Uitstekende service

In 2003 een super campertrip gemaakt via WRC, daarom bij het plannen van een nieuwe trip naar Canada meteen WRC ingeschakeld

Alsnog prima geregeld

Zondag geboekt. Reis was niet meer beschikbaar. Kreeg wel alternatief op dinsdag. Paar dagen later nogmaal gebeld, toen bleek er plots voldoende plek te zijn. Ze ging het uitzoeken en we konden alsnog onze 1 ste keus boeken.

• Afspraken nakomen

Heel veel interesse in wat de klant graag wil

Snelle respons

Na 1e keer boeken bij jullie niet eerlijk om gelijk mening te hebben

Website bezocht en laag seizoen prijs was aantrekkelijk. Uiteindelijk offerte niet waar gemaakt. Prijs was door fout kijken van een van jullie medewerkers niet juist ingeschat. Geen tegemoetkoming vanuit jullie dus heb ik er zelf om gevraagd en werd de summersale korting verdubbeld. Vonden wij een Mager bod. Totale prijs werd duurder. Dat vind ik een nadeel met een offerte vragen. Er is vaak een maar in een latere fase van de offerte. - duurdere hotels - vervoer toch duurder - vlucht duurder Deze keer ook wat teleurgesteld. Heeft natuurlijk ook met onze verwachtingen te maken. We hebben al veel gereisd en de nodige reisbureaus gehad de afgelopen 10 jaar.

• Afspraken nakomen

heel snel geholpen en gereageerd op wensen: TOP

Na een eerste reis wasren we al enthousiast, maar nu was er weer zo'n aantrekkelijk aanbod dat we nauwelijks tijd nodig hadden om een beslissing te nemen.

• Afspraken nakomen

Dit was mijn 17de boeking bij WRC en zoals altijd was de service prima. De reden dat ik ook altijd bij jullie terugkom.

Erg tevreden

Erg tevreden over de deskundigheid, vriendelijkheid en snelheid!

• Afspraken nakomen

prettig reisbureau, het plezier in hun werk straalt ervan af. 👍

prima advies, er wordt goed geluisterd naar onze wensen, we reizen sinds 2010 uitermate tevreden met WRC naar Australië, Amerika en Canada

• Afspraken nakomen

Betrokken en snel geregeld, maar wel wat slordig.

We hebben een snelle reactie gehad op onze offerte aanvraag. Deze werd vlot in behandeling genomen en hoewel alles goed geregeld is, hebben we zelf een aantal keer oplettende vragen moeten stellen. We hebben zelf een aantal zaken (kleine foutjes) kenbaar moeten maken in de aangeboden offertes. Jammer, want we troffen wel een bevlogen reisadviseur aan naar mijn idee. We hebben wel een passende reis geregeld tegen een prima tarief dus we zijn tevreden.

👍👍

Alles zeer snel en vriendelijk geregeld

Goede snelle service

Goed bereikbaar en snel gehandeld naar tevredenheid. Ik begrijp alleen niet waarom de naam van de meereizende 2e persoon in de aanhef van de mail en de brief gebruikt wordt, terwijl ik de contactpersoon ben en was. Alleen omdat dat een man is en ik een vrouw? Dat vind ik op z’n minst niet van deze tijd om niet te zeggen discriminerend.

• Afspraken nakomen

Snel, vriendelijk en to the point

Zie hierboven.

boven verwachting

klantvriendelijk, meedenken, snel reageren en deskundig

Zeer klantvriendelijke medewerkers

Boek al een aantal jaren reizen bij jullie naar volle tevredenheid.

• Afspraken nakomen

Uitstekend reisadvies en goed contact met de medewerker van WCR

Fijn contact met de medewerker mevrouw Mandy Zuidema. Dit is mijn tweede reis die ik met WCR reizen boek en ik heb alleen maar goede ervaringen. Goede reisvoorstellen, actief meedenken en prima uitwerking. Top!

• Afspraken nakomen

prima service en zeer vriendelijk personeel

al jaren klant en alleen goede ervaringen

• Advies N.v.t.
  • Betrokkenheid N.v.t.

Snel ,vriendelijk ,behulpzaam en meedenkend ,een absolute aanrader

Snel ,vriendelijk ,behulpzaam en meedenkend ,een absolute aanrader

• Afspraken nakomen

Wij hebben de organisatie van WRC Reizen Groep als voortreffelijk ervaren.

Mirja was zeer behulpzaam bij het plannen van onze uitgebreide reis naar Nieuw-Zeeland en Bali, het beantwoorden van onze vragen en het daadwerkelijke boeken. Omdat de reis pas in feb/mrt 2020 plaats zal vinden kunnen wij over de uitwerking en onze ervaring nog niets zeggen.

• Afspraken nakomen

snel, duidelijk, vriendelijk, meedenken, nakomen afspraken

snel, duidelijk, vriendelijk, meedenken

• Afspraken nakomen

Ik vraag en de WRC draait

Met de bovenste zin bedoel ik dat als ik een idee omtrent een reis heb mijn ervaring met de WRC is dat dan de WRC alles in het werk stelt om mijn reisidee te verwezenlijken. Dit tot groot genoegen van de aanvrager.

• Afspraken nakomen

Vriendelijk & kundig personeel die met je meedenken.

Snelle reactie op vragen/verzoeken.

• Afspraken nakomen

Al helemaal zin in de reis

Zeer vriendelijke , meedenkende en behulpzame reis consulentes. Alle info snel en duidelijk ontvangen. Je hebt gelijk zin in de geboekte reis!

Efficient en vriendelijk

Keer op keer krijg ik de gevraagde informatie. Geen vraag is te veel.

• Afspraken nakomen

Uitstekende service en een behulpzaam team

Wij boeken al sinds 2001 onze (cruise)vakanties via de WRC Reizen Groep (Cruisefactory). De snelle reacties van Maudy en het meedenken maken het zeer plezierig om onze vakanties via haar te boeken. Of het nu gaat om een (korte) cruise in Europa, een tripje naar Hong-Kong, een groepsreis naar Florida of een cruise van onze bucketlist naar de Galapagos eilanden Maudy geeft advies en zoekt zaken voor ons uit. Zelfs het maken van een tijdsafspraak om zaken even telefonisch door te nemen is gemakkelijk in te regelen.

Bisonspoor 3002 B508

3605 LT Maarssen

Over WRC Reizen

Al 40 jaar biedt WRC Reizen een inspirerend, origineel en afwisselend reisaanbod aan, met als doel uw eigen droomreis samen te stellen. Keuze uit tientallen bestemmingen in Noord- en Midden-Amerika, Zuidelijk Afrika, Azië, Australië & Nieuw-Zeeland en Zuid-Europa. Persoonlijk, creatief, flexibel en voor elk budget. Reizen met dat extra beetje meer. Een verrassend element, die onverwachte ervaring, die bijzondere ontmoeting. Een zeer ervaren team van reisspecialisten stelt in samenspraak met u graag uw ideale reis samen. Een totaalpakket van de beste vluchtmogelijkheden, originele combinatie mogelijkheden van vervoer en bestemming, sfeervolle accommodaties en interessante activiteiten.

Over Adviesscore.nl