Mooi en duidelijk verhaal met boeking!

Nav mijn vragen en wensen heeft Debby alles goed en in overleg uitgezocht. We gaan een mooie reis maken!!

Goede hulp op maat

'Goede hulp op maat' omschrijft goed hoe wij geholpen zijn. Hier valt eigenlijk weinig aan toe te voegen.

• Afspraken nakomen

Snelle, vriendelijke en kundige service

Heel prettige ervaring. Vandaar dat wij regelmatig terugkomen.

• Snelheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Prettig en persoonlijk

Wij boekten onze reis op lokatie van WRC in Hilversum. Prettige ontvangst en deskundig advies.

Super klantvriendelijk

Ik had interesse in een rondreis door Amerika en ben erg goed geinformeerd en geholpen. Zelfs nadat ik accoord was gegaan met een reisopzet, werd ik benaderd voor een eventuele aanpassing zodat we met de zelfde reis goedkoper zouden uitkomen. Helemaal prima dus!!

fijn, duidelijk contact

prima ervaring, ook bij ziekte van medewerker goed opgepakt zodat tijdig een vlucht geboekt kon worden.

prima geholpen

prima geholpen, en advies gekregen

• Afspraken nakomen

De combinatie van mail en telefonisch contact werkt efficiënt.

Betalen met creditkaart ,zeker voor de Belgische reiziger,toegankelijker maken.Creditkaarten omvatten gratis verzekeringen . Vluchten vertrekkende uit Brussel zonder meerkost mogelijk maken?

Snelle heldere communicatie

Via e-mail en telefoon een reis naar Australië geboekt. Communicatie gaat rap en is duidelijk. Ook de info op internetpagina is duidelijk en nuttig. Specifieke wensen en vragen worden goed doorgesproken.

Adequaat en correct

Een snelle reactie op onze (informatie) aanvraag. De contacten hierop volgend waren heel prettig. Klantgericht. Doorvragend.We kregen correct antwoord op onze vragen.

• Afspraken nakomen

Super goede service en snel geholpen

Na een offerte aanvraag werd ik keurig de volgende dag gebeld door een aardige medewerker . Ze was heel meedenkend over hoe en wat wij de reis wilde . Goede advies . Er werd dezelfde dag een nieuwe reis gemaakt waar wij super enthousiast over waren en we hebben net een geboekt mijn droomreis naar Amerika!!

Geweldig goed

Wij wilden een voor de 2de keer een trip langs de paradores doen de eerste was top en nu weer geboekt naar onze wensen Top Roos

• Afspraken nakomen

zeer prettig en vlot geregeld

serieus

• Afspraken nakomen

In goed onderling overleg zijn we tot een mooie reis gekomen

Wij hebben tot volle tevredenheid afspraken gemaakt met 1 medewerkster. De adviezen waren direct en persoonlijk. De contacten waren kort. Zo hoort het. Soms ging het iets te snel.

• Afspraken nakomen

In het boekingsproces is er uitstekend geluisterd naar onze wensen. Vervolgens hebben we steeds snel antwoord gekregen op onze vragen. Bedankt!

• Afspraken nakomen

Zeer vriendelijk en terzake kundig

Het was onze eerste ervaring met WRC reizen groep. Dit adres hadden wij via een kennis van ons. Tot nu toe is onze ervaring goed. We wachten met vertrouwen de rest van onze voorbereiding af zoals bespreken van de campings, waar we ons nog voor moeten laten adviseren.

Perfecte service

Zeer vriendelijk en kundig geholpen, om onze reis kloppend te maken.

top

Al verschillende keren bij WRC geboekt, keurig verzorgd, goede communicatie en bereidheid om offerte aan te passen. Top!

Na al die jaren..

Ruim vijftien jaar geleden mooie rondreizen geboekt, nu weer maar met kids en zie het met volst vertrouwen tegemoet. Alles waar je onzeker over bent of het nou het vliegen is of hotelovernachting of camper, ze weten overal antwoord op en dat is de meerwaarde van het boeken bij wrc. Ook het aanbieden van een goede lange afstands vlucht met klm voor een scherpe prijs ipv goedkope vlucht met overstap is een goede service

• Afspraken nakomen

Nog nooit op een zo vlotte manier een reis geboekt

Een reis naar West-Canada. Ik hou van snel beslissen maar dan moet de andere kant ook vlot zijn met informatie. Maudy Zuidema heeft steeds op een snelle, to-the-point wijze ons van informatie voorzien met steeds een afspraak voor telefonische bespreking. In enkele "slagen" waren we er uit. Heel fijn zo snel.

• Afspraken nakomen

Door ervaring uit het verleden, hebben wij voor WRC gekozen.

Prima geholpen. Wij wilde nog wat aanpassingen aan onze reis en daarin is goed meegedacht door jullie.

keurig geregeld

meerdere keren veranderd en aangepast , zonder morren,keurig

• Afspraken nakomen

Prettige wijze waarop ik geholpen ben.

Deskundigheid maar ook informele en prettige manier waarop de medewerksters ons hebben geholpen. De contacten zijn over en weer zeer correct.

• Afspraken nakomen

Wij hebben nu voor de vierde keer een reis bij WRC geboekt en dat is niet voor niets.

Dat alles in de reis heel duidelijk en goed geregeld is. Qua organisatie is de reis zoals men verwacht dat de reis is

• Advies N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Goed voor een redelijke prijs

Via de mail om informatie gevraagd, netjes in mailwisseling onze wensen kenbaar kunnen maken en een mooi reisvoorstel gekregen. Omdat wij het fijn vinden, dit toch even persoonlijk te bespreken, hebben we een afspraak gemaakt op een zaterdagmorgen in Hilversum met een op West-Amerika deskundige medewerker. Prima geholpen, hoewel we wel een beetje meer verwacht hadden dat zij als deskundige zelf met wat meer voorstellen en voorbeelden zou komen, omdat wij het vakantiegebied niet kennen. Maar ze deed dit echt op vragen van ons. Dit ging verder ook prima, alleen hadden wij misschien iets andere verwachtingen. Maar uiteindelijk dus prima verlopen.

Bisonspoor 3002 B508

3605 LT Maarssen

Over WRC Reizen

Al 40 jaar biedt WRC Reizen een inspirerend, origineel en afwisselend reisaanbod aan, met als doel uw eigen droomreis samen te stellen. Keuze uit tientallen bestemmingen in Noord- en Midden-Amerika, Zuidelijk Afrika, Azië, Australië & Nieuw-Zeeland en Zuid-Europa. Persoonlijk, creatief, flexibel en voor elk budget. Reizen met dat extra beetje meer. Een verrassend element, die onverwachte ervaring, die bijzondere ontmoeting. Een zeer ervaren team van reisspecialisten stelt in samenspraak met u graag uw ideale reis samen. Een totaalpakket van de beste vluchtmogelijkheden, originele combinatie mogelijkheden van vervoer en bestemming, sfeervolle accommodaties en interessante activiteiten.

Over Adviesscore.nl