Professionele en persoonlijke kinderopvang

Fijne locatie, met prettige medewerkers! Onze zoon gaat met veel plezier en dat geeft ons als ouders rust. Ik zou als ouder wel meer willen horen over de ontwikkeling van onze zoon in bijvoorbeeld de overdracht na een dagje opvang. Het blijft nu vaak bij eten,slapen,poep. ;)

• Klantenservice
  • Afhandeling financieel N.v.t.
  • Informatie vanuit Yes!

Prima kinderopvang met fijne leidsters

Wij hebben een goede ervaring met Kinderopvang Yess. Wel vinden we deze opvang vrij prijzig en vinden we het jammer dat ruildagen maar 1 jaar geldig zijn, in periode van covid-19 konden heel veel ruildagen namelijk niet goedgekeurd worden. We hadden hierdoor graag gezien dat deze ruildagen om die reden langer geldig waren, dan hoefde je niet alles in te zetten op een dag dat je het eigenlijk niet echt nodig had. Klantenservice is altijd goed bereikbaar. Helaas spijtig dat de kinderopvang zo kampt met tekort in personeel. Zo wordt het erg spannend voor ouders of ze op een dag misschien een dag of dagen zonder opvang zitten.

Alles is goed

Goede organisatie

Ik breng mijn kind hier met vertrouwen naartoe. Lieve en behulpzame begeleiding, die erg flexibel zijn wanneer nodig. Leuke speel omgeving voor de kinderen.

• Informatie vanuit Yes!

Goed, maar zouden dingen beter kunnen.

Op zich goed, flexibel, bereikbaar aanwezig. Wat de laatste jaren is verslechtert is het grote verloop onder medewerkers, geen eigen lokaal meer en dus weinig spullen /ruimte. Minder activiteiten die georganiseerd worden. Zeker laatste jaar vaak gehad dat bij t halen medewerkers vooral op hun telefoon of met elkaar bezig waren en kinderen zich zelf vermaakten. Zelf vermaken is natuurlijk prima, maar t gaf de sfeer wel weer.

Goede opvang

Fijne en goede opvang. Leuke en lieve medewerkers die je kind opvangen. Een dag ruilen is nooit een probleem geweest. Klantenservice altijd bereikbaar en vriendelijk. Al tientallen jaren tevreden!

• Informatie vanuit Yes!

Mijn dochter heeft het heel erg naar haar zin op de Bso van de beethovenlaan

Lieve juffen die er elke middag een feestje van maken. ‘S ochtends roept mijn dochter ik wil niet en ‘s middags wil ze niet mee naar huis. Dat zegt genoeg ;-)

Behulpzaam medewerkers

Mijn zoon heeft veel nieuwe worden van Nederlands taal geleerd. Ik vond het prima om voor te bereiden voor naar de kleuter te gaan. Ook zie ik dat mijn zoon er graag naar toe gaat, dit is goede reden om mij tevreden en blij te maken met de school en de juffen.

Leuke opvang

Mijn dochter gaat 2 halve dagen naar peuterspeelgroep. We zijn heel tevreden!

• Informatie vanuit Yes!

Goede communicatie duidelijkheid en het belangrijkste. Mijn kind komt altijd vrolijk thuis en blij.prima .....nog even dit de leerkrachten stralen professionaliteit uit en rust .heel goed.

Goede zorgzame opvang

Geduldige lieve en zorgzame juffen voor de kids. Voelt altijd vertrouwd.

Alles is uitstekend geregeld

De kinderen hebben het altijd naar hun zin. Lieve juffen en leuke activiteiten.

Het is ok

Voor zover heb ik een paar kleine opmerkingen. Als er kinderen ziek worden of iets krygen terwijl ze op de creche zijn en de juffen merken dat de rest het ook aansteken ze d ouders bellen zodat hun kind kan ophalen en niet achteraf aan de ouders vertellen. Pampers vaker verschonen en nakijken. Mijn kind is al 2 x met een volle poepluier naar huis gestuurd met rode billen. En wat ik merk bij mijn kind dat ze altijd honger en dorst heeft als ik haar ophaal. Iets meer eten geven aan de kids. Of meer tussendoortjes zou fijn zijn.

Lieve medewerkers

Denken met je mee, delen veel over je kinderen.

• Informatie vanuit Yes!

Ik breng met een gerust hart mijn kind naar de Lindelaan.

Mijn dochter heeft het er naar haar zin. Er wordt goed voor haar gezorgd. Er is veel speelgoed en er wordt vaak samen gespeeld, gezongen en geknutseld. Regelmatig krijgen we een overzicht van waar de kinderen mee bezig zijn en later mogen de werkjes mee naar huis.

• Informatie vanuit Yes!

Fijne opvang, overkoepelende organisatie minder.

