Voor ons als starters werd alles duidelijk uitgelegd en wij wisten wat er van ons verwacht werd om aan te leveren. Dit ging ook allemaal in een vlot tempo!
Zeer fijn, informeel maar zeker wel professioneel. Er wordt heel goed naar de klant z'n situatie gekeken en daarop afgestemd.
Prima gesprek Wel wat last van de akoestiek klinkt wat luid in dat kantoor maar Pim had ook een luide stem Ik draag een gehoorapparaat en dan is het een klank kamer Een gordijn of een stoffen wandkleed zou al helpen om het te verbeteren
Alleen maar lof over de manier waarop wij geholpen zijn gedurende het hele proces!
prettig gesprek en goed geinformeerd.
Alles werd prima en duidelijk uitgelegd over hoe we ervoor staan met onze verzekeringen
werd goed geadviceerd over mogelijkheden
na jaren lang bij Keeman te hebben gezeten zonder problemen. vond ik het jammer dat de familie Keeman stopte met het assurantiekantoor. ze lieten mij weten dat Braas & Partners bv te Avenhorn het verzekeringspakket hadden overgenomen. na mijn bezoek op jullie kantoor , wat voor mij een positieve indruk gaf, hoop ik dat we op dezelfde manier kunnen doorgaan zoals ik gewend was bij Keeman. mijn eerste indruk is ,dat het wel gaat lukken. groetjes Trixia en Cees.
Vanmiddag weer netjes geholpen door Cindy. Alles is helder uitgelegd en er werd goed naar ons geluisterd.
Goed gesprek gehad duidelijke antwoorden op onze vragen
We hebben uitgebreid gesproken over mijn situatie en mijn verzekeringen. Ik heb goed advies ontvangen en ben weer goed op de hoogte.
Op een ontspannen zeer prettige manier word er maatwerk geleverd
geen grootschalig afstandelijk bureau. Vriendelijk en duidelijk en vooral niet opdringerig. Goed gesprek gehad met Pim.
duidelijk verhaal en goed geholpen en advies gekregen.
Het gesprek verliep duidelijk en informatief.
Alles werd heel goed uitgelegd. Top geregeld! Professioneel.
Netjes en duidelijk en gewoon recht door zee.
Het meedenken, de snelle actie, en de vriendelijkheid bij de gesprekken: ik ben gewoon blij met jullie!
Gisteren zijn wij langs geweest op kantoor bij Braas & Partners. Begin van het jaar hebben wij een aanvraag gedaan voor het doornemen van de verzekeringen. De daadwerkelijke afspraak liet helaas ongeveer een halfjaar op zich wachten. Het gesprek verliep vlot. Dhr Koning had zich goed voorbereid en al het een en ander uitgezocht voor ons. Op een duidelijke (lees: begrijpelijke) manier werden alle verzekeringen doorgenomen. Bij elke vergelijking werd er beknopt uitgelegd wat de voor- en nadelen waren. Hierdoor zijn er goede keuzes gemaakt. Bij het maken van deze keuzes werden wij deskundig geholpen door dhr Koning.
Pim was zeer vriendelijk en gaf duidelijke uitleg
Open.
Aardige mensen die ons super goed helpen!
Er wordt goed meegedacht, geluisterd en naar de situatie gekeken. Prima sfeer en service.
Er wordt gewoon gekeken naar wat je nodig hebt en van daaruit een goed pakket samengesteld. Er is altijd ruimte voor een persoonlijk gesprek