Wij vinden het een erg fijne kinderopvang en brengen onze kinderen vol vertrouwen naar Yes.
Goede ervaring met de babygroep Ukkies is leuk totdat de kinderen 3 jaar zijn, daarna weinig uitdaging meer
Hartelijk dank voor uw reactie! We zijn de mogelijkheden voor meer uitdaging voor drie-plussers (kinderdagverblijf) aan het bekijken. Met vriendelijke groet en een fijne dag! Yes! Kinderopvang
Ben zeer tevreden over alles tot nu toe.
Yes kinderopvang is de best
Ik heb een flex contract met vakantie dagen maar de vakantie dagen kan ik niet inzetten op studiedagen. Dit vind ik erg hinderlijk! Ik kan met mijn fkexopvang ook niet inzien hoeveel uur ik nog over heb ect
Hartelijk dank voor uw reactie. We begrijpen dat dit niet handig is. Het zijn echter ander soort dagen. Een vakantiedag is altijd een hele dag met een bijzonder vakantieprogramma voor de kinderen. De weken waarin we zo'n programma draaien, liggen vast. Een studiedag is een onderwijsdag waarop de school (gedeeltelijk) gesloten is. Dit is soms een hele dag, maar vaak ook een middag of een paar uurtjes. Zowel door het verschil in tijdsduur als het verschil in programma zijn deze dagen niet uitwisselbaar. Indien u nog vragen heeft hierover of over een ander aspect van de opvang, kunt u altijd contact opnemen met de dames van de klantenservice. Zij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet en een fijne dag! Yes! Kinderopvang
tops: Betrokken medewerkers. flexibiliteit van Yes. goed eten en drinken. voldoende speelgoed tips: rustige hoekjes in bso ruimte creëren. activiteiten buiten de locatie organiseren bv uitje naar weetpunt of workshops van toppie meer gebruik maken gymlokaal
Hartelijk dank voor uw review! De tips gaan we zeker bekijken. Met vriendelijke groet en een fijne dag! Yes! Kinderopvang
Wij zijn tot nu toe zeer tevreden met de opvang die Yes beidt.
Prima heel goed
BSO vind ik een soms tekort schieten voor de midden en bovenbouw. Ik vind dit geen volledige enquête. Sommige vragen worden er niet gesteld die cruciaal zijn voor je gemiddelde cijfer.
Hartelijk dank voor uw reactie. We nemen uw opmerkingen mee. Met vriendelijke groet en een fijne dag! Yes! Kinderopvang
M.b.t. de opvang VSO/BSO op de woensdag locatie Hoofdland zijn we zeer tevreden. Rhodé gaat altijd graag en met plezier naar de VSO/BSO ze wil er het liefst zo lang mogelijk zijn :) Informatie is prima, ik krijg altijd direct te horen wat ik wil weten. En als er onduidelijkheid is van jullie kant nemen jullie altijd contact op. Onlangs heb ik een keer een mail gestuurd met een vraag over eventuele psz mogelijkheden voor onze zoon; het antwoord daarop heeft wel een aantal dagen op zich laten wachten. Maar dit heb ik niet als vervelend ervaren. Kortom ik ben positief over jullie organisatie, aanbod van activiteiten. Maar wat er vaak voor zorgt of je tevreden bent, is de medewerkers die de opvang verzorgen. Compliment aan Heleen, Lynn en ... (even haar naam kwijt)
Het beste voor kinderen én ouders, dat is waar wij ons iedere dag weer optimaal voor inzetten. Dat doen we omdat en doordat we buitengewoon betrokken zijn bij onze kinderen en ouders. Yes! Kinderopvang is er voor ú! Daarom zijn we benieuwd naar uw ervaringen.