Wij zijn al jaren tevreden met de opvang in Heerjansdam. Een leuk team met erg leuke en betrokken medewerkers! Ook een prachtig onderkomen met een grote tuin. De kinderen zijn lekker veel buiten en gaan altijd met plezier. Dit is uiteindelijk het belangrijkste. Minpunten: De overkoepelende organisatie is soms stug. Ruildagen worden erg laat goedgekeurd (2 dagen vooraf) waardoor je niet vooruit kan plannen. Vrij recent hebben ze hun tarieven structuur gewijzigd wat vooral voor bestaande klanten soms nadelig uit kon pakken en we kregen het gevoel dat hier vooral is gekeken naar het maximeren van de inkomsten van Yes. Informatie voor ouders die wat minder handig zijn met cijfers en toeslagen was gebrekkig. Ja, ze bieden aan tegen wettelijk tarief maar je betaalt in ons geval bijna het dubbel aantal uren. Door de toeslagen toch gunstiger maar voelt krom. Maar zo werkt het systeem. De ouderportal kan ook een stuk beter en vooral gebruiksvriendelijker.

• Informatie vanuit Yes!

Ze zijn heel erg vriendelijk en hebben een goede kennis

Ze zijn altijd heel erg vriendelijk en weten precies hoe ze met mijn zoontje om moeten gaan alles gaat in overleg ik ben zeer tevreden.

• Informatie vanuit Yes!

Lieve meiden die altijd een praatje maken

Een hele leuke fijne warme sfeer met vaak dezelfde pmers. Veel persoonlijk contact en altijd tijd voor je.

• Informatie vanuit Yes!

Goed bereikbaar met lieve begeleidsters en doen leuke activiteiten

Ik ben tevreden! Mijn kind is blij. Oo deze manier kan ik zorgeloos naar mn werk.

Fijne opvang!

Fijne opvang.

• Klantenservice N.v.t.
  • Informatie vanuit Yes!

Fijne groepsleiders maar enorm slechte service

Wij zijn overgestapt vanwege een verhuizing en de Yes is de enige optie in ons dorp. Wij hebben dus wel ervaring met andere kinderopvang en weten dus ook hoe het anders kan. De ruimtes waar de opvang is, zijn netjes en schoon. De buitenspeelfaciliteiten zijn heel erg goed. Er is veel ruimte. Wij hebben veel wisselingen gehad in de groep qua leidsters maar ze waren allemaal lief en kundig. De service is erg slecht. Ruildagen aanvragen is niet mogelijk, zelfs bij noodgevallen niet. Er wordt gezegd dat er te weinig personeel is. Maar als je dan voor dezelfde dag een extra opvangdag aanvraagt kan het opeens wel. Wanneer je hier dan over in gesprek wil gaan wordt er gezegd dat het niet hun probleem is en dat ruildagen een cadeautje zijn. Dit is niet zo, het is een service waar je extra voor betaalt. Het ouderportaal is belachelijk slecht ingedeeld. Hier moet echt eens naar gekeken worden. Ik moest in verband met studiedagen extra opvang aanvragen. Je zou verwachten dat je dit bij extra opvang aanvragen kunt vinden. Niet dus. Na het bellen met de klantenservice kwam ik erachter dat dit bij ruildagen staat. Daar gezocht en kon het ook niet vinden. Pas als je de juiste data invult komt er de optie studiedag te staan. Maar je ruilt dan je normale opvang (na schooltijd) voor opvang overdag, dat wilde ik niet. Ook met de leidsters kwam ik er niet uit. Zij vonden het ook heel raar en als ik het invulde zoals het moest volgens de klantenservice kwam het inderdaad verkeerd in hun systeem Zij hebben uiteindelijk de dag voor mij aangevraagd. Al met al ben ik blij met de leidsters maar vind ik de service erg slecht. Dit is wat ik van een hoop ouders ook terugkrijg.

• Informatie vanuit Yes!

Leuke locatie en top pmers!

Altijd heel open en spontaan. Mijn dochter heeft het ontzettend naar haar zin op de peutergroep aan de Beethovenlaan.

• Klantenservice N.v.t.
  • Afhandeling financieel N.v.t.
  • Informatie vanuit Yes!

Super lief met onze Mees en hij is altijd heel vrolijk bij jullie. Dat zegt genoeg voor ons :-)!

• Informatie vanuit Yes!

Fijne en goede ervaring met kinderopvang Yes.

Wij laten onze kind/kinderen altijd met een fijn en vertrouwd gevoel achter bij de opvang. En we merken dat ze het ook zelf erg na hun zin hebben en er met een goed gevoel zitten. Verder vinden we de communicatie naar ons als ouders toe vanuit de opvang ook goed, wat voor ons heel belangrijk is.

• Informatie vanuit Yes!

Fijne kinderopvang veel liefde voor de kinderen

Ik vind het een erg fijne kinderopvang en ook de meiden zijn allemaal super aardig en denken altijd mee. Soms is het alleen lastig om te ruilen ivm het personeelstekort, nu heeft half Nederland daar last van dus daar kunnen jullie niets aan doen. Alleen de app om te ruilen werkt niet naar behoren en dan krijg ik vanuit de klantenservice een hele uitleg hoe het werkt maar de app werkt niet naar behoren. Dit heb ik ook aan de dames van de groep laten zien dat ik er echt niets aan kan doen.

Over Yes! Kinderopvang

Het beste voor kinderen én ouders, dat is waar wij ons iedere dag weer optimaal voor inzetten. Dat doen we omdat en doordat we buitengewoon betrokken zijn bij onze kinderen en ouders. Yes! Kinderopvang is er voor ú! Daarom zijn we benieuwd naar uw ervaringen.