Hielp mij geduldig en gaf goeie advies hoe ik van werk kon gaan was positief. Zeer betrouwbaarheid over alles . Bedankt!!
Supermens met zijn baan, oprechte advocaat
Als je op zoek bent naar een advocaat die naar je luistert, die tijd voor je maakt, die je dossier perfect opvolgt en kent, die je duidelijk en te begrijpen advies geeft, een advocaat waar je op kan rekenen, die je perfect op de hoogte houdt van je dossier en doet wat hij zegt dan wil ik je graag advocaat Tom Stappers adviseren. Moeilijke zaken waar je enorm tegen op kijkt, worden als het ware verlicht doordat alles vlot, duidelijk en goed wordt opgevolgd waardoor het lijkt alsof het vanzelf loopt.
Soms heb je een advocaat nodig, dan wil je ook in de beste zin van het woord geholpen worden, je wil dat hij of zij je verhaal en gevoel echt begrepen heeft en daar actief mee aan de slag gaat. Geen half werk en geen oppervlakkige werkwijzen. Ik ben zeer goed geholpen bij Advocatenkantoor Stappers . Communicatie verliep vlekkeloos en mijn toegewezen Advocaat was erg goed voorbereid en duidelijk over mijn kansen. Ik ben dan ook zeer tevreden met de uitkomst en zal zeker terug beroep doen op Advocatenkantoor Stappers indien dit nog nodig mocht zijn in de toekomst.
Ik ben zeer tevreden over de aangeboden diensten. Heel vriendelijk en professioneel, stipt en nauwkeurig.
Correct en deskundig mijn probleem opgelost!
onze ervaring is dat we op vriendelijke wijze met aandacht en respect zijn behandeld , Altijd duidelijke uitleg en opties waren goed bespreekbaar. Goed bereikbaar, no nonsense, goede begleiding in processes. Duidelijk n advocaat met ervaring. Aanrader
Ik zal zijn praktijk aanraden aan iedereen, hij is heel deskundig en geeft de nodige raad en advies.
Super advocaat, vriendelijk ,communicatief en meedenkend.
We hadden een zeer lastig dossier. Tom geeft helder en duidelijk aan wat de mogelijkheden zijn. Na het eerste gesprek heb je je innerlijke rust weer terug gevonden. Je voelt dat je dossier in goede handen is. Mocht ik ooit nog een advocaat nodig hebben ga ik zeker terug.
Proffesioneel, snel, duidelijk, vriendelijk en correct. En dat is de dienstverlening, op persoonlijk vlak kan ik enkel extra sterren toevoegen. Bedankt Tom en co.
De Dienstverlening van advocatenkantoor Stappers is zeer goed, alsook Collega meester Dominique Peeters.
Zeer deskundig advies op maat van mijn juridisch probleem. Veel dank.
Professioneel en ervaren begeleid met een zeer milde uitspraak als gevolg in een toch wel lastige zaak, dag erna reeds resultaat (uitspraak) per gsm ontvangen, daags nadien per post. Topwerk van zowel meester Stappers als assistente waarvoor dank.
Zeer vriendelijke advocaat. Geeft duidelijk en goed te begrijpen informatie. Weet juridische termen concreet te vertalen naar begrijpelijk Nederlands. Verstaat zijn vak zeer goed. Betrokken en zeer integer.
in een complex technisch dossier was er een goede wisselwerking tussen tom en mezelf.
Ik vind het een heel goed kantoor
Zeer goed.
Ik ben zeer tevreden over het verloop en de info die je krijgt. Geeft zeer goede raad .
Vriendelijk ontvangen en goede begeleiding tijdens de behandeling van het dossier.
Goede samenwerking, en goed advies. Ik raad hem zeker aan.
binnen een paar weken alles geregeld
Prettig kantoor
Aangenaam, correct, en sterk in hun vak
- duidelijke informatie voor en na de dagvaarding over het verloop, de uitspraak, etc. - duidelijke taal. - toegankelijk. - bereikbaar. - kennen hun vak. - betrouwbaar.
Fuutstraat 1
2300 Turnhout