Toppie

Toppie

• Geholpen door: Alex Hulst

Nergens zorgen over maken, alles is goed geregeld.

Elly ken ik al jaren als een vriendelijk en vrolijk persoon. Ze geeft altijd goed advies over hypotheken. Dankzij haar ervaring wordt alles soepel geregeld door haar en haar team. Wij hoefden ons nergens zorgen over te maken. Bij deze willen wij Braas & Partners hartelijk bedanken.

• Geholpen door: Elly Appelman

welkom geheten,duidelijke uitleg en toelichting gehad

Goed!

Alles was goed uitgelegd en duidelijk.

• Geholpen door: Pim Koning

Ik ben zeer vakkundig en vriendelijk geholpen door Cindy, na meerder verzekeringen gehad te hebben wij grote maatschappijen en constant maar een nummer te zijn en in de wacht te staan had ik nu behoefte aan iemand de de tijd voor je neemt en voor je klaar staat. Dit gevoel heb ik in het 1e gesprek al gekregen.

• Geholpen door: Cindy de Haan

Braas en partners is een prima bedrijf

Alles wordt goed uitgelegd en ik werd met alles geholpen wat nog geregeld moest worden

• Geholpen door: Pim Koning

Duidelijke uitleg en meedenkend in ons voordeel!

Alle verzekeringen zijn goed nagekeken en op een rijtje gezet. De voorbereiding was heel goed. Het gesprek was duidelijk in begrijpbare taal. Er werd geen verkooppraatje gehouden, maar er werd goed mee gedacht wat bij ons past. Fijne ervaring.

• Geholpen door: Donny de Vos

Lief ,meedenkend ,uiterst vriendelijk, kan maar 1 invullen maar ook goed geholpen door Cindy en Evelien

• Geholpen door: Elly Appelman

accuraat en gemoedelijk

de benadering door Donny is zoals wij het ook gewend zijn geweest bij het kantoor van Keeman. vooral mijn vader was een mensen-mens.

• Geholpen door: Donny de Vos

Uiterst klantvriendelijk en deskundig advies

Braas en Partners is voor ons de ideale verzekerings adviseur. Deskundig, meedenkend en vooral klantgericht. Lopen niet aan de hand van de verzekeringsmaatschappij, maar staan naast de klant en zetten zich in voor zijn belangen. We zijn blij dat we voor dit team deskundigen hebben gekozen.

Persoonlijk.

Mijn contact was goed op de hoogte van de situaties van mijn partner en mijzelf. De lopende verzekeringen werden doorgenomen, en ook werd er naar alternatieven gekeken. Dit zonder ambities om te verkopen of te scoren. Ik was erg tevreden over het gesprek en de update.

duidelijk en enthousiast

prettig

• Geholpen door: Pim Koning

Goed geholpen. Duidelijk uitleg. Goede en snelle service.

• Geholpen door: Pim Koning

Een fijne en goede samenwerking.

Er wordt goed gekeken naar wat nodig is voor de klant . Het wordt ook goed verwoord en het wordt duidelijk op papier gezet zodat je het nog terug kan inzien. Ze doen niks zonder overleg dat geeft vertrouwen. De communicatie is zeer goed .

Goede communicatie, helder gesprek

Prima ontvangst

Duidelijke uitleg en helder verhaal.

Prima.

Gewoon goed.

• Geholpen door: Donny de Vos

Goede partner voor bedrijf en particulier

Altijd betrokken en bereid om mee te denken met een no-nonsense houding. Snelle en duidelijke reactie na het stellen van een vraag.

Fijn en duidelijk gesprek

Zoals vermeld een fijn en duidelijk gesprek. Snelle schakeling.

goede persoonlijke communicatie

blij met altijd de communicatie en dat ze er beter over na denken dan ikzelf. dat is wel lekker

• Geholpen door: Donny de Vos

Prettig en persoonlijk contact waarderen wij erg.

Ondanks dat we elkaar voor het eerst spraken, was er direct een bekend en vertrouwd gevoel. Het huiswerk was gedaan, waardoor er een vlot en plezierig lopend gesprek volgde.

• Geholpen door: Pim Koning

Goed advies en snel terecht kunnen met vragen

Afgelopen week zijn wij langsgeweest op kantoor en hebben wij een gesprek gehad met Pim. Wij zijn goed geholpen. Voorafgaand aan het gesprek hebben ze veel voor ons uitgezocht, waardoor we precies wisten waar we aan toe waren. Fijn dat er ook wat advies en tips gegeven zijn.

• Geholpen door: Pim Koning

Er werd de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen.

Het was een prettig gesprek. Pim heeft alles goed uitgelegd en komt ook terug op iets, waarin hij zich vergist had. Hij had zich goed voorbereid op het gesprek. Ook mijn vraag wat te doen met een aanrijding heeft hij beantwoord. Mogelijk komt hij hier nog op terug. Legde uit wanneer ik het bedrijf altijd kan bellen..

• Geholpen door: Pim Koning

Heel goed en fijn geholpen

Vriendelijk en goed geholpen. Alles werd snel verwerkt!

• Geholpen door: Pim Koning

Heel gastvrij, professioneel, kundig en daadkrachtig gesprek!

Mijn gesprek met Cindy was prima. Ontspannen sfeer en een duidelijke uitleg over alle onderdelen van ons verzekeringspakket. Prima! Jan Laan

Wieder 6

1648GB De goorn