Dit was een eerste kennismakingsgesprek. Het gesprek was prettig vooral omdat er werd gekeken naar hetgeen wij wilden en wat voor ons het beste past. Daarbij werd duidelijk dat de klant centraal staat Ook werd duidelijk dat je op een goede manier geholpen als er iets is (zoals we dat ook bij Arthur van der Fluit gewend waren)..
Ze hebben er verstand van en je weet snel waar je aan toe bent. Duidelijk in communicatie en zijn erg betrokken.
Ik heb het traject voor mijn woning doorlopen met Elly en kijk hier met een heel goed gevoel op terug! Elly heeft mij fantastische geholpen en ze schakelde snel als er iets van mij afgekeurd werd voor mijn huis! Ik ben erg blij met hoe het is gelopen en zou het iedereen aanraden om bij Braas en partners een lening af te sluiten!
Even het pakket doorgenomen. Al met al niet zo spectaculair.
Het was goed om alle verzekeringen even tegen het licht aan te houden.
Zeer deskundig, er wordt pro-actief meegedacht en we zijn op zeer professionele manier ontlast in het afsluiten van onze hypotheek. Ik kan de dienstverlening van Braas & Partners van harte aanbevelen.
prima advies van mensen die er verstand van hebben.
Afgelopen middag een prima kennismaking gesprek gehad , (wat ook wel nodig was ) duidelijk gesproken over de verzekeringen ,
Zie hierboven.
Zie hierboven.
De betrokkenheid van het team is groot. Door de tips, adviezen en geruststellende woorden van Elly heb ik zorgeloos mijn hypotheek kunnen afsluiten. Daarnaast is het hele team goed bereikbaar en werden kleine problemen heel snel opgepakt.
Het gesprek met Pim was vlot, duidelijk en heel prettig. Pim geeft helder aan wat het e.e.a. inhoud en wat de voor- en nadelen van de diverse polissen zijn. Al onze verzekeringen waren met 45 minuten weer helemaal up-to-date. Bedankt!
Na een goed gesprek met Alex ben ik me een tevreden gevoel naar huis gegaan. Ik houd niet van grote lichamen waar je als nummer behandeld wordt, en die indruk kreeg ik hier niet, klein bedrijf met een luisterend oor. Zit dus goed van mijn zijde.
Goed ontvangen, duidelijke uitleg en prettig gesprek. Hr. koning denkt goed mee in onze situatie en had het gesprek goed voorbereid.
Een duidelijk en goed begrijpbaar verhaal. De presentatie van de financiële geheel was overzichtelijk en compleet. Deskundig advies en heldere onderbouwing.
Zie hierboven
We hebben een goede begeleiding gehad in de aankoop van ons eerste huis. Met duidelijke argumenten voor het maken van de beste keuze voor ons.
Voor alle informatie kan je bij de medewerkers van Braas en Partners terecht en alle wordt top geregeld.
Fijn contact, zowel via mail en telefoon. We zijn goed geholpen. Zeker aan te raden!
Een helder gesprek gehad over ons verzekeringspakket. Uitleg was goed en alles in het werk gesteld om ons wederom het beste pakket te geven.
Wij zijn goed en duidelijk geïnformeerd.
Alles goed doorgesproken, duidelijk advies gekregen en op dezelfde nog alles op de mail.
Zeer goed geholpen en eerlijk financieel advies gevraagd en gekregen.
ik ben vriendelijk ontvangen door de werknemers van Braas en Partners. Bij helpen van de verschillende verzekeringen ben ik duidelijke en vooral voor mij was het belangrijk dat het echt duidelijk was. Dit kwam mede door begrijpbare worden die ze gebruikt heeft en het stap voor stap rustig uitleggen van de verzekeringen voor mijn nieuwe huis
Heel prettige ontvangst met duidelijke uitleg en afspraken.