Het is een fijne plek voor mijn kind

Het is een fijne plek voor mijn kind waar ik hem over het algemeen met een fijn gevoel achterlaat. De leidsters geven een vertrouwd gevoel en de communicatie is er heel fijn en goed. Het enige minpuntje is dat het klaslokaal aan twee kanten een in- en uitgang heeft wat me wel eens doet twijfelen over de veiligheid bij het wegbrengen en ophalen. In hoeverre is er volledig overzicht?

• Vestiging: PS Sam&billy

Mijn zoon vindt het er geweldig! Hij heeft de tijd van zijn leven daar. Er wordt goed op hem gelet en hij wordt geholpen daar waar nodig.

• Vestiging: KDV Sam&pebbles

Een fijne plek voor mijn kinderen op te groeien en te ontwikkelen

Onze kinderen gaan met plezier naar de opvang. we vinden het een erg fijne plek. de communicatie is goed en de leidsters zijn fijn.

• Vestiging: PS Sam&pebbles

Mijn kind gaat met plezier naar de opvang

Mijn kind gaat met plezier naar de opvang en heeft het hier goed. Combi van binnen en buiten is zeer prettig. Afstemming was even zoeken, dit is goed gekomen. Meeste begeleiders zijn bekwaam en lief voor de kinderen. Tuurlijk zijn er verbeterpunten, dat zal altijd zo zijn. Voor ons is het voornaamste dat ons kind met plezier gaat en zich veilig voelt.

• Vestiging: KDV Sam&pluk

De opvang verloopt goed. Het contact is laagdrempelig. Er is ruim aanbod voor de kinderen bij de bso. De opvang oogt soms wel druk. Allicht kan er meer in kleine groepjes gewerkt worden. Daarnaast zou het fijn zijn als er een ouderavond of bv een borrel georganiseerd wordt zodat we de begeleiders wat beter leren kennen.

• Vestiging: PS Sam&max

Dr vaste leidsters zijn betrokken en ik laat de kinderen met vertrouwen achter.

De vaste leidsters zijn betrokken en ik laat mijn kinderen met vertrouwen achter. Het is zeer fijn dat de vakantie BSO nu kleinschaliger wordt opgevangen. Het is overzichtelijker. Zeker voor de kleinere kinderen. Eerder zat mijn oudste bij BSO Sam &Sjakie, aangezien hij toen naar de Wereldwijzer naar school ging. Hij zit nu dus bijna 2 jaar bij jullie, echter hebben we nog nooit een (ontwikkelings)gesprek gehad. Nu snap ik dat we net een halfjaar op BSO de Rank zitten, dus deze score mbt ‘aandacht ontwikkeling kind’ is niet voor hen. Echter wel voor jullie in het algemeen. Wel veel wisselingen wanneer er iemand ziek is, echter is dat waarschijnlijk de tijd waarin we leven. Het is fijn dat er opvang is.

• Vestiging: BSO De Rank

Fijne opvang met kundige begeleiding

Onze kinderen hebben het naar hun zin en gaan met plezier naar het kdv & de bso. We zijn erg tevreden.

• Vestiging: KDV Sam&pebbles

Liever een opvang die meer aansluit bij onze opvoeding

Er is erg leuk speelgoed waar de kinderen goed mee kunnen spelen. Goed dat er geen schermen zijn. Goed dat het voedingsbeleid en traktatiebeleid is aangepast naar gezonde keuzes. Wel vinden we dat buitenspelen en fysieke activiteiten meer gestimuleerd kunnen worden door de mooie grote buitenruimte een groenplein te maken met natuurlijke materialen en de pedagogisch medewerkers ook meer buitenspelen te laten stimuleren. De binnenspeelruimte is vrij klein en donker; oogt soms druk en chaotisch. Ik mis soms de sociaal emotionele afstemming van de pedagogisch medewerkers naar de kinderen. Bijvoorbeeld: bij de eerste dag dat ons kind naar de BSO ging, was er geen fysieke overdracht tussen leerkracht en leidster en dat is daarna vaker gebeurd. Er is toen ook geen aandacht besteed aan het feit dat ons kind nieuw was en het wellicht erg spannend was. Bij het kennismaken en soms bij het afscheid nemen, hebben sommige pedagogisch medewerkers te weinig oog voor de lichamelijke autoriteit van de kinderen en of dat wel gewenst is (hand geven, kinderen aaien etc), terwijl een kind fysiek juist afweert of aangeeft geen hand te willen geven. Er mag daarin veel meer afstemming zijn op de nonverbale signalen dat een kind geeft.

