Duidelijke uitleg ontvangen, meedenkend en goed advies
Braas is een mooi bedrijf, we zijn door het vakkundige gesprek met Cindy verwezen naar Ellie die ons een hypotheek advies kon geven. Kordaat, meedenkend, goede service, top!
Snel gereageerd op onze hulpvraag en vriendelijk en warm ontvangen op kantoor waar alle tijd voor ons werd genomen.
Niet alleen bij Pim maar ook bij maar ook bij de andere mensen van Braas & Partners zijn ze duidelijk in hun uitleg en advies. en mocht je nog vragen hebben over iets zijn ze erg toegankelijk en goed te bereiken.
Op een duidelijke manier alles doorgenomen
Alles wordt snel en adequaat afgehandeld. Deskundigheid qua verzekeringen is top.
Bij de vraag hoe een deel van huis te verzilveren kwamen we samen tot een goede passende oplossing. Het vervolg traject ging voorspoedig en werden via mail of telefonisch op de hoogte gehouden en bij vragen kregen we snel antwoord.
Er werd rustig en duidelijk uitgelegd en de tijd voor ons genomen. Er werd mee gedacht aan onze wensen, huidige en toekomstige situatie.
Goed geholpen, ik ben echt heel erg blij
Wij hebben met Donny een duidelijk en goed gesprek gehad. Alles doorgenomen. Wij konden ons ei kwijt in elke zin van t woord Meedenkend Duidelijke afspraken. Gezellig ook. Wat voor ons een fijn gevoel gaf. Heerlijke koffie.
Wij zijn goed begeleid bij de aankoop van een nieuwe woning. Het hypotheekstuk is een ingewikkeld gebeuren, waar we door Elly en het hele team goed doorheen zijn geloodst.
Heel fijn en duidelijk gesprek.
Alles is snel en goed geregeld helemaal blij mee.
Snel en goed gereageerd op onze vragen
Elke vraag wordt deskundig beantwoord, altijd vriendelijk en behulpzaam En goed bereikbaar als we bellen
op verzoek, kennismaking aan huis/daags tevoren herinnering per telefoon/keurig op tijd/portefeuille doorgenomen/ aanpassingen voorgesteld ( erbij of eraf) / heldere uitleg /ook over het abonnement / na ons akkoord, meteen geregeld, getekend / ca 2 uur na het gesprek al het verslag per e-mail. conclusie: TOP!!
Elly helpt ons al jaren en denkt goed mee! Zo ook nu weer met de financiële situatie van (schoon)ouders!
Plezierig geholpen
Fijn contact. Voldoende tijd om alles door te nemen.
Deskundige en duidelijke uitleg over produkten
Van begin tot eind ben ik zeer goed geholpen en is mij inzichtelijk gemaakt hoe alles verloopt en kon ik ook alles vragen. De persoonlijke benadering vond ik erg prettig en daarnaast werd alles vlot geregeld. Ik kan Braas & Partners aan iedereen aanbevelen!
Prettig contact en alles snel geregeld.
zit in een vervelende privé situatie waardoor ik een extra hypotheek moest ben heel erg goed en behulpzaam geholpen in deze voor mij vervelende situatie wil haar hier heel hartelijk voor bedanken
Je word altijd vriendelijk geholpen en alles word goed uitgelegd