Plezierig en goed geholpen.
Snelle communicatie via email. Helaas bleek de prijs op de website een lokkertje en viel de reis in het echt duurder uit. Toch zou ik de website wel aanbevelen.
Canadareis met 9 personen Vrij snel kregen we een gedetailleerd antwoord op onze aanvraag. Vermits we te vroeg waren om de vluchten al te boeken, kregen we een richtprijs en alle hotels werden al in optie gezet. Na een persoonlijk onderhoud met Maudy, op een voor ons makkelijker locatie (vanuit Antwerpen) hadden we een goed beeld van wat we mochten verwachten. Alle latere kleine wijzigingen werden vlot uitgevoerd en telkens werden we op de hoogte gehouden. Hopelijk verloopt onze reis even vlot als de voorbereiding.
Er is geen geen reisorganisatie waar zo consequent zo goed geholpen. Zijn hier al jaren klant, eerst in Den Haag later in Hilversum. Zowel prijs als service kloppen gewoon.
Alles vlot en correct geregeld. Paar keer overleg met vaste contactpersoon met kennis van zaken.
Prima. Offerte werd snel en naar tevredenheid aangepast tot het precies zo was als we wilden. Al een paar keer eerder bij WRC geboekt. Een tevreden klant dus.
Fijne, snelle service.
Heldere communicatie en uitleg over welke reismogelijkheden er zijn.
Vanuit een planning van hetgeen we wilden ervaren in Java en Bali, is door de reisagente een mooi reisschema in elkaar gezet. Er is meegedacht en we hebben goede adviezen gekregen over te nemen reisafstanden en verblijfsduur gedurende de reis. Ook vinden wij dat heel goed rekening gehouden met de ervaringen die we willen opdoen qua (diverse) reismogelijkheden. We hebben naar ons gevoel een reis geboekt op maat van ons gezin. Het voelt nu zorgeloos, omdat het goed geregeld is en we kunnen nu genieten van de voorpret. Super bedankt, Maudy!
Ptettige ontvangst en goed advies.
Met WRC hebben we een ruime reiservaring naar de USA, Australië en Nieuw - Zeeland. We maken met name gebruik van campers, die we verplaatsen voor derden danwel huren.
Fijne duidelijke gesprekken goede informatie. Geen druk op beslissingen.
Wij zijn zeer vriendelik en deskundig geholpen bij het plannen van onze reis.
Een mooie reis naar Amerika geboekt zonder problemen met een goede service. Er wordt met je mee gedacht en ze regelen alles snel. Zelf hoef je alleen maar aan te geven wat je wilt en hun regelen in overleg met je de rest.
Al meerdere reizen geboekt bij WRC. De medewerkers zijn altijd vriendelijk,deskundig en behulpzaam. WRC komt regelmatig met mooie aanbiedingen. Het aanbod camperreizen is erg divers.
prettig en goed, duidelijk en makkelijk met de bel afspraken kon rustig alles vragen en oplossingen vragen die ook direct werden opgelost alles prettig geregeld.
Er wordt goed naar je wensen geluisterd en je krijgt snel een reactie.
Goed geholpen aan de telefoon
Goed overleg gedurende het hele boekingsproces, ruim voldoende informatie uitwisseling; wensen goed afgetast en aanbod daar goed op aangesloten.
De reis viel wel duurder uit dan we hadden berekend maar de service en snelheid waren prima!
Fijn contact Snelle reacties op e-mails Klantvriendelijk Goed bereikbaar Flexibel Kennis en kunde
Wij zijn tot nu toe erg positief over de snelheid en accuratesse waarmee onze aanbieding tot stand is gekomen.
Klantvriendelijk geregeld door Anita, complimenten!
Goede snelle service en afwikkeling van mijn vragen. Precies wat je nodig hebt.
Snappen gelijk wat de bedoeling is en geven dan prima advies!
Bisonspoor 3002 B508
3605 LT Maarssen
Al 40 jaar biedt WRC Reizen een inspirerend, origineel en afwisselend reisaanbod aan, met als doel uw eigen droomreis samen te stellen. Keuze uit tientallen bestemmingen in Noord- en Midden-Amerika, Zuidelijk Afrika, Azië, Australië & Nieuw-Zeeland en Zuid-Europa. Persoonlijk, creatief, flexibel en voor elk budget. Reizen met dat extra beetje meer. Een verrassend element, die onverwachte ervaring, die bijzondere ontmoeting. Een zeer ervaren team van reisspecialisten stelt in samenspraak met u graag uw ideale reis samen. Een totaalpakket van de beste vluchtmogelijkheden, originele combinatie mogelijkheden van vervoer en bestemming, sfeervolle accommodaties en interessante activiteiten.