• Vestiging: BSO Sam&koos

Vriendelijke mensen leuke locatie en zuinig op de kinderen :-)

• Vestiging: PS Sam&pippi

We zijn erg blij met Aeden bij Sam&Ko.

De leidsters zijn gek met hem en hij doet het ontzettend goed bij jullie. We zien de laatste tijd wel wat andere leidsters, maar daar kunnen jullie ook niet veel aan doen. Kortom, wij zijn erg tevreden!

• Vestiging: KDV Sam&koos

Fijne sfeer, goede communicatie, lieve medewerkers

• Vestiging: KDV Sam&pluk

De liefste pm-ers op de top locatie!

Mijn kinderen gingen en gaan er altijd met veel plezier naartoe. Goede communicatie richting ons als ouders.

Fijne mensen, voelt vertrouwd

De leidsters zijn heel begaan. Lief en zorgzaam. KDV: jammer dat je de kinderwagen niet kan achterlaten. BSO: jammer dat het schoolplein zo open is. Iedereen kan in-en uitlopen. Voor ons de reden om nog geen toestemming voor alleen spelen te geven. Wat betreft communicatie, mag het wat meer zijn. Ik wist bijvoorbeeld niet dat je toestemming kan geven. En er zijn veel wisselingen in het personeel. Ik kan niet meer bijhouden wie nu bij welke groep hoort.

betrokken fijne mensen

Fijne mensen met hart voor de zaak die mee willen denken en doen.

• Vestiging: KDV Sam&sjakie

Fantastisch dat de kinderen de vrijheid en het vertrouwen krijgen om op onderzoek uit te gaan.

Sam&Pluk is een locatie met een ontzettend fijne buitenruimte en goede en betrokken pedagogisch medewerkers. We zijn heel blij met de persoonlijke aandacht van de pm'ers aan onze kinderen en vinden het knap hoe goed ze hen 'door' hebben.

• Vestiging: KDV Sam&pluk

Persoonlijk, betrokken en nabij.

Erg betrokken medewerkers, zeer vriendelijk. Er wordt meegedacht en echt vanuit het kind gekeken en gehandeld. Via de app krijg ik soms berichten of foto's. Medewerkers zijn eerlijk en oprecht. Mijn dochter gaat -na een periode van wennen- met veel plezier naar Sam&Michiel. Heerlijke plek voor mijn dochter om te komen, bij de stadsboerderij, ze is veel buiten en niks lijkt te gek.

• Vestiging: PS Sam&michiel

Prima opvang

Prima opvang maar eigenlijk geen feedback over ontwikkeling van de kinderen.

• Vestiging: PS Sam&pippi

Vriendelijk en heel erg vriendenlijk

• Vestiging: PS Sam&siepie

Fijne kinderopvang met lieve pedagogische medewerkers

Het is een grote kinderopvang. Door de omvang van de opvang zijn de groepen wat groter en is het er wat drukker. De pedagogische medewerkers zijn aardig en gaan leuk met de kindjes om. Ook de klantenservice is prima. Het is een veilige omgeving voor de kindjes.

De opvang is goed.

We zijn tevreden over de opvang. De leidsters zijn lief, vriendelijk en kennen onze baby goed. Ze zijn op zoek naar wat de beste manier is en geven aandacht. Wel hadden we moeite met het feit dat ze onze baby, zonder overleg, iets te eten hadden gegeven wat hij niet mocht hebben.

• Vestiging: PS Sam&sjakie

Aardige juffen, ze zijn betrokken. Communicatie is goed. Educatief Aandacht voor ontwikkeling kind. Enige wat ik mis is een schommel tijdens het buiten spelen. En meer loopauto's of fietsen erbij zetten.

• Vestiging: BSO Sam&iep

Ik vind het top. Vind alleen ruilen altijd Lastig ik zou toch wat ik Heel Veel Hoor meer dagen open gaan. Als het personeel het toe laat. De woensdagen en dr vrijdagen dan is Er beter te ruilen ook En de bel maken

• Vestiging: BSO Sam&max

Super begeleiding en professioneel

Ze nemen altijd de tijd voor mij als ik vragen heb. Goede overdracht, en mijn zoon heeft het erg naar zijn zin

• Vestiging: PS Sam&iep

Zeer tevreden.

We zijn zeer tevreden met de ontwikkeling van onze zoon. Ook de communicatie tussen ons en de juffen is goed. De aandacht die ook onze zoon krijgt stemt ons zeer tevreden.

• Vestiging: PS Peuterspelen Het Palet

Mijn kind ging goed ontwikeling

Wij zijn tevreden

• Vestiging: PS Sam&billy