Na dit gesprek heb ik duidelijk inzicht in wat ik heb opgebouwd aan pensioen, volgens de nu beschikbare gegevens. Dezelfde dag nog een compleet overzicht via de email zoals toegezegd.
Prettig gesprek gehad. Gesprek was goed voorbereid en werd goed toegelicht.
Goede plezierige voorlichting
Duidelijke uitleg en meerdere varianten gezien om wat mee te doen.
goed en gedegen advies
is mij veel duidelijk geworden wat ik niet goed geregeld had ook wat betreft eventueel overlijden van mij en wat dit voor mijn partner inhield.
wij waren erg blij met je kundige beoordeling en onze vooruitzichten waren beter dan verwacht ,wat ons rust gaf.
Plezierig in omgang, to the point
Zeer prettig en geduldig tijdens uitleg. Zeer helder wat betreft wat je kan en mag verwachten naar je pensioen toe. Persoonlijk heel blij met het advies geweest.
Het was een prettig en verhelderend gesprek. We hebben veel meer inzicht gekregen in onze financiële situatie bij verschillende toekomst scenario's. Ook de toegezonden rapporten en verslagen zijn duidelijk en verzorgd.
Bianca Wateler heeft mijn toekomstige financiële situatie goed voor mij in beeld gebracht. Het is goed om te weten hoe er je er voor komt te staan zodat je in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan.
Heel prettig! Meer inzicht gekregen in mijn pensioen, zoals verwacht (en gelukkig ziet het er tot nu toe goed uit), maar hiernaast ook over aandelen en de handige tip gekregen om de optie van het oversluiten van mijn hypotheek eens na te kijken. Hiernaast vind ik Bianca prettig in de communicatie en zeer kundig. Ze weet de informatie over de voor mij ingewikkelde materie goed over te brengen.
Zeer correcte en toegankelijke uitleg over de situatie rondom pensionering en de invloed van vroegtijdig overlijden. Het geeft een goed inzicht in belangrijke zaken die veelal ver weg staan van de dagelijkse bezigheden.
Heel helder werd de financiële positie na het pensioen met ons besproken. Keuze's werden voorgelegd en niets werd 'opgedrongen'.
Het is prettig samenwerken met Bianca. Daarnaast legt zij de ingewikkelde materie duidelijk uit. De schriftelijke informatie is eveneens helder en duidelijk.
ervaren professional die enthousiast en duidelijk over komt
De adviezen de we kregen waren weloverwogen. Er was veel ruimte en tijd voor overleg. De betrokkenheid was groot. We vinden Bianca een warm en zeer kundig adviseur.
Rustig en ontspannen, direct stappen ondernemen als het nodig is.
Uitstekend !
Mevrouw Bianca legt diverse mogelijkheden op een vriendelijke, duidelijke manier aan je uit. Hierdoor hebben wij een goed inzicht gekregen.
De hoge scores komen voort uit de betrokkenheid en aansluiting bij C en F . Dit gesprek vergde een persoonlijke aanpak welke goed afgestemd werd. De totale manier werd voelde professioneel maar ook als laagdrempelig. Ik werd, als zijn een extra ondersteuning, op een fijne manierbij het gesprek betrokken.
met de extra kennis en het advies van Bianca komen we waar we naar toe willen, echt goed geholpen , hartelijk dank.
Koningin Wilhelminalaan 1
3818 HN Amersfoort
DURF geeft vertrouwen Financiële planning draagt bij aan het welbevinden van mensen. Wij helpen je daarbij. Plan well to live well is ons motto. Als je snapt wat je doet, durf je meer. Daarom geven wij mensen het vertrouwen om zelf keuzes te maken die financiële gevolgen hebben.