlijke, financiële situatie en mogelijkheden in de toekomst. DURF heeft me zodanig op weg geholpen, dat ik vanaf nu betere keuzes kan maken.

Accurate, correct, vriendelijk, begrijpelijk

Empatisch, concreet én praktisch

Goed luisterend én tegengas gevend, met een warme maar zakelijke benadering, die inzicht verschaft in mogelijkheden , suggesties en waar gevraagd een passend advies

Super advies!

Bianca en haar collega, Andrea, hebben ons weer overzicht gegeven in onze huidige financiën (privé en zakelijk). Vanuit hier kunnen wij onze keuzes maken richting de toekomst!

• Betrokkenheid

Betrokken bij de situatie en goed advies.

Door Bianca Wateler geholpen. Zeer betrokken en fijne gesprekken. Wel meer mogelijkheden dan dat ik dacht. Goed advies.

• Betrokkenheid

Precies wat we ervan verwachtten!

De mensen bij DURF zijn erg betrokken, luisteren goed en geven goede adviezen. Alle adviezen die je krijgt zijn helder geformuleerd en vragen worden snel en duidelijk beantwoord.

• Betrokkenheid

Een prettig contact, een professionele aanpak en een heldere communicatie!

Erg fijn dat Bianca bij ons thuis kwam. Dat maakte het gesprek nóg persoonlijker. We zijn geholpen met het advies dat we hebben gekregen. We hebben al onze vragen kunnen bespreken. Dankjewel.

Duidelijk, transparant advies

Ook aandacht voor niet louter alleen pensioen zaken

• Betrokkenheid

Goed inzicht gekregen in onze financiële situatie na mijn pensionering.

Wij vroegen advies in verband met mijn aanstaande pensionering in combinatie met een aanzienlijk leeftijdsverschil met mijn partner. Andrea nam de tijd om samen te bekijken hoe onze verschillende persoonlijke wensen (mede in relatie tot de kinderen) zijn te realiseren binnen de gegeven financiële ruimte. Het advies geeft een duidelijk overzicht van de toekomstige financiële situatie en werkt verschillende scenario's uit. Andrea deed ook nuttige suggesties met betrekking tot het besteden en beleggen van ons vermogen. Andrea toonde haar flexibiliteit door gevolg te geven aan ons verzoek een derde gesprek achterwege te laten en in plaats daarvan binnen het afgesproken tarief nog een nieuwe berekening te maken.

• Betrokkenheid

Persoonlijk benadering en concrete advisering

In een aangename en rustige sfeer, waarin de tijd wordt genomen en vragen met kennis van zaken worden beantwoord, wordt op een transparante manier een realistisch financieel advies gegeven,

• Betrokkenheid

Hartelijke ontvangst met een duidelijk verhaal.

Zag toch wel tegen het gesprek op, maar toch ook weer benieuwd naar wat de uitkomst zou zijn. Het viel mij 100% mee. Werd ook wel op mijn gemak gesteld. Had me er zelf nog niet zo in verdiept omdat ik bang was dat het zwaar tegen zou vallen. Ok, je levert uiteraard wel in, maar toch viel het me mee. Advies vond ik zeer verhelderend en de mogelijkheden duidelijk verwoord. Top. Goed dat ik het gesprek aangegaan ben.

• Betrokkenheid

Bianca was goed voorbereid, ze sprak duidelijk en begrijpend. Zeer prettig.

Zeer prettig

Zeer prettige en informatieve samenzijn en uitleg over mijn pensioen.

Fijne gesprekken goed advies

Andrea leefde zich in en gaf goed advies.

Prettig en duidelijke communicatie

Ik heb Bianca ervaren als een rustige en kundige adviseur. Stelt vragen om duidelijk te krijgen wat de vraag is. Haar manier om het advies uit te leggen vond ik erg prettig. Ze maakt zaken niet onnodig ingewikkeld. De rapportage achteraf is helder en gemakkelijk te doorgronden. Ik heb het antwoord gekregen op mijn vraag en weet wat ik kan doen en hoe.

• Betrokkenheid

Zeer goed persoonlijk financieel advies in complexe situatie

Ackoff (1977): "Those of us who are engaged in helping others improve their decision making have the opportunity to, and the responsibility for, bringing considerations of quality of life - style and a sense of progress - into their decision making. We should extend our concepts and theories to enable us to do so." Fred Ruwe is een vlotte, betrokken, en ervaren faciltator gebleken en heeft met veel gevoel en deskundigheid ons terzijde gestaan door ons een goed inzicht te geven in de voor en nadelen van de verschillende keuzes met een goede balans tussen de belangen van de verschillende betrokkenen (in ons geval kinderen en hun partners). Wat DURF over zichzelf zegt klopt: inzicht geeft vertrouwen in de eigen keuze. Zeer aanbevelingswaardig.

• Betrokkenheid

Heel goed en deskundig advies

Zonder deze hulp zou ik zeker niet zo'n goed inzicht hebben gekregen in mijn financiële situatie met het oog op planning voor de toekomst. De materie is te complex om als niet-expert te kunnen overzien. De pensioenplanner van het ABP leverde voor mijn geval een beduidend rooskleuriger beeld op dan werkelijk het geval is, zoals mij duidelijk is geworden dankzij het consult. Er wordt door DURF gebruik gemaakt van een indrukwekkend berekeningsprogramma.

Nuttig en waardevol

We kregen nuttige en waardevolle adviezen en heldere uitleg waarvoor dank

Betrokken en deskundig

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Zeer goede voorlichting

Goed voorbereid en een helder advies.

Koningin Wilhelminalaan 1

3818 HN Amersfoort

033-2003066

Over DURF financieel planners

DURF geeft vertrouwen Financiële planning draagt bij aan het welbevinden van mensen. Wij helpen je daarbij. Plan well to live well is ons motto. Als je snapt wat je doet, durf je meer. Daarom geven wij mensen het vertrouwen om zelf keuzes te maken die financiële gevolgen hebben.

Over Adviesscore.nl