Verstand van zaken
Alle contactmomenten, telefonisch, via mail en persoonlijk, waren vriendelijk en correct. Ik heb een goed, overzichtelijk, concreet antwoord gekregen om mijn hulpvraag.
Legt uit waar je recht op hebt en zoekt dit ook voor je uit. Ze maakt zich waar
We zijn erg fijn geholpen.Er werd veel tijd voor ons uitgetrokken. We kregen een goede uitleg, wat je kon volgen op de laptop. Bij vragen werd dit gelijk goed uitgelegd ,voor nu en voor de toekomst. Als we in de toekomst weer hulp nodig hebben zullen we graag weer bij u terug komen. Ook zullen we andere mensen die hulp nodig hebben bij het uitzoeken van hun pensioen ,het adres van u door geven.
Bianca heeft mij op zeer korte termijn geholpen alles weer even op een rij te zetten en door te rekenen zodat wij een wel overwogen beslissing konden nemen voor een belangrijke stap in ons leven. Haar manier van zaken in kaart brengen en meedenken is zeer gewaardeerd.
We hebben goede adviezen gehad, met een naderhand een duidelijke mail waar alle benodigde informatie staat gedocumenteerd. Alle vragen vanuit onze kant werden goed uitgelegd.
Alles was zeer duidelijk en goed uit gelegd zeer prettig
Een erg prettig 2de gesprek, over de mogelijkheden voor mijn pensionering. Na het veranderen van de AOW leeftijd moesten de getallen weer "even" opnieuw op een rij gezet worden. Dit heeft Bianca erg snel voor mij duidelijk gekregen. Als het een en ander definitief geregeld moet gaan worden, zal ik zeker haar hulp hierbij vragen.
Mijn ervaring is daar ik er zelf weinig van wist het nu allemaal goed op de rit heb dank zij Bianca Wateler. Ben zeer tevreden!
In een bijzonder plezierig gesprek werd goed geluisterd naar onze wensen en vragen. We kregen al heel snel een uitgebreid rapport met informatie waarop we onze (financiële) beslissingen kunnen baseren. Ook het blikje met dropjes was van prima kwaliteit. Dus al met al bijzonder positief over de begeleiding door Bianca. Bedankt.
Duidelijk en begrijpelijk advies .
Veel informatie gehad, en ook tips waar wij niet v wisten, maar ons voordeel mee kunnen doen
Na de hartelijke ontvangst, werd alles netjes uitgelegd. De verschillende opties zijn besproken, waarbij gebruik gemaakt werd van een beeldscherm waardoor het ook inzichtelijk was. Ook het pensioenfonds werd in ons bijzijn gebeld, dit getuigd van daadkracht. Kortom wij (mijn vrouw en ik) zijn zeer tevreden.
Een prettig en zeer verduidelijkend gesprek en nadien een goed gedocumenteerde E-mail.
Bianca is rustig en neemt er de tijd voor wat ik erg prettig ernaar . De uitleg is ook heel goed en ze is zeer behulpzaam . Ik heb Bianca ook aanbevolen aan collega’s die binnenkort ook hier mee te maken krijgen .
goed uitgelegt
De hele ervaring met mevr Wateler (Bianca) was een zeer positieve, ik heb veel inzicht gekregen in de status van mijn pensioen.
Open, correct en to the point !
duidelijke antwoorden op mijn vragen. zeer betrokken met de privé situatie. neemt alle tijd om alles te bespreken. mochten er eventueel achteraf nog vragen zijn kan ik bij Bianca Wateler terecht.
Van het begin tot het eind een prettig contact in de breedste zin van het woord. Deskundig en duidelijk advies zonder iets op te dringen.
Vriendelijk gesprek, heldere uitleg en duidelijke rapportage. Goede ondersteuning bij keuze voor waardeoverdracht.
duidelijke en vriendelijke uitleg, ik ga nu met een goed vertrouwen en gevoel naar mijn pensioen toe.
prettig gesprek gehad en veel weizer geworden
goede en duidelijke uitleg waardoor ik het snap nu.
Koningin Wilhelminalaan 1
3818 HN Amersfoort
DURF geeft vertrouwen Financiële planning draagt bij aan het welbevinden van mensen. Wij helpen je daarbij. Plan well to live well is ons motto. Als je snapt wat je doet, durf je meer. Daarom geven wij mensen het vertrouwen om zelf keuzes te maken die financiële gevolgen hebben.