In korte termijn heb ik 2 slechte ervaringen. 11:45 ging ik mijn kind ophalen naar mijn verbazing stond mijn kindje van 2 helemaal alleen op de schoolplein van de peuterspeelzaal ze hoort gewoon in de klas te zijn met begeleidsters. Ik heb haar toen mee genomen naar huis, achteraf heeft niemand mij gebeld om te vragen waar ze bleef. Ze hebben er eigenlijk niks van gemerkt dit is erg schrikkend.
Goede leidsters, met veel ervaring en oog voor het kind.
Ik breng met een gerust hart mijn kind naar het peuterspelen. Er is fijn contact met de leidsters en ook korte lijntjes in contact.
Onze zoon vindt het geweldig op de BSO! De leiding is goed en betrokken en er zijn veel mogelijkheden om te spelen.
Onze dochter is altijd vrolijk als ik haar wegbreng of ophaal bij Sam en Koos. De pm'ers geven ook tips aan mij als jonge moeder. Het schriftje de eerste periode is erg handig om ervaringen en groei op te schrijven en leuk voor later. Erg leerzaam en leuk dat kinderen van 0 tot 4 jaar in dezelfde groep zitten. Veel buiten zijn en werken met thema's vind ik ook top. Soms wat veel wisseling qua gezichten (pm'ers) maar dit zijn altijd interne collega's dus prima. Helaas een keertje een fles vergeten, maar dat kan gebeuren en is goed uitgesproken.
Aardige groepsleiding waarvan er sommigen positief uitspringen. Flexibiliteit t.a.v. het ruilen van dagen is beperkt. We gaan 2,5 week op vakantie eind 2019, begin 2020. Er werd gezegd dat er altijd wel een oplossing is maar de ruilmogelijkheden zijn zeer beperkt. Dat valt ons tegen. Veel wisselende gezichten op de groep.
Goed contact
Goed. Lief voor de kinderen, houden ons op de hoogte van alles en flexibel qua opvang.
Prima peuterspeelzaal
Onze kinderen gaan er altijd met plezier erheen. We krijgen altijd een terug koppeling.
goeie ervaring met de locatie de pedagogisch medewerkers denken met je mee en zoeken een oplossing als dat nodig is
Ze waren respectvol en goed
De leidsters zijn zeer betrokken, geven de kinderen veel persoonlijke aandacht.
Ik ben zeer tevreden over de peuter speel zaal super lieve jufvrouws en meneer! Mijn zoontje gaat elke dag met plezier na school. Liefs antonia mama van Ceyhun kirik
Onze zoon vond het in het begin best spannend om naar peuterspelen te gaan. Nu vraagt hij altijd: mama, hoeveel nachtjes nog? Dit komt vooral door de liefdevolle aandacht van de juffen. Ze stralen uit dat ze hun werk voor- en met de kinderen met veel plezier doen. Thuis noemt hij juf Marloes en juf Tamara vaak met een grote lach op zijn gezicht. Er zijn elke week hele leuke, gevarieerde activiteiten voor de kinderen. Fijn dat dit zo goed georganiseerd wordt! Ouders worden goed geïnformeerd door de nieuwsbrief en een dagelijks verhaaltje over de dag bij de deur. Ook de foto's geven een goede indruk weer van de dag.
Onze kinderen hebben we vol vertrouwen in hun handen achtergelaten. Deskundig, aansluiting zoekend bij het kind, en uitdagingen aanbieden. Vertrouwde plek waar ze 't fijn heeft gehad
Fijn contact met de leidsters. Kinderen gaan met plezier heen.
Omdat mijn kinderen, met name mijn oudste, elke keer weer zin heeft om naar Sam & Pluk te gaan breng ik ze met veel plezier. Hiernaast zie ik zelf dat er goed voor ze wordt gezorgd in een omgeving waar ze elke dag weer nieuwe dingen ontdekken terwijl elk kind de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Ik heb altijd het gevoel dat er een goede sfeer heerst doordat er ten alle tijd rust is en de medewerkers er duidelijk met plezier werken.
De leidsters denken goed mee met de ontwikkeling van het kind.
Mijn kind komt met plezier van de opvang en heeft het daar naar zijn zin. Dat vind ik het belangrijkste. Ruilen kan vaak wel En de leidsters pakken “problemen” gelijk op. Super fijn!
Mijn dochters komen 2 dagen per week. Lange tijd met heel veel plezier(vooral de oudste) maar sinds een aantal maanden met minder plezier. Wisseling van groep en daarna/daardoor veel wisselingen van leidsters waar ze veel moeite mee heeft.
De zorg rondom mijn zoontje is goed en professioneel
Ik ben al jaren trouwe klant bij Sam&ko, heb inmiddels van alle vormen kinderopvang gebruik gemaakt: kinderdagverblijf, gastouder, peuterspelen en buitenschoolse opvang. Het valt mij op dat het personeel altijd vriendelijk is, de opvang heel flexibel is en je snel wordt geholpen als je vragen hebt.
Zoals hier boven beschreven mijn dochter gaat met plezier naar het kdv toe er hopen straks op meer dagen
Het loopt goed. De ervaren geen problemen momenteel met de opvang van sam en ko